Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar merhaba, eşim yarın 4-5 günlüğüne şehir dışına çıkıyor, bu akşam uygulamadan mesaj geldi yarın hamilelik için yüksek ihtimal var diye bende de ampul yandı elimde ovu testi vardı yaptım böyle çıktı. Ne dersiniz yarın sabahı değerlendireyim mi?

Benim sıvı şeklinde geldi şimdi baktım kesilmiş. Hayırlısı artık bekleyip görcez

Benim de 7 mart pik 8 mart çatlamaydı ben de haftaya pazar günü test yaparım diye düşünüyorum hiç belirti yok ya bi de sadece bugün karnım gaz sancısı gibi ağrıdı geçti sonra ama

Bence yarından sonra pik geliyoooor

Eklentiler

• 16155703101571490343372569332548.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 27
Bu p
Pik değil ama daha baya var pike

Uygulamaya aldanma canım benım uygulamada yıldızlı günler bitti 2 veya 3 gün geçti sonra pik oldu devamlı testle takip gerekir

BAya var ise eşim salı günü geliyor inşallah kaçırmayız
Bence kaçmaz hergün test yapıp atın yorum yaparız eger hala yumurtlamadıysanız kaçmamışsa yüksek ihtimal yetişir eşiniz kaçıncı gün adetten itibaren bugun

Kızlar uzun süreden sonra 2 gündür canım tursu istiyor acı acı yedim birde aşerme için erken biliyorum kendi canım istedi sabah sabah acı biberli yedim midem bitti ağrıdan

Ben hala regl olmadım ama listeden adım çıkmış bu beni üzer Lavi12
Kuzum kimse sonucunu yazmıyor tek tek girip mesaj gecmislerini kontrol ediyorum sen carsamba gunu test yaptim negatif regl olsam da tedaviye baslasam yazmissin ya o yuzden çıkartmıştim. Takip edemiyoruz listeden elenenleri sil diyolar o yuzden yoksa neden çıkartiyim birazdan eklicem yine

Kızlar uzun süreden sonra 2 gündür canım tursu istiyor acı acı yedim birde aşerme için erken biliyorum kendi canım istedi sabah sabah acı biberli yedim midem bitti ağrıdan
Canım aşerme erken olur mu bilmiyorum ama umarım düşündüğün gibidir benim canın da ayva istiyordu ekşi ekşi sonuç malum zaten biliyorsunuz inşallah seninki hamişliktir

İnşallah hamilesiniz sağlıkla kucağına al , bişey sormak istiyorum benimde yumurtam 2 Şubat'ta çatladı acaba yapsam test çıkar mı ? Siz bunu ilk idrarla yapmadınız değil mi? Birde markası ne acaba testin çok soru sordum kusura bakmayın

Canım aşerme erken olur mu bilmiyorum ama umarım düşündüğün gibidir benim canın da ayva istiyordu ekşi ekşi sonuç malum zaten biliyorsunuz inşallah seninki hamişliktir
Hayırlısı olsun canım ama uzun zamandır tursu aramazdm ben içimden geldi yemek bence erken aşerme için ama bilmem

kasetin altından flaş tut öyle bak net görürsün
Pembe çizgi gözüküyor canım da trlde çıkmadı çok fazla ama haftasonu tekrarlıcam gene adete daha var çıkması imkansız gibi geliyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…