- 13 Ekim 2020
- 90
- 85
- 8
- 36
Amin kuzum çok teşekkür ederim desteğin ve güzel mesajların için. Aynı şeyleri yaşayan birisiyle konuşmak çok daha iyi hissettiriyor insana. Umarım ikimizde tez vakitte kavuşuruz bebislerimize ve bu stresler guzel bir ani, tatli bir telas olarak kalır bizeCanım emin ol bende anksiyete yok ama aklıma gelen bir sorun mu var oldu. Çünkü konu hassas. Tabi ki isteğini görüyorsun dile getirmese bile hissediyor. İnşallah canım benim herşey gönlünce olsun Rabbim tez vakitte bebişini versin de stresin kalksın ortadan
Vallahi keşke keşke ama sanırım oluruna bırakmamak ve stres yapmak işin en önemli kısmı.. bir de koskoca ayda yumurtlama 1 gün olunca neredeyse, insan her şeyi dogru yapmak istiyor stres oluyor. Cift çizgi hic çıkmıyorDemi ya o ovülasyondaki çizgi gebelik testinde de çıksa
İnanın kafa rahatlığı çok önemli dediğiniz gibi.4 gebeliğin birinde adetim bittiği gün zaten tutmaz deyip sadece 1 kez diğer günler korundum öbür ay hamileyimCanım estağfurullah gerçekten çok üzüldüm Rabbim kaybettiğin evlatlarının ömürlerini oğluna ve doğacak çocuklarına versin inşallah yokluğunu göstermesinZaman girmiş araya tabi toparlanman da lazımdı ama gerçekten çok inanıyorum ben bu kafaya takma ve stres işine. Korunduğun zaman ya da aklında olmadığı zaman plansız şekilde tak diye hamile kalınabiliyor ama çok istediğinde sürekli düşünüp uğraştığında bir türlü olmuyor dediğin gibi kesinlikle stresle alakalı yoksa maşallah daha önce çok rahat kalmışsın inşallah bu defa olur ama gene de sen çok stres yapmamaya çalış meşgul edecek şeyler bulmaya çalış kolay değil tabi bende öyleyim ama cidden çok etkili ya böyle konular olduğu zaman roman yazsak da az valla
Herhangi bir şişlik yok ama aşırı hassas 2 haftadırMaşallah o zaten bir rahat durmaz ancak çıksın ilaç almıyor musun dikkat et canım. Bu prolaktin manyak birşey.Çok güzel çıkmış sevindim sizin adınıza çooook. Benim de inşallah olur. Merak ediyorum gögüslerin nasıl mesela benim hep balon gibi şişer genelde hamileyken böyle dolgun şişlik yoktu acırdı azcık sonra gün geçtikçe şişmeye süt oluşmaya başladı. Mesela ben artık gebeliğim sonlansa ilk gögüsümden anlarım çünkü bebeğim düştüğünde bomboş sönmüş balona benzeyen gögsüm olmuştu gebelik sonlanmıştı. Şimdi size ondan sordum bunu hassas mı şişmi yoksa inmiş ama acıyor dolgum dolgun mu?
Benimde şişlik yok önceden adet olacağıma yakın şişerdi sanarsın patlayacakHerhangi bir şişlik yok ama aşırı hassas 2 haftadır
K.bkma unutkanlığım oluyor bazen herkes kalmıyor canım ya aklında insanın.Canım benim düzensiz aşırı kist falan oluyor progesteron düşük demiştim ya
GünaydınGünaydın kızlar
Var mı güzel haberi olan
günaydın canım. bat 17 mart benim.Yani senin bat kaç ki?
Testi buraya atın bakalımgünaydın canım. bat 17 mart benim.
bu arada dün ben test yaptım dedim ya size...
dayanamamıştımeşimle test yaptık akşam eve gidince birşey göremeyince bıraktık çıktık kaynanamlara gittik geri döndüğümüzde çok incee bir pembe çizgi vardı. kuruma çizgisi pembe olur muuuu
1 ve 2 de piki görmüşsün 3 ve 4 resimlerde çatlamış gibi duruyor canım burada darlama falan olmaz öyle düşünme darlanan girmesin çok net yani :) herkes birbirine bildiği konularda yardımcı olur burada bilmiyorsak bilmiyoruz deriz kuzum rahat olMerhaba sizi çok darladım kusura bakmayın ama bir soru daha soracaktım. Öncelikle bu akşamı çok şükür değerlendirdikakşam testim şu şekilde çıktı acaba çatlıyor mu görseldeki 1.dün, 2.bu sabah, 3.akşamüstü, 4.bu akşam 22.00Eki Görüntüle 2800005
ben daha patlamadım iki gündür kahve rengi akıntım vardı artık oda yok patlarım muhtemelen bende bugün :) paçadan akarGünaydınben regl oldum hemde nasıl bir ağrıyla anlatamam hiç böle olmazdı rabbim saglık güç kuvvet versin bu ay olur inşallah
valla çekeyim dedim canım da gözle görülen bi çizgi benim telefon asla çekemezTesti buraya atın bakalım
at bakim resmini hayret görümcen teşhisi koymadımı kız :)))Testi buraya atın bakalım
Testi buraya atın bakalım
at bakim resmini hayret görümcen teşhisi koymadımı kız :)))valla çekeyim dedim canım da gözle görülen bi çizgi benim telefon asla çekemezışıkta ekran parlıyor filan çıkmıyor.
ama ben ilk yumurtlama içinde yapmıştım aynı testten kurusa da bembeyaz kalıyordu. bunda çizgi çıkması ilginç geldi. tabiki ümitlenmiyoruz pazar günü tekrar test yapıcaz. ama bi sorayım dedim.
çatlamanın 9. günüydü. inşallah vardırda ondan çıkmıştır.
Hayırlısı olsun canım onumuzdeki ay inşallahGünaydınben regl oldum hemde nasıl bir ağrıyla anlatamam hiç böle olmazdı rabbim saglık güç kuvvet versin bu ay olur inşallah
kız işteyim test evde nasıl atayım çekmedi kiiat bakim resmini hayret görümcen teşhisi koymadımı kız :)))
sakın söyleme bari çatlar meraktan sonra pazarı zor eder :)kız işteyim test evde nasıl atayım çekmedi kiipazar testi tekrarlıcaz zaten inşallah varsa o zman netleşir.
ama kaç saat sonra eve döndük kuruma çizgiside olur diyorum. eşim de diğerlerini de beklettik onlarda yoktu diyo. bakalım hayırlısı...
ayyyy deme deme bu sefer haberi yok birşeydennn
aa bende kalırrrr gitmezzzsakın söyleme bari çatlar meraktan sonra pazarı zor eder :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?