Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla erken gebelik testi 8. Gün oluyor cikacagini bilsem yaparin erken gebelik testini ama cikar dersen yaparim
Canım kime ney ne zaman çıkıyor belli değil ki kürke yatan tavuklar gibiyiz kimisi erken öğreniyor kimimiz geç çıkar dersem yalan söylemiş olurum. Sen kıyma testine

Bir koyu bir silik

Eklentiler

• 8BCB94BD-C111-4161-B75D-15EBF18F5A4F.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 45
Daima şükür. Olsun kimimizin hiç yok en azından üzülürsün ama ona sarılırsın onu sever bazen çıkar aklından olmadığı duygusu. Şunu da biliyorum olsa hepsinin yeri başka olacak ama benim sarılacak dayanacak bidenecük de olsa yok evlad başka Allahım oluşunun ayağına taş değdirmesin korusun onu kötülüklerden hakkında hayırlısı olsun canım. Birde neydi yaptığın testin markası?

Aminn canım amin Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin inşallah testin markası predictör ne kadar iyi onuda bilmiyorum

Aminn canım amin Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin inşallah testin markası predictör ne kadar iyi onuda bilmiyorum
Genelde iyi diyorlar canım.nadir bozuk oluyor testler ama adetini bekle bakalım ne olur. Olacak olan olur zaten yapmışsın içinde kalmamış en azından

Hayır canım. Birde buraya atıyorsun testini ya ilk resmini çeker misin genelde biraz kuruyunca bize göre doğru cevap olmaz belki sana göre daha koyuydu kuruyunca bozuluyor bunlar bazen çünkü.
Ben bunu sabah yaptim baktığımda silikti ciktim evden simdi gordum bi daha

Genelde iyi diyorlar canım.nadir bozuk oluyor testler ama adetini bekle bakalım ne olur. Olacak olan olur zaten yapmışsın içinde kalmamış en azından
Öyle beklemedeyim Hayırlısı ise rabbim nasip eylesin inşallah herkese banada inş

agri sizi oldu mu? bana asilamadan ve tup bebekten baska caren yok dediler. ustelik tup bebek yapabilmek icin asilama sart dediler
Yani spermleri plastik enjektör gibi birşeyin içine alıyorlar sonra alttan muayene gibi spekulum takıyorlar sana ve o plastiği vajinaya doğru itiyolar ben o dönemde kastigim için ağrı hissettim biraz yani muayene ağrısı gibi düşün.. tüp Bebek için nasıl aşılama sartmis ya onu anlamadım özelde öyle bir kural yok devlet hastanesi bı bilmiyorum ama

Canım tebrik.ederim. belli oluyor çizgi.2 gün sonra daha koyu olur. Sağlıcakla ilerlesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…