Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Deliriyorum trafik sıkışır diyorsun yani

regl oluyorum sanırım gelıyor gelmekte olan :))
şimdi ben yarından ıtıbaren hayıt a baslıyorum yumurtlama gunume kadar devam edıyorum dogrumuyum kızlar esımede aynısını uygulayacam çakşır için.

olur mu olur valla. bende pik gününü ve çatlamayı değerlendirdim.toplam 2 oldu benim. aslında dünde değerlendiricektim ama artık ağrıdan ve halsizlikten bayılacaktım oyüzden olamadı.bende devam ediyorum testlere bakalım ne olacak.teşekkürler canım

Yanında biri ile gitmeni tavsiye ederim sakin git motivsyonunu düşürme bende yeni çekindim çünkü
2 doz çekeçekmiş açıyor mu çok yada aynı ay içimde klomende bitmiş olacak çekindiğimde sorun olur mu bebek konusunda kanama oluyor mu

kızlar marka verin bana hadi
yani bılemıyorum ama esımle alakası olabılır dıye dusuyorum o yuzden kullanmam gerekenlerı bana yaarmsınız
çakşır ve hayıt alcam başka önerisi olan varsa bu ayda bu sekılde denıcem olmazsa gıtcem doktora

Sonrasında kanama oluyor mu canım Çünkü benim klomende bitmiş olacak belki iğne olucam bebek düşünmeye sorun değil dimi o ay

canım ben akzerinki ni aldım hayıt ve çakşırı. birde pro women aldım vitamin. eşim çakşırı içemedi . ben hayıtı sürekli içiyorum

sen eşine başka takviye de al bence . vitamin macun tarzı şeyler

2 doz çekeçekmiş açıyor mu çok yada aynı ay içimde klomende bitmiş olacak çekindiğimde sorun olur mu bebek konusunda kanama oluyor mu
Canjm vücut yapısına göre değişiyor benim. Ki acımıştı 2 gün ghafif kanamam oldu ertesi gün yumurtladım sonra değerlendirdim o günlerde adetinin 21.günüde progestoron baktır bende baktırdım sonjcum yüksek çıktı bu aydan umutluyum inş hyırkısı6 ile tutarda

canım ben akzerinki ni aldım hayıt ve çakşırı. birde pro women aldım vitamin. eşim çakşırı içemedi . ben hayıtı sürekli içiyorum
canım ya hayıtla o kullandıgın vıtamın çakışmasın ıkısıde takvıye gıbı ya o geldı aklma

regl oluyorum sanırım gelıyor gelmekte olan :))
şimdi ben yarından ıtıbaren hayıt a baslıyorum yumurtlama gunume kadar devam edıyorum dogrumuyum kızlar esımede aynısını uygulayacam çakşır için.
aynen evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…