Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa bak buradaki attığın fotolarda gördüm ben birde sonuçta erken çıksa o kadarcık çıkardı varsa bile var bence yaaa

Ovulasyon testiyle takip ediyomuydun canım ben şimdi testi aldığım kişiye sordum çatlamadan 14 gün sonra yap dedi sabredemyrm hayırlı olsun sana inşallah vardır
1 mart pik oldu 3 mart çatlamaydı canım benim takip ediyordum

Ben ayın 17 olucak canımda benm adet agrılarmda önceden baslar bir üşüme yok normalde üşürüm ısınmaz vücudum
Bende hiçbirşey olmaz adet olacağım zaman yüzüm rengi kaçar yoruyor sadece. Ama şimdi olmaz derim beni ne hallere sokar bilinmez adette gelecekse ağrısız sızısız gelsin inşl.

Kızlar elimde kaset testlerden var ama hamile miyim diye çok merak ediyorum. Reglime de 6 gün var, sizce kaç gün önce yaparsam sonuc cikar? Şimdi yapsam çıkar mi?
Denemekten birşey çıkmaz ama sen sabah ilk idrarla yap canım daha kesin olur

Tamamdır canım bıızım daha erken o zmn daha çok gün var 8 de çatladı benm belirtiler neydi

Bel kasık ağrısı mide bulantısı gögüs hassasiyeti var canım bide acayip sivilce çıktı yüzümde ve çok yorgunluk

Canım belirti oldu mu hiç
Vardı canım buraya yazıyordum zaten sol kasıkta ve belde ağrı. Yorgunluk çok sivilce çıktı adette benim hiç çıkmazdı. Gögüs şiimesi ve ağrısı vardı. Bide bulantı var ama benim adetten önce olurdu bulantı

Ayyy inşallah kuzumm yaa gözle görülen pembe ama telde çıkmıyor daha adete var ama 5 gün kasette çıkmaz diyordum
Olunca engel tanımıyor demek ki yaa o silikte olsa çıkıyor umudun hevesin kırılmasın dilerim çift kirmizı şeklinde göresin testini artsın değerlerin güzelce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…