Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ovulasyon testi yapıyomuydun sen bir de testi erken gebelik testini ne zaman yapmıştın acaba

Oğlaklar hiç birbirinize benzemiyor ya çevremde çok var kaynanam oğlak pamuk gibi kalbi temiz çok iyi birisi böyle herkese iyi herkese naif onun gibi olmak herkesin harcı değil ama görümcem oğlak tam dersi hiç alakası yok annesiyle.

melo

ben sana ayrıca cvp verıcem uzun uzun benden pay biç ya harıka bırıyımdır :)
bana ne anlatsan nafile 3 tane balık var yakın tanıdığım 3 nede farklı iyilikler yaptım söylenmez ama baypas oldu altından aldım bir Allah razı olsun bile demedi ikizler zaten ömrümü yedi hiç hazetmem huyları bozuk erkeklerinin özellikle oğlak daha sakin birini hiç tanımadım aşırı problemli insanlar 7 kişi var hepsi öyle tesadüf olamaz herhalde :) terziyi hiç mutlu görmedim resmen mutsuzlukla besleniyor he akrep yani ben :) aksi inatçı asla geri vites yok inanılmaz candan patavatsızzzzz kinciiii temizlik deli berbat birşey ama sadık dost sağlam arkadaş ya hep ya hiç çok iyi ama çok kötü yani orta yok bende lafını esirgemez deli işte ya bir nevi

MELO benim eşim oğlak ilk defa oğlak erkeğinin problemli olduğunu duydum pek sakindir sabırlıdır ama damarına basana kadar tabi o da herkeste öyledir kızımda terazi o da çok sakin babasına çekti sanırım bana çekmediği kesin ben çabuk sinirlenirim

canım o dogum saatınden gezegenınde herseyıdnen degısır ama genel olarak saglam ve karakterlıdırler cok dusunur ya benım yukselnımde yay oda etkılıor:)

dedim ya benim etrafımdakiler öyle en azından terazi zaten sakin ama suratsız çok hemen küser koca insanlar bile suratsız ya tecrübeyle sabit

Bnce testlere devam etmelisin doktor bana yumurtan gelişmemiş tam 14 mm demişti 5 gün sonra çift çizgi gördüm 21. Gün felandı sanırım şimdi de ayın 18 i hiç gelmck gibi hissedyrm
Bugünde yapayım atayım buraya devam edeyim sağol canım insan bekleyemiyor

dedim ya benim etrafımdakiler öyle en azından terazi zaten sakin ama suratsız çok hemen küser koca insanlar bile suratsız ya tecrübeyle sabit
Bakalım bizim kız büyüyünce nasıl olacak nasip olurda görürüz inşallah ama baya nazlı olacağı kesin o şimdiden belli

Kızlar klomen kullananlar kasığım ağrı sancı vs ye etkilerinden bahseyor ama bugün benim 4. Günüm hiçbişi yok. Acaba yumurta mı gelişmiyor, kullanıpta etkisini yaşamayan var mı aranızda?
ben geçen ay kullandım bunların hiç biri olmadı, ovitrelle çatlatma iğnesi de kullandım kullanılan süre zarfı içinde yok fakat adet dönemine yaklaştıkça 1 hafta önceden sancılarım başladı ben de böyle bir etkisi olmuştu. Bu ay tekrardan kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…