Deliriyorumben pik gününü, bir gün öncesi ve bir gün sonrasını toplam 3 gün değerlendirdim.
Testlerle takip ediyorum lh tekrar yükselirse yine şu birkaç gün içinde tekrar değerlendiririm ama bebeğin tam tutunacağı dönemde yani bir hafta sonra filan ilişki olsun istemiyorum açıkçası. Sperm içeri geçebilmek için rahim ağzını yumuşatıyor asidik etkisi var vs hiç gerek yok. Bi de tüplerde karşılaşırlar bebek rahime inmeye çalışıyo sperm ileri gitmeye çalışıyo o geçer o geçemez sıkışıklık olur dermişim
olur mu olur valla.ben pik gününü, bir gün öncesi ve bir gün sonrasını toplam 3 gün değerlendirdim.
Testlerle takip ediyorum lh tekrar yükselirse yine şu birkaç gün içinde tekrar değerlendiririm ama bebeğin tam tutunacağı dönemde yani bir hafta sonra filan ilişki olsun istemiyorum açıkçası. Sperm içeri geçebilmek için rahim ağzını yumuşatıyor asidik etkisi var vs hiç gerek yok. Bi de tüplerde karşılaşırlar bebek rahime inmeye çalışıyo sperm ileri gitmeye çalışıyo o geçer o geçemez sıkışıklık olur dermişim
ahhahaha ne güzel anlatmışsınızYani şöyle mesela normalde 1 gün ara verdiğimizde daha fazla boşalıyor üst üste yaptığımızda sanki gramajı azalıyor
Bu ay bu şekilde yaptım ben inş tutarG gozdecikcik17 ilişkiye de afedersin ters bir şekilde girip dirsek pozisyon da beklicrksin sonra yüzüstü yatacaksın
inş.canım . valla olursa herkese yayıcam.özelikle tüp bebek yaptıranlara. ALLAH kimseyi tüp bebek yaptırmaya mecbur bırakmasın.aminBu ay bu şekilde yaptım ben inş tutar
2 doz çekeçekmiş açıyor mu çok yada aynı ay içimde klomende bitmiş olacak çekindiğimde sorun olur mu bebek konusunda kanama oluyor muYanında biri ile gitmeni tavsiye ederim sakin git motivsyonunu düşürme bende yeni çekindim çünkü
Sonrasında kanama oluyor mu canım Çünkü benim klomende bitmiş olacak belki iğne olucam bebek düşünmeye sorun değil dimi o ayEvet ilişki yasak istenmeyen birşeygidince diyor doktorun canım zaten. Hatta ben yattım masaya doktor ilk ilişki yapmadınız demi diye sordu bende yapma dedi hala niye soruyor ki dedim kimbilir dinlemeyip yapan çok kişi mi oldu
Aminnn aminnnninşallaninş.canım . valla olursa herkese yayıcam.özelikle tüp bebek yaptıranlara. ALLAH kimseyi tüp bebek yaptırmaya mecbur bırakmasın.amin
canım ben akzerinki ni aldım hayıt ve çakşırı. birde pro women aldım vitamin. eşim çakşırı içemedi . ben hayıtı sürekli içiyorumkızlar marka verin bana hadi
yani bılemıyorum ama esımle alakası olabılır dıye dusuyorum o yuzden kullanmam gerekenlerı bana yaarmsınız
çakşır ve hayıt alcam başka önerisi olan varsa bu ayda bu sekılde denıcem olmazsa gıtcem doktora
sen eşine başka takviye de al bence . vitamin macun tarzı şeylerkızlar marka verin bana hadi
yani bılemıyorum ama esımle alakası olabılır dıye dusuyorum o yuzden kullanmam gerekenlerı bana yaarmsınız
çakşır ve hayıt alcam başka önerisi olan varsa bu ayda bu sekılde denıcem olmazsa gıtcem doktora
Canjm vücut yapısına göre değişiyor benim. Ki acımıştı 2 gün ghafif kanamam oldu ertesi gün yumurtladım sonra değerlendirdim o günlerde adetinin 21.günüde progestoron baktır bende baktırdım sonjcum yüksek çıktı bu aydan umutluyum inş hyırkısı6 ile tutarda2 doz çekeçekmiş açıyor mu çok yada aynı ay içimde klomende bitmiş olacak çekindiğimde sorun olur mu bebek konusunda kanama oluyor mu
BENDE ALICAM EĞER REGL OLURSAM. İNŞALLAH UĞURLU GELİR :)Ben hasta oldum kızlar elendim bu ay,ovülasyon testi alıcam Ebru ceylandan
bende oldum canım patır patır dökülüyoruz:)BENDE ALICAM EĞER REGL OLURSAM. İNŞALLAH UĞURLU GELİR :)
canım ya hayıtla o kullandıgın vıtamın çakışmasın ıkısıde takvıye gıbı ya o geldı aklmacanım ben akzerinki ni aldım hayıt ve çakşırı. birde pro women aldım vitamin. eşim çakşırı içemedi . ben hayıtı sürekli içiyorum
aynen evetregl oluyorum sanırım gelıyor gelmekte olan :))
şimdi ben yarından ıtıbaren hayıt a baslıyorum yumurtlama gunume kadar devam edıyorum dogrumuyum kızlar esımede aynısını uygulayacam çakşır için.
benim ki 21 mart daha var yani bakalım olacakmı bu ay. yoksa testlere kaldı ümidim inşallah uğurlu gelirbende oldum canım patır patır dökülüyoruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?