Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni tedirgin ediyor muayene inşallah hiç gerek kalmaz muayene olmama
korkacak hiç bir şey yok kasmazsan acımaz anlamazsın ile acmıyor da sadece insan rahatsız oluyor yani sonuçta giren çıkan belli değil önce kaşık sokuyor acıtmıyor onla ışık tutup bakıyor sonra çubuk ultrasonla bakıyor parmak kadar birşey anlamıyorsun bile sonrada elle muayene ediyor hepsi bu acı veren birşey değil ondan korkma

Sanada günaydın canım.
Evet demiştin ama inan ki benim kafam çok dalgın b12 eksikliğim varya o çok etkiliyor beni yeni yeni topluyorum kendimi.
Testine gelince Oluyor bazen benim de olmuştu en güzeli tekrarlaman daha iyi olur hafta sonu

İnşallah canım ben normalde max 3 kere lavaboya giderim şimdi su içtim halde ağzım kuru geliyor su içiyorum buda aşırı idrar çıkarıyor bugün daha çok oldu
Canım idrarın renginde bi değişiklik var mi acaba. Benim de ilk idrarım koyu diğerleri açık geliyor. Bende bu sabah çıldırmışcasına susuzlukla uyandım hala daha öyleyim

Canım idrarın renginde bi değişiklik var mi acaba. Benim de ilk idrarım koyu diğerleri açık geliyor. Bende bu sabah çıldırmışcasına susuzlukla uyandım hala daha öyleyim
Dikkat etmedm su an gözüm açtm sanki şimdi hiç belirti yok gibi

Lavi12 canım özel sebeplerden listeden silmeni rica edicem. Yer işgal etmeyeyim
Arkadaşlar bir an önce mucizelerinize kavuşmanızı dilerim

melo cok fenayımn regl gelemden bellı ederdı sımdı varya yok böle ağrı ölüyorum üşüttüm sanırım soğan kürüne başlıcam yaırn
bende geçen iki gün önce geberdim ağrıdan kahve akıntım başladı ben onu her adet öncesi yaşarım klasik zaten bugünde aynen öyle demin az gelmiş yine kahve öğleden sonra patlarım bende her yerim ağrıyor çok üşüyorum çok soğan kürü başla bakalım ya yapabilirsen ben sıkılı veriyorum öyle her dk yapmaya hayıt içtim o hazırdı diye içtim düzenli

İdrar rengim normal canım ama çok su içtim ondanda olabilir sağ tarafımda normal gibi acaba bebek tutundu mu bakalım ilerleyen saatler ne olcak ben üşürdüm ya üşümem yok 5 gün kaldı adete sıcak vücudum

melo soğan kuru harbıden ıyı sabah kaşm demısler ama ben sadece sabah yada akşam içicem mıdem rahatsız zaten ama etkısı olduguna emınım denedım cunkı

hayıta ve çakşıra yarın baslıcam nezamn keseyım ıcmeyı

Kontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor

Kızlar sağ bölgemde bariz hissedilir iğne batar gibi oldu korktum bu nedir
bu sabah işe gelirken aynen sinek ısırığı gibi bişey oldu sol tarafımda çimdiklendi sanki canım acıdı çok küçük benim de sen geldin aklıma sana soracaktım bişey var mı diye. daha yerleşme olamaz çok erken ama o neydi gı

hamile olduğun zamana kadar içebiliyorsun hayıtı sen şuan varsa başlasana hayıta gram adet ağrısı çekmezsin şeker gibi olursun iç varsa hemen

soğan kürü 4 e bölüp kaynatıp ılık içiyosun o mu

Canım ama sürekli hareket halinde şu tutunmaya çalışıyor eger bebek varsa bebekten dolayıdır benım şu an iyi hafif nir şeyler hissediyorum sağımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…