Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
başka yorumlardada okudumda şu protime men ve women etkıleymıs hanfendının bırı yazmıs ben ılk once bıtkısel denıcem kızlar ıkımızede bakalım ne olacak

Kuzum lenf bezim şişmişti onu göstermek için gittim. Tesadüfi fark ettik. Artık sürekli gidicem. Hormon sonuçlarımı bekliyoruz ona göre tedaviye başlayacağız

Kızlar ben hasta olmamışım yanlış alarm şaka gibi

inşallah melom rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
yumurtlamayıda tam takip etmedım bu sefer daha sıkı takip edeyim
bende bu ay ovulasyonu tam yapıcam göndereceklerime inanamayacaksın kargom gelsin atcam :)

love06 ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım

canım bede öle bısrsey dusunuyrum harıka olmus bence cabalamak lazım ama bıse kafamı karsıtırdı bekle herkese sorcam

off sen var ya tam atomdan bahsetmiş bu dediklerin ölüyü diriltir.. Daha şimdiden gümbür gümbür geliyorsunnnn

kızlar gülbahar ölçüye baktımda şimdi çakşırı kendıne kullanmıs
tam tersı dıye okumustum esıme hangısı bana hangısı bı yazarmısınız
bırde havuc suyu kullanmıs kecıboynuzu esıde
kendısınede soğan kuru yapmıs ben ılk gebelımdede bunu sırf zayıflmak ıcın denemıstım ama bence hamılelıgı kolaylastırdı.
nezaman baslamam lazım lütfen onuda yazarmısınız.bugun regl oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…