- 29 Ocak 2016
- 4.031
- 4.089
- 133
- 31
Canım ovulasyon testi yapıyomuydun sen bir de testi erken gebelik testini ne zaman yapmıştın acabaValla adetim daha 1 gün geçti . Ondan pazartesiye kadar bekleyeyim dedim . Müthiş kasıklarım ağrıyor 2 gündür . Bundan önce erken gebelik testi yapmıştım . Onda da silik çıkmıştı o yüzden bide normal test yaptım . Oda silik çıktı . Alttan muayene de olmak istemiyorum. Kan vercem pazartesi günü bakalım .
Oğlaklar hiç birbirinize benzemiyor ya çevremde çok var kaynanam oğlak pamuk gibi kalbi temiz çok iyi birisi böyle herkese iyi herkese naif onun gibi olmak herkesin harcı değil ama görümcem oğlak tam dersi hiç alakası yok annesiyle.aslında varya tespitlerin çok doğru şuan düşündüm etrafımda gördüğüm herkes dediğin gibi ben oğlak burcuyum benim bi akrabamız var oda oğlak bana diyor ki senle ben hiç aynı değil sen çok sessizsin hiç oğlak gibi değilsin diyor terazide hep mutsuz hep bi mızmız ikizler sabah iyi akşam kötü ruh hali balık tanıdıklarımda dediğin gibi sen söylemeden hiç fark etmemiştim... haklısın
Ama dikkatini çekmek isterim clearpink bu clearblue ile aynı değil galiba yaclearblue çok iyi diyorlar ama internette satışı yok stokları kalmamış ben bulamadım
bana ne anlatsan nafile 3 tane balık var yakın tanıdığım 3 nede farklı iyilikler yaptım söylenmez ama baypas oldu altından aldım bir Allah razı olsun bile demedi ikizler zaten ömrümü yedi hiç hazetmem huyları bozuk erkeklerinin özellikle oğlak daha sakin birini hiç tanımadım aşırı problemli insanlar 7 kişi var hepsi öyle tesadüf olamaz herhalde :) terziyi hiç mutlu görmedim resmen mutsuzlukla besleniyor he akrep yani ben :) aksi inatçı asla geri vites yok inanılmaz candan patavatsızzzzz kinciiii temizlik deli berbat birşey ama sadık dost sağlam arkadaş ya hep ya hiç çok iyi ama çok kötü yani orta yok bende lafını esirgemez deli işte ya bir nevimelo
ben sana ayrıca cvp verıcem uzun uzun benden pay biç ya harıka bırıyımdır :)
Anladm canımbence belli olur ben öyle düşünüyorum ovulasyondan 10 gün sonra kesin belli olur gibi geliyor...
MELO benim eşim oğlak ilk defa oğlak erkeğinin problemli olduğunu duydum pek sakindir sabırlıdır ama damarına basana kadar tabi o da herkeste öyledir kızımda terazi o da çok sakin babasına çekti sanırım bana çekmediği kesin ben çabuk sinirlenirimbana ne anlatsan nafile 3 tane balık var yakın tanıdığım 3 nede farklı iyilikler yaptım söylenmez ama baypas oldu altından aldım bir Allah razı olsun bile demedi ikizler zaten ömrümü yedi hiç hazetmem huyları bozuk erkeklerinin özellikle oğlak daha sakin birini hiç tanımadım aşırı problemli insanlar 7 kişi var hepsi öyle tesadüf olamaz herhalde :) terziyi hiç mutlu görmedim resmen mutsuzlukla besleniyor he akrep yani ben :) aksi inatçı asla geri vites yok inanılmaz candan patavatsızzzzz kinciiii temizlik deli berbat birşey ama sadık dost sağlam arkadaş ya hep ya hiç çok iyi ama çok kötü yani orta yok bende lafını esirgemez deli işte ya bir nevi
canım o dogum saatınden gezegenınde herseyıdnen degısır ama genel olarak saglam ve karakterlıdırler cok dusunur ya benım yukselnımde yay oda etkılıor:)bana ne anlatsan nafile 3 tane balık var yakın tanıdığım 3 nede farklı iyilikler yaptım söylenmez ama baypas oldu altından aldım bir Allah razı olsun bile demedi ikizler zaten ömrümü yedi hiç hazetmem huyları bozuk erkeklerinin özellikle oğlak daha sakin birini hiç tanımadım aşırı problemli insanlar 7 kişi var hepsi öyle tesadüf olamaz herhalde :) terziyi hiç mutlu görmedim resmen mutsuzlukla besleniyor he akrep yani ben :) aksi inatçı asla geri vites yok inanılmaz candan patavatsızzzzz kinciiii temizlik deli berbat birşey ama sadık dost sağlam arkadaş ya hep ya hiç çok iyi ama çok kötü yani orta yok bende lafını esirgemez deli işte ya bir nevi
dedim ya benim etrafımdakiler öyle en azından terazi zaten sakin ama suratsız çok hemen küser koca insanlar bile suratsız ya tecrübeyle sabitMELO benim eşim oğlak ilk defa oğlak erkeğinin problemli olduğunu duydum pek sakindir sabırlıdır ama damarına basana kadar tabi o da herkeste öyledir kızımda terazi o da çok sakin babasına çekti sanırım bana çekmediği kesin ben çabuk sinirlenirim
Bugünde yapayım atayım buraya devam edeyim sağol canım insan bekleyemiyorBnce testlere devam etmelisin doktor bana yumurtan gelişmemiş tam 14 mm demişti 5 gün sonra çift çizgi gördüm 21. Gün felandı sanırım şimdi de ayın 18 i hiç gelmck gibi hissedyrm
Aaa evet ya ben anlamadımAma dikkatini çekmek isterim clearpink bu clearblue ile aynı değil galiba ya
Bakalım bizim kız büyüyünce nasıl olacak nasip olurda görürüz inşallah ama baya nazlı olacağı kesin o şimdiden bellidedim ya benim etrafımdakiler öyle en azından terazi zaten sakin ama suratsız çok hemen küser koca insanlar bile suratsız ya tecrübeyle sabit
İnşallah bizlerede supriz olurYok yok hiç görmesen bile mutlaka gün aşırı değerlendir çok insan var testte göremeyip hamile kalan
Normal canım bayaca varız:) <3K.bkma unutkanlığım oluyor bazen herkes kalmıyor canım ya aklında insanın.
sağlıklı olsun da gerisi çekecez artık napalım atacak halimiz yok yaBakalım bizim kız büyüyünce nasıl olacak nasip olurda görürüz inşallah ama baya nazlı olacağı kesin o şimdiden belli
Önemli değil canım olsunAaa evet ya ben anlamadım
Öyle öyle canım. Canı yerinde olsun evlat sonuçtasağlıklı olsun da gerisi çekecez artık napalım atacak halimiz yok ya
ben geçen ay kullandım bunların hiç biri olmadı, ovitrelle çatlatma iğnesi de kullandım kullanılan süre zarfı içinde yok fakat adet dönemine yaklaştıkça 1 hafta önceden sancılarım başladı ben de böyle bir etkisi olmuştu. Bu ay tekrardan kullanıyorum.Kızlar klomen kullananlar kasığım ağrı sancı vs ye etkilerinden bahseyor ama bugün benim 4. Günüm hiçbişi yok. Acaba yumurta mı gelişmiyor, kullanıpta etkisini yaşamayan var mı aranızda?
sırayla dökülüyoruz hayırlısı mart yarasın hepimize inşallah
aynıyzı senle canım :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?