Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende bu ay ovulasyon testi kullandım.8-9 mart pik sonra silikleşmeye başladı.7-9-10 mart değerlendirildi.bugun yarını da değerlendireceğim bakalım tutacakmı.ilk hamilelliğimde kullanmıştım o ay nasip olmuştu.bat 23 mart bakalım nasip olur inşaallah

ilk hamileliğimde adet günümde hamilelik ve ovulasyon testi yaptım negatifti .3 gün gecikti tekrar ovulasyon yaptım kopkoyu çıktı peşine su içip hamilelik yaptım 2.çizgi silik çıktı yani adet gunumde dahi çıkmamıştı. gününü bekle bence canım bazen yanıltıcı oluyor

Nereye yazdın nereye bakayım dur ben de yapacağım geliyorum arkandan. Ben siteyi çözemedim daha :) :)
bak ben sana atayım bunları yapcam

ben ovulasyonu adet olana kadar full yapıcam protime vitamin geliyor arı sütübal propolis karışımı geliyor 5 kaset gebelik testi 4 erken gebelik testi 3 adet ilişkiden 5 gün sonra yapılan test ile bu aya tam kadro hazırım ve düzenli havuç yicem doggyy devam ve sadece piki görmeye yakın ilişkiye başlıcam nasıl olur bu saydıklarım

Vay be sen atom gibi geliyorsun ay hadi inşallah. Hepsini not alıyorum ben de aynılarını yapacağım. Şu ovülasyon testini certain mi alayım yoksa başka marka mı bilemedim. Sen ne aldın ya da alacaksın? Havuç ve inciri kaynatıp için demiş biri nerede okudum hatırlamıyorum. İçilir mi ki tadı nasıl olur bilmiyorum.

havucc guzel fıkır bende dırek yıcem

ben de geç ve 2 kere yumurtlama oldu canım.
20. gün tekrar yumurtladım 1 mart pik 3 mart çatlama. bekliyorum bakalm.
bende çok bel ve oturup kalkarken sol kasık ağrısı var. gögüslerimi kafam kadar hissediyorum ve ağrıyor acıyor kaşınıyor gibi birşey.
bide temin gerileyim dedim sancı hissettim.
birsürü birşeyler var ama adet mi bebekmi
böyle ara ara adet olcam gibi sancı oluyor sonra geçiyo ama daha adete de var bilemedim ya. senin belirti olmaması iyi aslında kafana takmazsın.
bide benim ilk düşük oldu işimde masa başı olmasına rağmen çok dosya ve proje taşıyorum ağır ondan da korkuyorum.
bikaçgündür taşırken acı hissediyorum kasığımda. tez zamanda belli olsun ya hayırlısıyla.

Kızlar ben test aldım 80 TL ebrudan 30 tane ikide gebelik testi yanında güzel bir marka baya hassasmış hemde takip ediyor

Bir de eşe keçiboynuzu yedirin diyorlar. Bizim ev keçiboynuzu doldu kıtır kıtır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…