Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç üzülmeyin bende sizinle ayniyim hiç bir problemim yok hormonlar gayet iyi AMH zaten iyi eşimde sıkıntı yok ama olmuyor yani her yumurtlamayi de degerlendirme yapıyorum .. kendiliğinden 2 defa gebelik oldu bir kızım var ama şimdiki olmuyor. Ben şey duymuştum bazi kadınların yumurtasının zarı çok kalın oluyormuş sperm dölleyemiyormus herhalde öyle bir durum var diyorum artık

Kızlar yaa bn 2 gün gecikmeli bugün adet oldum ama lekenlrnme şeklinde normalde bnde hemn şırıl şırıl akar kıpkırmızı olur du şimdi ise gelmiyor anlamadım ben bu işi

Canım ovulasyon testi yapıyomuydun sen bir de testi erken gebelik testini ne zaman yapmıştın acaba
Yok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işte

hergün birlikte olduk derken kaç gün her gün adete kaç kalana kadar

Benim öyle canım çatlamıyorrrrr inatla kalın olduğu için

hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına dua et darısı başımıza olsun kız

love06 benim ocak 3 te bir adet oldum şubat 14 günde geldi geçen ay kimyasal dı ya bakalım bu ay ne olacak

SİZ KİMYASALI NASIL ANLADINIZ ? BENİM KANAMAM OLUNCA KÜRTAJ OLMUŞTUM HASTANE DE KENDİ KENDİNE DÜŞMEDİ YANİ
o nasıl kimyasal kız :) ben test yaptım 4 dü de pozitif çıktı adetimde 18 gün gecikmişti sonra oldum ama dr gitmedim dr mu aradım kimyasal gebelik olmuşsun düşer kalmaz dedi :) belki de gitmem lazımdı ben hiç gitmedim dr ben çok gamsızım adet oldum sonra hiç bir şey yok gibi devam ettim gamsızlıkta sınır tanımam gidemem dr falan ya çok kurcalıyor onlar

Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…