Ayyy çok heyecanlıyım ve korku bastı inşallah bu sefer sağlıklı alırım kucagıma.Amin canım benim iki gün kalmış sonra direkt git kan ver
Aminnnn kuzum Rabbim hepimize basip etsin sağlıkla gelsinlerOlunca engel tanımıyor demek ki yaa o silikte olsa çıkıyor umudun hevesin kırılmasın dilerim çift kirmizı şeklinde göresin testiniartsın değerlerin güzelce
Batlar aynı canım yumurtlaman uzun sürdü ise reglde o kadar gecikir ama 8inde çatlamışsa tam 17snde adet olmazsın o zamanBat 17 mart canım 8 de çatladı yumurtam benım adetı beklıcem eli mahkum
Aman ne ağlıcam ben ağlayamıyorum olmadık yerlerde ağlayasım geliyorYasak var ya evdeyiz zaten bol bol ağlamak için zaman varinşallah canım bir umut işte
Benım hep geç oluyor canım gecen ayda 17den sonra ovulasyona kızıp takip etmedm meger gec yumurtluyormus um ama adet 28 günde bir sabit olduBatlar aynı canım yumurtlaman uzun sürdü ise reglde o kadar gecikir ama 8inde çatlamışsa tam 17snde adet olmazsın o zamanbenim geçen ay 3 gün sürdü ve 3 gün geç adet oldum döngümü uzattı resmen
Demek ki o silik bıraktığın bozuk test değildi doğruydu :))Aminnnn kuzum Rabbim hepimize basip etsin sağlıkla gelsinler
Üzme kendini hemencik bu psikolojiye girmeyelim boşver pazar günü sabahtan buralardayızAman ne ağlıcam ben ağlayamıyorum olmadık yerlerde ağlayasım geliyoryarın evde tekim ortam tam benlik için dışına çıkana kadar ağla demi yok o nerde kalabalık birisi olur çıp çıp damlar o vakitte genelde sıkıyorum kendimi. Bir yerde patlatcam ama neresi olur bilmem ama kötü sonuçlar çıkacak ben ağlarsam kusuyorum aynı zamanda kafam ağrıyor o işkenceyi yaşamamak için birazda ağlayamam.
anladım canım bende bu ay kızıp takip etmedim iyi mi ettim kötü mü bilemedimBenım hep geç oluyor canım gecen ayda 17den sonra ovulasyona kızıp takip etmedm meger gec yumurtluyormus um ama adet 28 günde bir sabit oldu
Üzmemek daha sağlıklı pozitif olmak en iyisi.Üzme kendini hemencik bu psikolojiye girmeyelim boşver pazar günü sabahtan buralardayız
Şimdi birde şeyi merak ettim kaç saatlik idrarla yaptın yinede bilelim yani ilk idrar değil tamam ama kaç saat sonrakiydi?Aminnnn kuzum Rabbim hepimize basip etsin sağlıkla gelsinler
Çok heyecanlııııÜzmemek daha sağlıklı pozitif olmak en iyisi.
Evet ben namaza kalkıyorum daha uyuyamam ilk ben yollarım buraya test
Demi ben düşününce karnıma ağrı giriyor heyecandanÇok heyecanlıııı
Valla öyleymiş canım yaaa demekki bırakığ gitmemek lazımmışDemek ki o silik bıraktığın bozuk test değildi doğruydu :))
En son 5 te su içtim iş çıkışı canım 6 da test yaptım işte kiii ben çok su içerim 3 litre filan günde gene de çıktııŞimdi birde şeyi merak ettim kaç saatlik idrarla yaptın yinede bilelim yani ilk idrar değil tamam ama kaç saat sonrakiydi?Fikir olsun bize ondan soruyorum
Anladım canımEn son 5 te su içtim iş çıkışı canım 6 da test yaptım işte kiii ben çok su içerim 3 litre filan günde gene de çıktııbirde belirtim çok üşüyorum hatta dün gece ağrıyla uyandım ve titrediğimi hissettim ikinci yorganı aldım üstüme ayaklarım buzzz ve uçuk çıkarttım 2kere
Çok teşekkür ederim valla sabırsızlik boyle bisey herhalde :)daha çok erkennnben hamileyken pikten sonra 8. gün kan vermiştim 0.100 ile negatifti oysa ki bebiş varmış o dönem.
7. gün idrarda çıkması neredeyse imkansız hiç moralini bozma
Kesinlikle bekmek lazim ama iste insan merak ediyorYok canım ya o testi ciddiye alma bekleyelım daha erken
Valla erken gebelik testi 8. Gün oluyor cikacagini bilsem yaparin erken gebelik testini ama cikar dersen yaparimErken gebelik bir ihtimal çıkar. Bencede çıkmayabilir normali amaexclusive yarın yapacak birak pazarı
Aminnn canımm inşallah sağlıkla ilerlesinAnladım canımhayırlı olsun sonu güzel olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?