benim adet ayın 21.inde o yüzden sordum . neden olmasın ben testlere devam ediyorum .Tren kaçtı kuzum artık olan oldu biten bittiadete kaldı 1 hafta taaa 19. Gün zarzor bir yumurta yakaladm var mıdır başka yumurta
Nereye yazdın nereye bakayım dur ben de yapacağım geliyorum arkandan. Ben siteyi çözemedim daha :) :)YAZDIM OKU BAK NELER YAPCAM TAKİP ET
10 gün sonra erken gebelik testi yap doğru çıkar canımBenim bat 21 mart bugün yumurtladım 10 gün var. 10 gün sonra mı hamilelik testi yapmalıyım yoksa geç yumurtladığım için daha mı geç yapmalıyımm kafamda deli sorularexclusive MERAKLI MELO Yusra-61
ilk hamileliğimde adet günümde hamilelik ve ovulasyon testi yaptım negatifti .3 gün gecikti tekrar ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı peşine su içip hamilelik yaptım 2.çizgi silik çıktı yani adet gunumde dahi çıkmamıştı. gününü bekle bence canım bazen yanıltıcı oluyorBenim bat 21 mart bugün yumurtladım 10 gün var. 10 gün sonra mı hamilelik testi yapmalıyım yoksa geç yumurtladığım için daha mı geç yapmalıyımm kafamda deli sorularexclusive MERAKLI MELO Yusra-61
bak ben sana atayım bunları yapcamNereye yazdın nereye bakayım dur ben de yapacağım geliyorum arkandan. Ben siteyi çözemedim daha :) :)
10 gün sonra başlayabilirsin testeBenim bat 21 mart bugün yumurtladım 10 gün var. 10 gün sonra mı hamilelik testi yapmalıyım yoksa geç yumurtladığım için daha mı geç yapmalıyımm kafamda deli sorularexclusive MERAKLI MELO Yusra-61
Ben de kimyasalla elendimBen hasta oldum kızlar elendim bu ay,ovülasyon testi alıcam Ebru ceylandan
Vay be sen atom gibi geliyorsun ay hadi inşallah. Hepsini not alıyorum ben de aynılarını yapacağım. Şu ovülasyon testini certain mi alayım yoksa başka marka mı bilemedim. Sen ne aldın ya da alacaksın? Havuç ve inciri kaynatıp için demiş biri nerede okudum hatırlamıyorum. İçilir mi ki tadı nasıl olur bilmiyorum.bak ben sana atayım bunları yapcam
ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım
havucc guzel fıkır bende dırek yıcembak ben sana atayım bunları yapcam
ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım
ben de geç ve 2 kere yumurtlama oldu canım.benimde bat 16 martama bende hiç bir belirti yok ne bulantı ne ağrı ne sancı ne tatlar demir hassasiyeti bel ağrısı hep kendimi dinliyorum yok yau yok ama şfaklarımız yakınmış :) ovulasyon testi kullandın mı ?ne zaman çatladın biliyor muusn ? ben de geç yumurtlama oldu 5 gün geç çatladım...
Belki de olmazsın kii inşallah olmazsın :) inşallah hamilesindirKızlar ben hasta olmamışım yanlış alarmşaka gibi
aldım ben havuç resim atacaktım atmadım :)n yiyelim şifa niyetinehavucc guzel fıkır bende dırek yıcem
bende gecen ay onla takip ettım bende sıparsım verıce sımdıKızlar ben test aldım 80 TL ebrudan 30 tane ikide gebelik testi yanında güzel bir marka baya hassasmış hemde takip ediyor
Ben bıraktım canım testi siz dilerseniz devam edin tabiki yumurtlama dönemi ağrım oluyor ama bnmbenim adet ayın 21.inde o yüzden sordum . neden olmasın ben testlere devam ediyorum .
Bir de eşe keçiboynuzu yedirin diyorlar. Bizim ev keçiboynuzu doldu kıtır kıtır :)bak ben sana atayım bunları yapcam
Sağolasın canım hoşbuldum kayınvalideye gittik dün belirti var mıOoo hosgeldin tertip nasılsın yoktun gözüm seni aradi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?