Canım ben öyle bir şey koymadım etiket yanlış olmuş olabilir miBerilyumm geçenlerde sen ters ilişkiyle ilgili çok güzel bir görsel koymuştun . sana zahmet arkadaş için tekrar yükler misin
bilmiyorum ki şuanda hissetiğim birşey yok canımcanım ya hayıtla o kullandıgın vıtamın çakışmasın ıkısıde takvıye gıbı ya o geldı aklma
öylemi yanlış hatırladım demek ki pardon canım. ekledim sonra ben sagol yinedeCanım ben öyle bir şey koymadım etiket yanlış olmuş olabilir mi
Daha açık olmadan nasıl anlatayım bilemedim vallaahhahaha ne güzel anlatmışsınızgramaz önemli çünkü
Kuzum lenf bezim şişmişti onu göstermek için gittim. Tesadüfi fark ettik. Artık sürekli gidicem. Hormon sonuçlarımı bekliyoruz ona göre tedaviye başlayacağızGeçmiş olsun canımzaten pco varsa yumurta gelişmesi sıkıntı olması normal birde adetin düzensiz uzun sürüyorsa geç de olma ihtimali var. İlaçları kullan canım.. Hep kontrolünde mi olacaksın yoksam öyle kontrole mi gittin sadece?
bu defa ortalığı bir alt üst et kısmet bu ya olur belki şans hem bence öyle daha güzelbende bunu denıcem belkıde degısıklık olur :)
İnşallah canım inşallahCanım moralini bozma sakın. Pcos olup gebe kalan çok var. Hakkında hayırlısı olmasını diliyorum. Inşallah hormonlarında bir sıkıntı çıkmaz. Ilaç tedavisiyle inş. aşacaksın bu durumları
inşallah melom rabbim isteyen herkese nasip etsin :)bu defa ortalığı bir alt üst et kısmet bu ya olur belki şans hem bence öyle daha güzel
bende bu ay ovulasyonu tam yapıcam göndereceklerime inanamayacaksın kargom gelsin atcam :)inşallah melom rabbim isteyen herkese nasip etsin :)
yumurtlamayıda tam takip etmedım bu sefer daha sıkı takip edeyim
inşallah olmazsın :) hayırlı haberlerini alırızKızlar ben hasta olmamışım yanlış alarmşaka gibi
Bu ay bende elenirsem bende ondan alacağım hepsini denedim bide onu deniyim... Rabbim tez vakitte nasip etsin hepimize inşallahBen hasta oldum kızlar elendim bu ay,ovülasyon testi alıcam Ebru ceylandan
canım hayırlısı olsun bakalım bize ne çıkacak bu ay hayırlısı olur inşallah rabbimin istediği vakit en önemli vakit..bende oldum canım patır patır dökülüyoruz:)
aaa acaba yerleşme kanaması gibi mi oldu ? sen ne hissediyorsunKızlar ben hasta olmamışım yanlış alarmşaka gibi
canım bede öle bısrsey dusunuyrum harıka olmus bence cabalamak lazım ama bıse kafamı karsıtırdı bekle herkese sorcamlove06 ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım
off sen var ya tam atomdan bahsetmiş bu dediklerin ölüyü diriltir.. Daha şimdiden gümbür gümbür geliyorsunnnnlove06 ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım
İnşallah canım test yaptım negatif ama hayırlısı diyoruminşallah olmazsın :) hayırlı haberlerini alırız
Yok canım başka bir sağlık sorunundan dolayı sonra fark ettim şaka gibi ya artık zihnim bana oyun oynuyoraaa acaba yerleşme kanaması gibi mi oldu ? sen ne hissediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?