Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah her şeyin zamanını biliyor sen sıkıntı yapma, kafana taktıkça olmuyormuş. Çok kişi var sadece kafasına taktığı için psikolojik baskı sebebiyle bunu engelleyen. Tabii ki kafana takma olur elbet diyecek kapasitede değilim kiiii buraya yazıyorum :) ama işte hepimizin yapması gereken bu aslında ama ne yazık ki elden gelmiyor. Sana da çok geçmiş olsun düşük yapmışsın ama bak yine de hamile kalmışsın bir sebebi var elbet hepsinin kendini kısıtlama sadece zamanı değilmiş. Zaten yeni deneme yıllar boyu olmayan bir dönem değil. Biraz meditasyon yapmayı öneriyorlar bizler işi göreve çevirdiğimiz için belki de meditasyon falan iyi gelebilir. Şu pandemi bir geçsin ben de doktora düzenli gitmeye çalışacağım insan her şeyden korkuyor. Bu ay da ovülasyon testi deneyerek bir şeyler olabilir. Aşılama da çok iyi çoğu kişi başarılı olabiliyor doktorun ne önerecek bakalım çok heyecanlı inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına mucizeni.Hayırrrrrrr hiç alakası yok takvimdeki gibi olmuş yumurtlama günün ama sende sağlıksız embriyoyu sağlıksız kabul edip atmış vucudun. Belki de yumurtlama öncesi gelen spremle yumurta döllendi. Senin gebelik oldu yine eminim takvimdeki aralıklar arasında yumurtluyorsun. Bende bir düşük yaptım 3 yıldır yok. Zaten evleneli oldu 3 yıl :)) ilk sene istemedim pek uğraşmadım evliliğim otursun keyfini çıkartayım diye sonra ki yani ikinci yıl hamile kaldım düştü8 haftalıkken. Daha sonra olmadı bekliyorum hala olsun diye bana sebebsiz infertilite tanısı kondu. Sanırım kendim çok taktım bu konuyu oda olmamak için direniyor nasipten ötesi yok. Bu virüs herşeye engel ben onun yüzünden tedavimi devam ettiremedim ettirsem belki olmuştu şimdi doktorum aşılama yaparız olmazsa dedi film çekti hsg bu ay son denemem bakalım bu ay doktorum ne önerecek
kucağımda bebemle el sallıcam hepinize buradan mart sonuoff sen var ya tam atomdan bahsetmiş bu dediklerin ölüyü diriltir.. Daha şimdiden gümbür gümbür geliyorsunnnn
ne menopozu sakin ol şampiyon daha dur bebek yapacağız sonra menopoz :)) bu yaş gebeliğe engel değil arkadaşım benden altı ay büyük şuan hamiş yaşı geçip amile olan 3 arkadaşım var şuan biri 1 ay sonra ikisi 2 ay sonra doğuruyor birinin kızı olacak o hamile kalmadan önce kimyasal geçirdi sonra kaldı ikisinin de oğlu olacak bizde hala iş var
hadi inşallah kuzummm dualarım kalben sizinle hem kendim hemde sizin için sürekli dua ediyorum..kucağımda bebemle el sallıcam hepinize buradan mart sonu
hiç duymadım kuzum bilen varsa yazarsa gruptaki herkes bu bilgilerden faydalansın... :)kızlar gülbahar ölçüye baktımda şimdi çakşırı kendıne kullanmıs
tam tersı dıye okumustum esıme hangısı bana hangısı bı yazarmısınız
bırde havuc suyu kullanmıs kecıboynuzu esıde
kendısınede soğan kuru yapmıs ben ılk gebelımdede bunu sırf zayıflmak ıcın denemıstım ama bence hamılelıgı kolaylastırdı.
nezaman baslamam lazım lütfen onuda yazarmısınız.bugun regl oldum.
46 tl olanı alayım demı kızlar
benimde bat 16 martselam kızlar...
benim bat 17 mart varmı benim gibi gün sayannn
ya ben çok acayibim bi an adet olcam gibi geliyo bi an böle ağlıyasım geliyo bi an çok yorgunum sanki bi araba dayak yemişim gibi. çalışmak istemiyorum etlerim ağrıyor gibi...
kafam allak bullak yaaa.
G15 yaz indirim yapıyorlar evet onu al46 tl olanı alayım demı kızlar
tmm tşk ederimG15 yaz indirim yapıyorlar evet onu al
YAZDIM OKU BAK NELER YAPCAM TAKİP ETMERAKLI MELO bu ara 40 yaşında menapoza girenlerin haberlerini çok okudum ve duydum sanırım ya da beni korkutuyorlar :) Ama işte insan ne yaparsa kendine yapıyor hep motivasyon düşüklüğü sanki yarın menapoza gireceğim :) ay nasıl hamile kalmışlar şu ovülasyon testini denemişler mi? Ben bu ay onu deneyeyim dedim. Sen denedin mi?
Bizde öyle yaptık kan testleri sperm testi rahim filmi. Bu ayda klomen kullandım doktora gittim birşey demedi çatlatma vs 2 güne 1 ilişki yaşayıp beklicez. Sonra da artık bu düşünceyi kafamdan silicem, ne zaman olursa. Çok taktım kafayı aklımda hep bu düşünce, çok sıkıldık. Bu ay böyle takiple falan son.Kızlar günaydın ben adet olunca klomene başlıyorum klomen ve adet bitince rahim filmi çekileceğim eşim sperm testi verecek cuma herşeyi bu ay hallediyoruz beklemeye lüzum yok bence .... hayırlısı inş güzel olur herşey
Tren kaçtı kuzum artık olan oldu biten bitti
Ooo hosgeldin tertip nasılsın yoktun gözüm seni aradiTren kaçtı kuzum artık olan oldu biten bittiadete kaldı 1 hafta taaa 19. Gün zarzor bir yumurta yakaladm var mıdır başka yumurta
Buraya nasil resim yukleyecem
sol alt köşeden dosya ekle demelisin
Sübyan ne?Ah be canim ne umutsuz konusuyorsun allahim bi zamn kararlamistir bebegin icin. Ya bide benim iki dusuk oldugu zaman doktor bi sıkıntı yok dedi. Sonra okutalim kendimizi dedik hica eşinin tarafinda sübyan var dedi muskam var benim oglumda taktim şimdi yine taktim iki aydir ama hic cikarmiyorum bi iliski olurken çıkarıyorum o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?