- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
- 133
Pik
eşimin tarifi böyle değil kız aşağı inmesini spermin kolay girmesini sağlıyormuş benm koca beni bir evirip çevirsin bakalım buldu zaten bir lokma kadını :) birde onun dediğini yapayım inşallah olur
Benim sıvı şeklinde geldi şimdi baktım kesilmiş. Hayırlısı artık bekleyip görcez
Benim de 7 mart pik 8 mart çatlamaydı ben de haftaya pazar günü test yaparım diye düşünüyorum hiç belirti yok ya bi de sadece bugün karnım gaz sancısı gibi ağrıdı geçti sonra amapik ve çatlama günlerimiz aynı :) benim de 9 mart sabahı kopkoyuydu akşamına silinmeye başladı.
Bugün sabah işe gelirken içte sol tarafımda çimdikleme gibi bişey oldu çok acıttı ama hemen geçti. Onun dışında ağrı vs yok bende. Ne gün test yapıcaksın. Ben haftaya cumartesi ya da pazar yapmayı düşünüyorum
Pik değil ama daha baya var pikeArkadaşlar merhaba, eşim yarın 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor, bu akşam uygulamadan mesaj geldi yarın hamilelik için yüksek ihtimal var diye bende de ampul yandı elimde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı. Ne dersiniz yarın sabahı değerlendireyim mi?Eki Görüntüle 2800748
Uygulamaya aldanma canım benım uygulamada yıldızlı günler bitti 2 veya 3 gün geçti sonra pik oldu devamlı testle takip gerekirArkadaşlar merhaba, eşim yarın 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor, bu akşam uygulamadan mesaj geldi yarın hamilelik için yüksek ihtimal var diye bende de ampul yandı elimde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı. Ne dersiniz yarın sabahı değerlendireyim mi?Eki Görüntüle 2800748
Bence kaçmaz hergün test yapıp atın yorum yaparız eger hala yumurtlamadıysanız kaçmamışsa yüksek ihtimal yetişir eşiniz kaçıncı gün adetten itibaren bugunBAya var ise eşim salı günü geliyor inşallah kaçırmayız
Eksik olmaÇok sevindim o zaman
Kuzum kimse sonucunu yazmıyor tek tek girip mesaj gecmislerini kontrol ediyorum sen carsamba gunu test yaptim negatif regl olsam da tedaviye baslasam yazmissin ya o yuzden çıkartmıştim. Takip edemiyoruz listeden elenenleri sil diyolar o yuzden yoksa neden çıkartiyim
Korkma canım dua et bol bol sadece rahatla güzel olacak herşey hayırlısıylaAyyy çok heyecanlıyım ve korku bastı inşallah bu sefer sağlıklı alırım kucagıma.
Canım aşerme erken olur mu bilmiyorum ama umarım düşündüğün gibidir benim canın da ayva istiyordu ekşi ekşi sonuç malum zaten biliyorsunuzKızlar uzun süreden sonra 2 gündür canım tursu istiyor acı acı yedim birde aşerme için erken biliyorum kendi canım istedi sabah sabah acı biberli yedim midem bitti ağrıdan
İnşallah hamilesinizKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
Hayırlısı olsun canım ama uzun zamandır tursu aramazdm ben içimden geldi yemek bence erken aşerme için ama bilmemCanım aşerme erken olur mu bilmiyorum ama umarım düşündüğün gibidir benim canın da ayva istiyordu ekşi ekşi sonuç malum zaten biliyorsunuzinşallah seninki hamişliktir
Pembe çizgi gözüküyor canım da trlde çıkmadı çok fazla ama haftasonu tekrarlıcam gene adete daha var çıkması imkansız gibi geliyordukasetin altından flaş tut öyle bak net görürsün
Aminnn allah razı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlesinCanım tebrik.ederim. belli oluyor çizgi.2 gün sonra daha koyu olur. Sağlıcakla ilerlesin inşallah
Hadi inşallah canım ya hayırlı haberler ver bizeHayırlısı olsun canım ama uzun zamandır tursu aramazdm ben içimden geldi yemek bence erken aşerme için ama bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?