Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
inş melo ben şimdi bunları yaparken ovu testıde alayım dıyorum 10 tane kaldı yetmez cunkı regl bıtınce 5 gun sonra baslasam gecmı olur ya
hemen başla ya erken yumurtlarsan ben beklemicem adet biter bitmez başlıcam kuzum

MELO sen gebesin bence kan ver kan kahverengi leke de bitmiş yerleşmedir o belki
kan vermem gerek yok bebeğim ya gebe değilimdir benb her ay önceden olurum kahve lekelenme ilk değil günüm geçsin eğer geçerse br kaç gün belki ozaman

canım senun bat kaçdı oğlak burcuydun demı sen :)
canım aklıma ne geldi senin önümüzde ki ay bebiş olacak inşallah bol bol dua edeceğim hepimiz için önümüzdeki ay bebiş olursa oğlak burcu olacak biliyor musun ? :) ben genelde hep hesaplarım hayırlısı olsun

Yusra-61 bacım sen nasılsın ? var mı bi gelişme hayatında bi değişiklik
Benim cidden çok aşırı midem kalkıyor ama buna sebeb ekşime var midem de o gibi. Birde ağzım acı ne yesem tat yok. Arada sol kasığıma birşey batıyor gibi o batma belime vuruyor ama abartılacak gibi değil sonum hayır olsun

Hiç belli olmaz canım müjdelerle döneriz sende yok mu bir şey
yok ya ben kendimi biliyorum sabah meraktan test yaptım kalbim kadar ter temiz tek çizgi çıktı hayır işin tuhafı bu duruma hiç şaşırmadım biliyor musun bildiğim sonucu onayladım yani merak işte napıcaksın

ölemi denk gelıyor emınmısın ocak doğumluyum kız ben aa aralık dan ıtıabren ama demı ayy cok mutlu oldumn olak buruc bır kızım olsa

ölemi denk gelıyor emınmısın ocak doğumluyum kız ben aa aralık dan ıtıabren ama demı ayy cok mutlu oldumn olak buruc bır kızım olsa
bende akrebim bir akrep doğursam iyi olurdu ama :) kısmet bakalım

Canım mide için tahin helvası ye geçerse mide sorunudur geçmezse hayırlı şeyler vardır inşallah tahin helvası çok ilginç ama mide ekşime sine yanmasına iyi geliyor ben denedim benim geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…