Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ovulasyon testi kullandınız mı bu ay ? ovulasyon vaktinizi biliyor musunuz acaba? :)
ovulasyon testi yapinca strese giriyorum diye bu ay yapmadim. ama adetten itibaren 10. ile 17. gunleri gunasiri olmak kaydiyla degerlendirdik. bilemiyorum ki niye boyle oluyor? tup yollarim acik, hormonlar duzgun bir tek total testesteron 48 olmasi lazimken 51 cikti. duzenli adet oluyorum yeterli yumurtaya sahipmisim. o zaman niye olmuyor bir bucuk senedir deliricem ilk defa bu kadar uzgunum ben. agla agla icim disima cikti

Lavi12 kız ben daha regl görmedim yanlışlık olmuş vücudumda yeni bat belli olunca beni de ekle tekrar listeye

Vardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı enerjinizi düşürmesin hakkınızda hayırlısı olsun inş tez vakitte hayırlı haberler alasınız inşllah hep birlikte

Lavi12 sen beni listeye eklemiştin sanki ben nisan ayında yokum sanki ben nisandaki listede neden yokum :))))))))))) damsız girilmiyor mu oraya :) birde tülperde diye biri açmış nisan topiğini o kim başkası mı canım benim devreler yandı yine

Vardır Rabbimin bir bildiği vakti zamanı enerjinizi düşürmesin hakkınızda hayırlısı olsun inş tez vakitte hayırlı haberler alasınız inşllah hep birlikte
amiiiiinnnn şu mübarek günün, icinde bulundugumuz mübarek aylarin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere hayirli saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah

amiiiiinnnn şu mübarek günün, icinde bulundugumuz mübarek aylarin yüzü suyu hurmetine Rabbim tüm isteyenlere hayirli saglikli sihhatli uzun omurlu evlatlar nasip etsin insallah
Aminn inşallah canım inşallah Rabbim büyük

Melocum Nisan topici başkasının liste yapıyolar mı orda bilmiyorum ben buraya ekledim seni

Kızlar selam Sabırsızlıkla adet tarihimi bekliyorum geçen ay soğan suyundan dolayı adetm erken gelmişti bakalım bu ay nasıl olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…