Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olunca engel tanımıyor demek ki yaa o silikte olsa çıkıyor umudun hevesin kırılmasın dilerim çift kirmizı şeklinde göresin testini artsın değerlerin güzelce
Aminnnn kuzum Rabbim hepimize basip etsin sağlıkla gelsinler

Bat 17 mart canım 8 de çatladı yumurtam benım adetı beklıcem eli mahkum
Batlar aynı canım yumurtlaman uzun sürdü ise reglde o kadar gecikir ama 8inde çatlamışsa tam 17snde adet olmazsın o zaman benim geçen ay 3 gün sürdü ve 3 gün geç adet oldum döngümü uzattı resmen

Yasak var ya evdeyiz zaten bol bol ağlamak için zaman var inşallah canım bir umut işte
Aman ne ağlıcam ben ağlayamıyorum olmadık yerlerde ağlayasım geliyor yarın evde tekim ortam tam benlik için dışına çıkana kadar ağla demi yok o nerde kalabalık birisi olur çıp çıp damlar o vakitte genelde sıkıyorum kendimi. Bir yerde patlatcam ama neresi olur bilmem ama kötü sonuçlar çıkacak ben ağlarsam kusuyorum aynı zamanda kafam ağrıyor o işkenceyi yaşamamak için birazda ağlayamam.

Batlar aynı canım yumurtlaman uzun sürdü ise reglde o kadar gecikir ama 8inde çatlamışsa tam 17snde adet olmazsın o zaman benim geçen ay 3 gün sürdü ve 3 gün geç adet oldum döngümü uzattı resmen
Benım hep geç oluyor canım gecen ayda 17den sonra ovulasyona kızıp takip etmedm meger gec yumurtluyormus um ama adet 28 günde bir sabit oldu

Üzme kendini hemencik bu psikolojiye girmeyelim boşver pazar günü sabahtan buralardayız

Benım hep geç oluyor canım gecen ayda 17den sonra ovulasyona kızıp takip etmedm meger gec yumurtluyormus um ama adet 28 günde bir sabit oldu
anladım canım bende bu ay kızıp takip etmedim iyi mi ettim kötü mü bilemedim hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Aminnnn kuzum Rabbim hepimize basip etsin sağlıkla gelsinler
Şimdi birde şeyi merak ettim kaç saatlik idrarla yaptın yinede bilelim yani ilk idrar değil tamam ama kaç saat sonrakiydi? Fikir olsun bize ondan soruyorum

Şimdi birde şeyi merak ettim kaç saatlik idrarla yaptın yinede bilelim yani ilk idrar değil tamam ama kaç saat sonrakiydi? Fikir olsun bize ondan soruyorum
En son 5 te su içtim iş çıkışı canım 6 da test yaptım işte kiii ben çok su içerim 3 litre filan günde gene de çıktıı birde belirtim çok üşüyorum hatta dün gece ağrıyla uyandım ve titrediğimi hissettim ikinci yorganı aldım üstüme ayaklarım buzzz ve uçuk çıkarttım 2kere

Anladım canım hayırlı olsun sonu güzel olsun

daha çok erkennn ben hamileyken pikten sonra 8. gün kan vermiştim 0.100 ile negatifti oysa ki bebiş varmış o dönem.
7. gün idrarda çıkması neredeyse imkansız hiç moralini bozma
Çok teşekkür ederim valla sabırsızlik boyle bisey herhalde :)

Kızlar erken gebelik testi aldım 10 TL dedi yaptı sonuç negatif pazar adet olacam galiba bende bişey yok ya hastaneye gidecektim yarın kan vereyim dedim baktım negatif adet olmazsam giderim artık napim hevesim kırıldı ya umut ışığım söndü hayırlısı bakalım ovulasyon testinde bitene kadar kullanırım sonrada almam Rabbim verirse şükür derim vermezse bitane oğluşum var rabbim ona uzun ömürler versin inşallah sizinde hakkınızda hayırlısı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…