Anim eşimde pozitif yazıyordu. Olması gereken negatif. ++ Demesi pozitif demek olabilir mi bilemedimKontessim kızlar sonucunuz neydi eşimin tüm değerleri çok iyi ama aglütinasyon 2(++) yazıyor
evet pozitif canım eşiminC
Anim eşimde pozitif yazıyordu. Olması gereken negatif. ++ Demesi pozitif demek olabilir mi bilemedim
ovulasyon testi yapinca strese giriyorum diye bu ay yapmadim. ama adetten itibaren 10. ile 17. gunleri gunasiri olmak kaydiyla degerlendirdik. bilemiyorum ki niye boyle oluyor? tup yollarim acik, hormonlar duzgun bir tek total testesteron 48 olmasi lazimken 51 cikti. duzenli adet oluyorum yeterli yumurtaya sahipmisim. o zaman niye olmuyor bir bucuk senedir deliricemovulasyon testi kullandınız mı bu ay ? ovulasyon vaktinizi biliyor musunuz acaba? :)
Vardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı enerjinizi düşürmesin hakkınızda hayırlısı olsun inş tez vakitte hayırlı haberler alasınız inşllah hep birlikteovulasyon testi yapinca strese giriyorum diye bu ay yapmadim. ama adetten itibaren 10. ile 17. gunleri gunasiri olmak kaydiyla degerlendirdik. bilemiyorum ki niye boyle oluyor? tup yollarim acik, hormonlar duzgun bir tek total testesteron 48 olmasi lazimken 51 cikti. duzenli adet oluyorum yeterli yumurtaya sahipmisim. o zaman niye olmuyor bir bucuk senedir deliricemilk defa bu kadar uzgunum ben. agla agla icim disima cikti
amiiiiinnnn şu mübarek günün, icinde bulundugumuz mübarek aylarin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere hayirli saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallahVardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı enerjinizi düşürmesin hakkınızda hayırlısı olsun inş tez vakitte hayırlı haberler alasınız inşllah hep birlikte
Aminn inşallah canım inşallah Rabbim büyükamiiiiinnnn şu mübarek günün, icinde bulundugumuz mübarek aylarin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere hayirli saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah
Melocum Nisan topici başkasının liste yapıyolar mı orda bilmiyorumLavi12 sen beni listeye eklemiştin sanki ben nisan ayında yokum sanki ben nisandaki listede neden yokum :))))))))))) damsız girilmiyor mu oraya :) birde tülperde diye biri açmış nisan topiğini o kim başkası mı canım benim devreler yandı yine
Bugünde yapayım atayım buraya devam edeyim sağol canım insan bekleyemiyor
Yarın sabah silik görürsün canımKızlar bu hala koyu ne zaman çatlar acabasoldaki fotoğraf dün sağdaki bugünEki Görüntüle 2800333
Bu akşamı değerlendireyimm dün değerlendirmemiştimYarın sabah silik görürsün canımakşam da yapsan silinir ama en iyisi yarın sabah
Çok ama çok iyi olur gece de çatlayabilr bu canımBu akşamı değerlendireyimm dün değerlendirmemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?