Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ama sürekli hareket halinde şu tutunmaya çalışıyor eger bebek varsa bebekten dolayıdır benım şu an iyi hafif nir şeyler hissediyorum sağımda
Benim 1 kere sinek ısırığı oldu geçti büyük sinekler ısırır can acıtır ama hemen geçer ya öyle bişey birkaç kez daha olursa bence orda bişeyler oluyordur

hayırlısı olsun önümüzdeki ay görüşürük :)
Tabi canım öyle ama bana ders olsun çatlatma ignesinden 14 gün önce test yapılmaması gerekiyormusssss beni aldattı o testlerrrr Şimdi regl belirtileride yok iğneden sonra 15.gundeyim umarım bugün olmam yarın olurum yoksa bugün olursam 3.gun pazara geliyor doktora geç kalirimm yarın olsun da pazartesi bı paraları saçıp geleyim yine her ay sacmadan kendime gelemiyorum

selam kizlar. 2 gun sonra regli olmam gerekiyor. bende dayanamayip erken gebelik testi yaptim ama tek cizgi malesef. sanirim bu ay da hayalim suya düstü

selam kizlar. 2 gun sonra regli olmam gerekiyor. bende dayanamayip erken gebelik testi yaptim ama tek cizgi malesef. sanirim bu ay da hayalim suya düstü
ovulasyon testi kullandınız mı bu ay ? ovulasyon vaktinizi biliyor musunuz acaba? :)

Valla benimde Dr kırmızı kat göreceğimi söyledi rahim duvarı yıkılmaya başlamıştı hala gelmedi bi sökülse

Kızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...

SAĞLIKLI BEREKETLİ BOL BEBİŞLİ CUMALARIMIZ OLSUN.. HAYIRLI CUMALAR...

AMİNNN...
Amin canım cümlemiz inşalllah hayırlı cumalar herkese

Yusra sende durumlar ne canım acaba Bnde şuan 2 3 gündür sadece halsizlik var çok çalışıyorum belki ondandır bilemedim

Kızlar günaydın Cuma vakti tüm dileklerimiz kabul olsun bu ay herkes ama herkes sağlıklı çift çizgiyi görsün...

SAĞLIKLI BEREKETLİ BOL BEBİŞLİ CUMALARIMIZ OLSUN.. HAYIRLI CUMALAR...

AMİNNN...
canım senun bat kaçdı oğlak burcuydun demı sen :)

Ben bu işten anlamadm bazen var bazen yok ama benm adet ağrım hafifte olsa başlardı üşümeyle beraber bakalım nolcak bilmem ki
az kaldı şurda ayın 16sına önümüzde ki hafta öğreneceğiz ne olacak ne olmayacak :) heyecanlıyım bu ay nedense ya bilmiyorum çok nötrüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…