Tatlım dün akşam yazdım sen kaçırdın herhalde elendim ben bu ay Nisana kaldım değerim 1.27 çıktı maalesef ki
hayırlısı olsun önümüzdeki ay görüşürük :)Tatlım dün akşam yazdım sen kaçırdın herhalde elendim ben bu ay Nisana kaldım değerim 1.27 çıktı maalesef ki
inş melo ben şimdi bunları yaparken ovu testıde alayım dıyorum 10 tane kaldı yetmez cunkı regl bıtınce 5 gun sonra baslasam gecmı olur yahayırlısı olsun önümüzdeki ay görüşürük :)
Benim 1 kere sinek ısırığı oldu geçti büyük sinekler ısırır can acıtır ama hemen geçer ya öyle bişeyCanım ama sürekli hareket halinde şu tutunmaya çalışıyor eger bebek varsa bebekten dolayıdır benım şu an iyi hafif nir şeyler hissediyorum sağımda
Tabi canım öyle ama bana ders olsun çatlatma ignesinden 14 gün önce test yapılmaması gerekiyormussssshayırlısı olsun önümüzdeki ay görüşürük :)
MELO sen gebesin bence kan ver kanben daha patlamadım iki gündür kahve rengi akıntım vardı artık oda yok patlarım muhtemelen bende bugün :) paçadan akar
ovulasyon testi kullandınız mı bu ay ? ovulasyon vaktinizi biliyor musunuz acaba? :)selam kizlar. 2 gun sonra regli olmam gerekiyor. bende dayanamayip erken gebelik testi yaptim ama tek cizgi malesef. sanirim bu ay da hayalim suya düstü
Hadi bakalım hayırlısı canımBenim 1 kere sinek ısırığı oldu geçti büyük sinekler ısırır can acıtır ama hemen geçer ya öyle bişeybirkaç kez daha olursa bence orda bişeyler oluyordur
Amin canım cümlemiz inşalllah hayırlı cumalar herkeseKızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...
SAĞLIKLI BEREKETLİ BOL BEBİŞLİ CUMALARIMIZ OLSUN.. HAYIRLI CUMALAR...
AMİNNN...
Kızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...
AMİNNN...
Ben bu işten anlamadm bazen var bazen yok ama benm adet ağrım hafifte olsa başlardı üşümeyle beraber bakalım nolcak bilmem ki
Yusra sende durumlar ne canım acaba Bnde şuan 2 3 gündür sadece halsizlik var çok çalışıyorum belki ondandır bilemedimSanada günaydın canım.
Evet demiştin ama inan ki benim kafam çok dalgın b12 eksikliğim varya o çok etkiliyor beniyeni yeni topluyorum kendimi.
Testine gelince Oluyor bazen benim de olmuştu en güzeli tekrarlaman daha iyi olur hafta sonu
canım senun bat kaçdı oğlak burcuydun demı sen :)Kızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...
AMİNNN...
Bana kalsa bu ay hamileyimYusra sende durumlar ne canım acaba Bnde şuan 2 3 gündür sadece halsizlik var çok çalışıyorum belki ondandır bilemedim
Aminn çookça aminnnnnn.Kızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...
AMİNNN...
az kaldı şurda ayın 16sına önümüzde ki hafta öğreneceğiz ne olacak ne olmayacak :) heyecanlıyım bu ay nedense ya bilmiyorum çok nötrümBen bu işten anlamadm bazen var bazen yok ama benm adet ağrım hafifte olsa başlardı üşümeyle beraber bakalım nolcak bilmem ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?