Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim çok çok geçmiş olsun Allah her şeyin zamanını biliyor sen sıkıntı yapma, kafana taktıkça olmuyormuş. Çok kişi var sadece kafasına taktığı için psikolojik baskı sebebiyle bunu engelleyen. Tabii ki kafana takma olur elbet diyecek kapasitede değilim kiiii buraya yazıyorum :) ama işte hepimizin yapması gereken bu aslında ama ne yazık ki elden gelmiyor. Sana da çok geçmiş olsun düşük yapmışsın ama bak yine de hamile kalmışsın bir sebebi var elbet hepsinin kendini kısıtlama sadece zamanı değilmiş. Zaten yeni deneme yıllar boyu olmayan bir dönem değil. Biraz meditasyon yapmayı öneriyorlar bizler işi göreve çevirdiğimiz için belki de meditasyon falan iyi gelebilir. Şu pandemi bir geçsin ben de doktora düzenli gitmeye çalışacağım insan her şeyden korkuyor. Bu ay da ovülasyon testi deneyerek bir şeyler olabilir. Aşılama da çok iyi çoğu kişi başarılı olabiliyor doktorun ne önerecek bakalım çok heyecanlı inşallah hayırlısıyla alırsın kucağına mucizeni.

-Çakşır Kökü Suyu;(doktorunuza danışarak kullanın ve ilaçla asla kullanmayınız.) Ben aslında aktardan hayıt otu tohumu almak için gitmiştim ama aktarımın tavsiyesiyle çakşır köku suyu aldım. Nereden alabilirim derseniz akzersanal.com adresinden alabilir siniz Kullanımı:Adet bittikten sonra başladım. Ben ilk 5 gün kahve yanı su bardağı ile sadece çakşır suyu içtim sabahları aç karnına ama ben ilk 5 gün yanlış kullandım. Çakşır suyunu 1 çay bardağının yarısı çakşır suyu yarısına içme suyuyla karıştırıp sabahları aç karnına içtim ve 14 gün boyunca kullandım ve sonra kestim içmeyi. Allaha şükürler olsun çakşır kökü suyunu kullandıktan sonra 12 gün sonra pozitif sonuç aldım. 5-Hayıt otu; Eşimde problem yoktu ama ben hamile kalma olasılığımız yükselsin diye eşime ; Taze sıkılmış havuç suyu yemeklerden 30 dk. önce 1 su bardağı içirdim. Keçiboynuzu pekmezi,çakşır kökü suyu içirdim
bu sekılde yazmıs

selam kızlar...
benim bat 17 mart varmı benim gibi gün sayannn
ya ben çok acayibim bi an adet olcam gibi geliyo bi an böle ağlıyasım geliyo bi an çok yorgunum sanki bi araba dayak yemişim gibi. çalışmak istemiyorum etlerim ağrıyor gibi...
kafam allak bullak yaaa.

MERAKLI MELO bu ara 40 yaşında menapoza girenlerin haberlerini çok okudum ve duydum sanırım ya da beni korkutuyorlar :) Ama işte insan ne yaparsa kendine yapıyor hep motivasyon düşüklüğü sanki yarın menapoza gireceğim :) ay nasıl hamile kalmışlar şu ovülasyon testini denemişler mi? Ben bu ay onu deneyeyim dedim. Sen denedin mi?

hiç duymadım kuzum bilen varsa yazarsa gruptaki herkes bu bilgilerden faydalansın... :)

Kızlar şuana kadar çıkan sonuçlarım böyle. Anlayan var mı tamamı çıktığında tekrar paylaşırım.

Eklentiler

• 3DEE2065-A1DE-4780-AAED-D60AFC92EE93.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 58
benimde bat 16 mart ama bende hiç bir belirti yok ne bulantı ne ağrı ne sancı ne tatlar demir hassasiyeti bel ağrısı hep kendimi dinliyorum yok yau yok ama şfaklarımız yakınmış :) ovulasyon testi kullandın mı ?ne zaman çatladın biliyor muusn ? ben de geç yumurtlama oldu 5 gün geç çatladım...

YAZDIM OKU BAK NELER YAPCAM TAKİP ET

Bizde öyle yaptık kan testleri sperm testi rahim filmi. Bu ayda klomen kullandım doktora gittim birşey demedi çatlatma vs 2 güne 1 ilişki yaşayıp beklicez. Sonra da artık bu düşünceyi kafamdan silicem, ne zaman olursa. Çok taktım kafayı aklımda hep bu düşünce, çok sıkıldık. Bu ay böyle takiple falan son.

Sübyan ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…