- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Hiç üzülmeyin bende sizinle ayniyim hiç bir problemim yok hormonlar gayet iyi AMH zaten iyi eşimde sıkıntı yok ama olmuyor yani her yumurtlamayi de degerlendirme yapıyorum .. kendiliğinden 2 defa gebelik oldu bir kızım var ama şimdiki olmuyor. Ben şey duymuştum bazi kadınların yumurtasının zarı çok kalın oluyormuş sperm dölleyemiyormus herhalde öyle bir durum var diyorum artıkovulasyon testi yapinca strese giriyorum diye bu ay yapmadim. ama adetten itibaren 10. ile 17. gunleri gunasiri olmak kaydiyla degerlendirdik. bilemiyorum ki niye boyle oluyor? tup yollarim acik, hormonlar duzgun bir tek total testesteron 48 olmasi lazimken 51 cikti. duzenli adet oluyorum yeterli yumurtaya sahipmisim. o zaman niye olmuyor bir bucuk senedir deliricemilk defa bu kadar uzgunum ben. agla agla icim disima cikti
Melocum Nisan topici başkasının liste yapıyolar mı orda bilmiyorumben buraya ekledim sen
amin inş.kızlar bir mucize olsunda o kahve leke adete dönmesin hamile olayım ya hala adet olmadım bat bugün inşallah ta olmam gebeler arttıkça çok pis gaza geldim ya inşallah bir mucize olur ya Cuma saati
aminnnnnnnn aminnnnnamin inş.
Yok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işteCanım ovulasyon testi yapıyomuydun sen bir de testi erken gebelik testini ne zaman yapmıştın acaba
hergün birlikte olduk derken kaç gün her gün adete kaç kalana kadarYok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işte
Benim öyle canım çatlamıyorrrrr inatla kalın olduğu içinHiç üzülmeyin bende sizinle ayniyim hiç bir problemim yok hormonlar gayet iyi AMH zaten iyi eşimde sıkıntı yok ama olmuyor yani her yumurtlamayi de degerlendirme yapıyorum .. kendiliğinden 2 defa gebelik oldu bir kızım var ama şimdiki olmuyor. Ben şey duymuştum bazi kadınların yumurtasının zarı çok kalın oluyormuş sperm dölleyemiyormus herhalde öyle bir durum var diyorum artık
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla al kucağına dua et darısı başımıza olsun kızYok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işte
Adetim bitti 17 şubatta . 25 şubata kadar her gün oldu . Sonra 1 martta .5 martta oldu .hergün birlikte olduk derken kaç gün her gün adete kaç kalana kadar
Galiba benimki de öyle artık şüphe ediyorum kendimden başka cevabı olamaz bununBenim öyle canım çatlamıyorrrrr inatla kalın olduğu için
SİZ KİMYASALI NASIL ANLADINIZ ? BENİM KANAMAM OLUNCA KÜRTAJ OLMUŞTUM HASTANE DElove06 benim ocak 3 te bir adet oldum şubat 14 günde geldi geçen ay kimyasal dı ya bakalım bu ay ne olacak
Bu ay nasıp olmadı önümüzdeki ay bende yumurtlamadan 2 gün önce başlayıp 10 gün hergunu degerlendircem yaa başka çözümü yok bunun en azından kaçırma ihtimali olmazAdetim bitti 17 şubatta . 25 şubata kadar her gün oldu . Sonra 1 martta .5 martta oldu .
o nasıl kimyasal kız :) ben test yaptım 4 dü de pozitif çıktı adetimde 18 gün gecikmişti sonra oldum ama dr gitmedim dr mu aradım kimyasal gebelik olmuşsun düşer kalmaz dedi :) belki de gitmem lazımdı ben hiç gitmedim dr ben çok gamsızım adet oldum sonra hiç bir şey yok gibi devam ettim gamsızlıkta sınır tanımam gidemem dr falan ya çok kurcalıyor onlarSİZ KİMYASALI NASIL ANLADINIZ ? BENİM KANAMAM OLUNCA KÜRTAJ OLMUŞTUM HASTANE DEKENDİ KENDİNE DÜŞMEDİ YANİ
o nasıl kimyasal kız :) ben test yaptım 4 dü de pozitif çıktı adetimde 18 gün gecikmişti sonra oldum ama dr gitmedim dr mu aradım kimyasal gebelik olmuşsun düşer kalmaz dedi :) belki de gitmem lazımdı ben hiç gitmedim dr ben çok gamsızım adet oldum sonra hiç bir şey yok gibi devam ettim gamsızlıkta sınır tanımam gidemem dr falan ya çok kurcalıyor onlarva
Minnak kurabiyeler instagramdan sipariş verdim çok ilgili her mesaja mutlaka dönüyor tavsiye ederimM mavili_yeshll canım sen testini kimden aldın ovu. Merak ettim?
Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinYok ovülasyon testi falan hiçbir şey yapmadım . Yumurtlama günümü hesaplamalarıma göre takip ettim . Adetim bittikten sonra her gün eşimle birlikte olduk . Adetime 4 gün kala erken gebelik testi yaptım . Silik çıkmıştı . Adet günümde de normal test yaptım . Onda biraz daha belirgindi silik çizgi . Sonra kan verdim . Öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?