- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Bnce testlere devam etmelisin doktor bana yumurtan gelişmemiş tam 14 mm demişti 5 gün sonra çift çizgi gördüm 21. Gün felandı sanırım şimdi de ayın 18 i hiç gelmck gibi hissedyrmGerçekten stress aşırı oluyor ama ben sanki o koyuluguü hiç goremicem
korkacak hiç bir şey yok kasmazsan acımaz anlamazsın ile acmıyor da sadece insan rahatsız oluyor yani sonuçta giren çıkan belli değil önce kaşık sokuyor acıtmıyor onla ışık tutup bakıyor sonra çubuk ultrasonla bakıyor parmak kadar birşey anlamıyorsun bile sonrada elle muayene ediyor hepsi bu acı veren birşey değil ondan korkmaBeni tedirgin ediyor muayene inşallah hiç gerek kalmaz muayene olmama
Sanada günaydın canım.günaydın canım. bat 17 mart benim.
bu arada dün ben test yaptım dedim ya size...
dayanamamıştımeşimle test yaptık akşam eve gidince birşey göremeyince bıraktık çıktık kaynanamlara gittik geri döndüğümüzde çok incee bir pembe çizgi vardı. kuruma çizgisi pembe olur muuuu
amin canımmm inşallahHayırlısı olsun canım onumuzdeki ay inşallahbenimde bugün bat. Ebru ablaya mesaj attım geç döllenme olabilir bekle biraz daha dedi bakalım
Canım idrarın renginde bi değişiklik var mi acaba. Benim de ilk idrarım koyu diğerleri açık geliyor. Bende bu sabah çıldırmışcasına susuzlukla uyandım hala daha öyleyimİnşallah canım ben normalde max 3 kere lavaboya giderim şimdi su içtim halde ağzım kuru geliyor su içiyorum buda aşırı idrar çıkarıyor bugün daha çok oldu
melo cok fenayımn regl gelemden bellı ederdı sımdı varya yok böle ağrı ölüyorum üşüttüm sanırım soğan kürüne başlıcam yaırnben daha patlamadım iki gündür kahve rengi akıntım vardı artık oda yok patlarım muhtemelen bende bugün :) paçadan akar
Dikkat etmedm su an gözüm açtm sanki şimdi hiç belirti yok gibiCanım idrarın renginde bi değişiklik var mi acaba. Benim de ilk idrarım koyu diğerleri açık geliyor. Bende bu sabah çıldırmışcasına susuzlukla uyandım hala daha öyleyim
bende geçen iki gün önce geberdim ağrıdan kahve akıntım başladı ben onu her adet öncesi yaşarım klasik zaten bugünde aynen öyle demin az gelmiş yine kahve öğleden sonra patlarım bende her yerim ağrıyor çok üşüyorum çok soğan kürü başla bakalım ya yapabilirsen ben sıkılı veriyorum öyle her dk yapmaya hayıt içtim o hazırdı diye içtim düzenlimelo cok fenayımn regl gelemden bellı ederdı sımdı varya yok böle ağrı ölüyorum üşüttüm sanırım soğan kürüne başlıcam yaırn
İdrar rengim normal canım ama çok su içtim ondanda olabilir sağ tarafımda normal gibi acaba bebek tutundu mu bakalım ilerleyen saatler ne olcak ben üşürdüm ya üşümem yok 5 gün kaldı adete sıcak vücudumCanım idrarın renginde bi değişiklik var mi acaba. Benim de ilk idrarım koyu diğerleri açık geliyor. Bende bu sabah çıldırmışcasına susuzlukla uyandım hala daha öyleyim
e benıde ekle bari 8 nisan :)Günaydın kızlar gidemiyorum burdan bugün adet oldum maalesef
Lavi12 canım ekler msn beni
Bat 12 nisan
melo soğan kuru harbıden ıyı sabah kaşm demısler ama ben sadece sabah yada akşam içicem mıdem rahatsız zaten ama etkısı olduguna emınım denedım cunkıbende geçen iki gün önce geberdim ağrıdan kahve akıntım başladı ben onu her adet öncesi yaşarım klasik zaten bugünde aynen öyle demin az gelmiş yine kahve öğleden sonra patlarım bende her yerim ağrıyor çok üşüyorum çok soğan kürü başla bakalım ya yapabilirsen ben sıkılı veriyorum öyle her dk yapmaya hayıt içtim o hazırdı diye içtim düzenli
Ben de eşimde aglütinasyon sorunu olduğunu aşılama yaptırdığımız gün öğrendim. Geçtiğimiz cumartesi oldu aşılamam bize de açıklanamayan infertilite teşhisi kondu 3 yıldır olmuyo bu ay aşılama denedik sperm numunesi dökümanını incelerken dikkatimi çekti yıkama öncesi aglütinasyon pozitif sonrası negatif. Daha önceki testlerde ya yoktu bu değer ya da dikkatimi çekmedi. Ama yıkama sonrası negatif olması umutlandırdı beni. Belki de bunca zaman olmamasının sebebi buydu ve bu vesileyle çözülmüş olacak. Doktoruma soramadım ama internetteki makaleler çok da umut verici değil. Yıkama sonrası çözülebilen bi sorunmul neyse ki :)
bu sabah işe gelirken aynen sinek ısırığı gibi bişey oldu sol tarafımda çimdiklendi sanki canım acıdı çok küçükKızlar sağ bölgemde bariz hissedilir iğne batar gibi oldu korktum bu nedir
hamile olduğun zamana kadar içebiliyorsun hayıtı sen şuan varsa başlasana hayıta gram adet ağrısı çekmezsin şeker gibi olursun iç varsa hemenmelo soğan kuru harbıden ıyı sabah kaşm demısler ama ben sadece sabah yada akşam içicem mıdem rahatsız zaten ama etkısı olduguna emınım denedım cunkı
hayıta ve çakşıra yarın baslıcam nezamn keseyım ıcmeyı
soğan kürü 4 e bölüp kaynatıp ılık içiyosun o mumelo soğan kuru harbıden ıyı sabah kaşm demısler ama ben sadece sabah yada akşam içicem mıdem rahatsız zaten ama etkısı olduguna emınım denedım cunkı
hayıta ve çakşıra yarın baslıcam nezamn keseyım ıcmeyı
almadım canım yarın alcam mayış beklıyorum da:))hamile olduğun zamana kadar içebiliyorsun hayıtı sen şuan varsa başlasana hayıta gram adet ağrısı çekmezsin şeker gibi olursun iç varsa hemen
evet o canım ilk gebelıkte ben zayıflamakıcın yapmıstım ama benden bole kucuk havyar gıbı dusunun mınnak mınnak seyler geldı çamaşırıma idrarıma görüyordum yanisoğan kürü 4 e bölüp kaynatıp ılık içiyosun o mu
Canım ama sürekli hareket halinde şu tutunmaya çalışıyor eger bebek varsa bebekten dolayıdır benım şu an iyi hafif nir şeyler hissediyorum sağımdabu sabah işe gelirken aynen sinek ısırığı gibi bişey oldu sol tarafımda çimdiklendi sanki canım acıdı çok küçükbenim de sen geldin aklıma sana soracaktım bişey var mı diye. daha yerleşme olamaz çok erken ama o neydi gı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?