Canım kime ney ne zaman çıkıyor belli değil ki kürke yatan tavuklar gibiyiz kimisi erken öğreniyor kimimiz geçValla erken gebelik testi 8. Gün oluyor cikacagini bilsem yaparin erken gebelik testini ama cikar dersen yaparim
Daima şükür.Kızlar erken gebelik testi aldım 10 TL dedi yaptı sonuç negatif pazar adet olacam galiba bende bişey yok ya hastaneye gidecektim yarın kan vereyim dedim baktım negatif adet olmazsam giderim artık napim hevesim kırıldı ya umut ışığım söndü hayırlısı bakalım ovulasyon testinde bitene kadar kullanırım sonrada almam Rabbim verirse şükür derim vermezse bitane oğluşum var rabbim ona uzun ömürler versin inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olsun kızlar
Kaç günde bir adet görüyorsunuz peki? Bugün son testiniz kaçıncı gününüz?Bir koyu bir silik
Aynen canım hayırlısı bakalımanladım canım bende bu ay kızıp takip etmedim iyi mi ettim kötü mü bilemedimhakkımızda hayırlısı olsun inşallah
Ben eşime 300 tl oldu 2021 yılında.Bu ilacın protıme women olanı da var mı? Fiyatı ne kadar bunun öğrenebilir miyim
Hadi bakalım neler görecegız pazar günüKesinlikle bekmek lazim ama iste insan merak ediyorbide elimde test varken yapmadan duramiyorum
kasetin altından flaş tut öyle bak net görürsünAyyy inşallah kuzumm yaa gözle görülen pembe ama telde çıkmıyor daha adete var ama 5 gün kasette çıkmaz diyordum
Aa baya pahalıymış canımBen eşime 300 tl oldu 2021 yılında.
önceden 260 tl civarındaydı.
Bşz günde 1 kullanıyoruz
1 aylık 1 paket
Aminn canım amin Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin inşallah testin markası predictör ne kadar iyi onuda bilmiyorumDaima şükür.Olsun kimimizin hiç yok en azından üzülürsün ama ona sarılırsın onu sever bazen çıkar aklından olmadığı duygusu. Şunu da biliyorum olsa hepsinin yeri başka olacak ama benim sarılacak dayanacak bidenecük de olsa yok evlad başka Allahım oluşunun ayağına taş değdirmesin korusun onu kötülüklerden hakkında hayırlısı olsun canım. Birde neydi yaptığın testin markası?
Genelde iyi diyorlar canım.nadir bozuk oluyor testler ama adetini bekle bakalım ne olur. Olacak olan olur zaten yapmışsın içinde kalmamış en azındanAminn canım amin Allah'ım isteyen herkese nasip eylesin inşallah testin markası predictör ne kadar iyi onuda bilmiyorum
Hayır canım.Kizlar pik mi bu
Ben bunu sabah yaptim baktığımda silikti ciktim evden simdi gordum bi dahaHayır canım.Birde buraya atıyorsun testini ya ilk resmini çeker misin genelde biraz kuruyunca bize göre doğru cevap olmaz belki sana göre daha koyuydu kuruyunca bozuluyor bunlar bazen çünkü.
Öyle beklemedeyim Hayırlısı ise rabbim nasip eylesin inşallah herkese banada inşGenelde iyi diyorlar canım.nadir bozuk oluyor testler ama adetini bekle bakalım ne olur. Olacak olan olur zaten yapmışsın içinde kalmamış en azından
Yani spermleri plastik enjektör gibi birşeyin içine alıyorlar sonra alttan muayene gibi spekulum takıyorlar sana ve o plastiği vajinaya doğru itiyolar ben o dönemde kastigim için ağrı hissettim biraz yani muayene ağrısı gibi düşün.. tüp Bebek için nasıl aşılama sartmis ya onu anlamadım özelde öyle bir kural yok devlet hastanesi bı bilmiyorum amaagri sizi oldu mu? bana asilamadan ve tup bebekten baska caren yok dediler. ustelik tup bebek yapabilmek icin asilama sart dediler
Tamam yine azcık koyuluk olursa da yapınca çek yinedeBen bunu sabah yaptim baktığımda silikti ciktim evden simdi gordum bi daha
Canım tebrik.ederim. belli oluyor çizgi.2 gün sonra daha koyu olur. Sağlıcakla ilerlesin inşallahKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?