- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
çok isterim bir mucize olmasınıMucizeler her zaman vardır
oğlak varya oğlak burclaın kraliçesi :)aman ben oğlak istemem :) ikizler balık oğlak terazi ye karşıyım
Ne demek canım benim bizi anca bizden birileri anlar paylaşmak iyi hissettirir bizeAmin kuzum çok teşekkür ederim desteğin ve güzel mesajların için. Aynı şeyleri yaşayan birisiyle konuşmak çok daha iyi hissettiriyor insana. Umarım ikimizde tez vakitte kavuşuruz bebislerimize ve bu stresler guzel bir ani, tatli bir telas olarak kalır bizesenin hormon testin de yarındi değil mi? Gelişmeleri duymak isterim kesinlikle
Evet bana da kontrolü adetliyken alttan yaptılar, genel durumu görebiliyoruz sorun olmuyor demişti. Hmm rahim duvari kalinlasmasi normal miymis peki bir sey dedi mi doktor? Haydi bakalim inşallah sonuçların tertemiz, guzel gelsin kuzumNe demek canım benim bizi anca bizden birileri anlar paylaşmak iyi hissettirir bizeverdim canım hormonu alttan muayene de yaptı. Adetlikten bakıldığını bilmiyordum rahim duvarımfa kalınlaşma olmuş iki ay adet olmayınca normal karşılıyorum valla 1 gibi çıkacak sonuçlar bakcaz bakalım Amin canım benim inşallah tez vakitte kavuşalım
Ben şimdi test aldım erken gebelikhayır olur hayır allahın izniyle istediğimiz haberleri alırız. dinimiz amin
bence belli olur ben öyle düşünüyorum ovulasyondan 10 gün sonra kesin belli olur gibi geliyor...Pazartesi kanda belli olur mu ki?
Yok yok hiç görmesen bile mutlaka gün aşırı değerlendir çok insan var testte göremeyip hamile kalanAa ne güzel biraz daha bekleyim böyle okuyunca geri hevesleniyorum göremeyince modum düşüyor değerlendirmede yapmıyorum mod düşünce
Hiç de sevmem ama iyi olacaksam yerim sağolasın canımDikkat et canım kendine2 ay önce bana böyle oldu açıldım saçıldım biz Burda güneşi görünce yaz modunda giriyoruz mideme vurdu ekşidi yandı ne yesem kötü oldu arkadaşım söyledi tahin helvası ye geçer diye dalga geçtim susam yağlı falan nasıl geçirmek dedim geçirdi ben şok
bu ay olursa akrep olur önümüzdeki ay olursa oğlak yada yay olur :)akrepler tehlıkelı :)
önümüzdeki ay olursa yay yada oğlak olur :)aman ben oğlak istemem :) ikizler balık oğlak terazi ye karşıyım
Rica ederim canım şifa olsunHiç de sevmem ama iyi olacaksam yerim sağolasın canımben epepdir güneş gördüğüm yok bugün kar atıyor baya soğuk fırtına var ama tabiki evde güneşlik geziyorum
o kadar var ki etrafımda daha kraliçe görmedim bilakis kavgacı ve saldırgan oluyor benim tanıdıklarım öyleoğlak varya oğlak burclaın kraliçesi :)
ohhh hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarına ne kaldı şurda :)Ben şimdi test aldım erken gebelikclearpink vardı ya 10 TL ye idi 2 tane aldım hazırlandım hafta sonuna
oğlum yay benim yay olabilir :) kırılgan çok nazlı ama napalımönümüzdeki ay olursa yay yada oğlak olur :)
inşallahhh :)önümüzdeki ay olursa yay yada oğlak olur :)
Sorma ya geçen miratech vardı adam 20 TL dedi neyse bugün gittim clearpink vardı ona da 10 TL dedi aaa dedim ver bidenecük daha senohhh hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz yarına ne kaldı şurda :)10 tlye nerden buldun ya bizim eczanelerde hep 20 tl
ben sana ayrıca cvp verıcem uzun uzun benden pay biç ya harıka bırıyımdır :)o kadar var ki etrafımda daha kraliçe görmedim bilakis kavgacı ve saldırgan oluyor benim tanıdıklarım öyle
teraziler suratsız kendi kendine surat asan rengi belli değil
ikizler tam bir renk cümbüşü çift karakter sabah başka öğlen başka akşam başka
Balık ne yaptıysan yaranamazsın asla kıymet bilmez iyilikten anlamaz bunlar benim etrafımdakiler en azından onlar böyle
aslında varya tespitlerin çok doğru şuan düşündüm etrafımda gördüğüm herkes dediğin gibi ben oğlak burcuyum benim bi akrabamız var oda oğlak bana diyor ki senle ben hiç aynı değil sen çok sessizsin hiç oğlak gibi değilsin diyor terazide hep mutsuz hep bi mızmız ikizler sabah iyi akşam kötü ruh hali balık tanıdıklarımda dediğin gibi sen söylemeden hiç fark etmemiştim... haklısıno kadar var ki etrafımda daha kraliçe görmedim bilakis kavgacı ve saldırgan oluyor benim tanıdıklarım öyle
teraziler suratsız kendi kendine surat asan rengi belli değil
ikizler tam bir renk cümbüşü çift karakter sabah başka öğlen başka akşam başka
Balık ne yaptıysan yaranamazsın asla kıymet bilmez iyilikten anlamaz bunlar benim etrafımdakiler en azından onlar böyle
evet yay benim eşimde çok ince düşüncelidir... nazlı değildir ama ilgi ister biraz öf püftür aslında bişey yapacağı zaman öfleroğlum yay benim yay olabilir :) kırılgan çok nazlı ama napalım
clearblue çok iyi diyorlar ama internette satışı yok stokları kalmamış ben bulamadımSorma ya geçen miratech vardı adam 20 TL dedi neyse bugün gittim clearpink vardı ona da 10 TL dedi aaa dedim ver bidenecük daha senne biliyim bunlar çılgınlar beni buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?