Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin kuzum çok teşekkür ederim desteğin ve güzel mesajların için. Aynı şeyleri yaşayan birisiyle konuşmak çok daha iyi hissettiriyor insana. Umarım ikimizde tez vakitte kavuşuruz bebislerimize ve bu stresler guzel bir ani, tatli bir telas olarak kalır bize senin hormon testin de yarındi değil mi? Gelişmeleri duymak isterim kesinlikle

İnanın kafa rahatlığı çok önemli dediğiniz gibi.4 gebeliğin birinde adetim bittiği gün zaten tutmaz deyip sadece 1 kez diğer günler korundum öbür ay hamileyimOğlumda da reglinin 2 gün falan oldu bittiği diye hesap yaparken 1 hafta olmuş megersem ve ben sadece o gece yanlış hesap gecesi yani tek ilişki kalan günler hep korundum.1 tanesini hiç ama hiç bilmiyorum nasıl oldu çok dikkat ederken oldu hala aklımız almaz.Ne yumurtlamadan haberim vardı ne başka şeylerden herhangi 1 gece yeterdi banaŞimdi maşAllah profesör oldum canavar gibi takp ediyorum.Hapşırsam hamilemiyim diye geçiyor içimdenAma bu ay daha rahatım bakalım nasip artık

Herhangi bir şişlik yok ama aşırı hassas 2 haftadır

Yani senin bat kaç ki?
günaydın canım. bat 17 mart benim.
bu arada dün ben test yaptım dedim ya size...
dayanamamıştım eşimle test yaptık akşam eve gidince birşey göremeyince bıraktık çıktık kaynanamlara gittik geri döndüğümüzde çok incee bir pembe çizgi vardı. kuruma çizgisi pembe olur muuuu

Testi buraya atın bakalım

1 ve 2 de piki görmüşsün 3 ve 4 resimlerde çatlamış gibi duruyor canım burada darlama falan olmaz öyle düşünme darlanan girmesin çok net yani :) herkes birbirine bildiği konularda yardımcı olur burada bilmiyorsak bilmiyoruz deriz kuzum rahat ol

Günaydın ben regl oldum hemde nasıl bir ağrıyla anlatamam hiç böle olmazdı rabbim saglık güç kuvvet versin bu ay olur inşallah
ben daha patlamadım iki gündür kahve rengi akıntım vardı artık oda yok patlarım muhtemelen bende bugün :) paçadan akar

valla çekeyim dedim canım da gözle görülen bi çizgi benim telefon asla çekemez ışıkta ekran parlıyor filan çıkmıyor.
ama ben ilk yumurtlama içinde yapmıştım aynı testten kurusa da bembeyaz kalıyordu. bunda çizgi çıkması ilginç geldi. tabiki ümitlenmiyoruz pazar günü tekrar test yapıcaz. ama bi sorayım dedim.
çatlamanın 9. günüydü. inşallah vardırda ondan çıkmıştır.

at bakim resmini hayret görümcen teşhisi koymadımı kız :)))

Günaydın ben regl oldum hemde nasıl bir ağrıyla anlatamam hiç böle olmazdı rabbim saglık güç kuvvet versin bu ay olur inşallah
Hayırlısı olsun canım onumuzdeki ay inşallah benimde bugün bat. Ebru ablaya mesaj attım geç döllenme olabilir bekle biraz daha dedi bakalım

at bakim resmini hayret görümcen teşhisi koymadımı kız :)))
kız işteyim test evde nasıl atayım çekmedi kii pazar testi tekrarlıcaz zaten inşallah varsa o zman netleşir.
ama kaç saat sonra eve döndük kuruma çizgiside olur diyorum. eşim de diğerlerini de beklettik onlarda yoktu diyo. bakalım hayırlısı...
ayyyy deme deme bu sefer haberi yok birşeydennn

sakın söyleme bari çatlar meraktan sonra pazarı zor eder :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…