Aaaa bak buradaki attığın fotolarda gördüm benKızlarrr ben dün erken testte çizgi vardı dedim yaaa şimdi kaset test yaptım hemen çıktı çokkk açık renk sizde görüyonuzzzz muuuubenmi görüyom acabaaa daha 5 gün varr adetee çıkarmııı acabaaa
1 mart pik oldu 3 mart çatlamaydı canım benim takip ediyordumOvulasyon testiyle takip ediyomuydun canım ben şimdi testi aldığım kişiye sordum çatlamadan 14 gün sonra yap dedi sabredemyrm hayırlı olsun sana inşallah vardır
Hayırlısı olsun canım pik ne zamandı ki sizin sağlıkla gelsin bebeğinizTelde çok çıkmıyor anında çıktı pembe bu ama gözükmüyor
Yaaa çok heycanlıyım inşallah vardırrÇıkmış bile maşallah hayırlı olsun
Canım ben gördüm hadi hayırlısı inşallah gittikçe koyulaşır eğer varsa tekrarla daha sonra testiTelde çok çıkmıyor anında çıktı pembe bu ama gözükmüyor
Tamamdır canım bıızım daha erken o zmn daha çok gün var 8 de çatladı benm belirtiler neydi1 mart pik oldu 3 mart çatlamaydı canım benim takip ediyordum
Bende hiçbirşey olmaz adet olacağım zaman yüzüm rengi kaçarBen ayın 17 olucak canımda benm adet agrılarmda önceden baslar bir üşüme yok normalde üşürüm ısınmaz vücudum
Denemekten birşey çıkmaz ama sen sabah ilk idrarla yap canım daha kesin olurKızlar elimde kaset testlerden var ama hamile miyim diye çok merak ediyorum. Reglime de 6 gün var, sizce kaç gün önce yaparsam sonuc cikar? Şimdi yapsam çıkar mi?
Pik 1 mart çatlama 3 mattı kuzumm ayyy inşallah vardır sağlıkla olsun bu sefer kucağıma alayımHayırlısı olsun canım pik ne zamandı ki sizin sağlıkla gelsin bebeğiniz
Bat ne zaman canım öyle düşünme regl olana kadar umut varBen yapmam daha sanırım ya testte almadm hiç normal var ondada çıkmaz zaten
Tamamdır canım bıızım daha erken o zmn daha çok gün var 8 de çatladı benm belirtiler neydi
Canım belirti oldu mu hiçPik 1 mart çatlama 3 mattı kuzumm ayyy inşallah vardır sağlıkla olsun bu sefer kucağıma alayım
Bat 17 mart canım 8 de çatladı yumurtam benım adetı beklıcem eli mahkumBat ne zaman canım öyle düşünme regl olana kadar umut var
Pazar tekrar yapcam canım inşallahh rabbim hepimize nasip etsinnnCanım ben gördüm hadi hayırlısı inşallah gittikçe koyulaşır eğer varsa tekrarla daha sonra testi
Ohoo kesin gibi senin hadi hayırlı olsun diyelimBel kasık ağrısı mide bulantısı gögüs hassasiyeti var canımbide acayip sivilce çıktı yüzümde ve çok yorgunluk
Yasak var ya evdeyiz zaten bol bol ağlamak için zaman varPazar burası karışacaktünelin ucu görüntü bitti birşey kalmadı ahh hamile olsak da olsak
Vardı canım buraya yazıyordum zaten sol kasıkta ve belde ağrı. Yorgunluk çok sivilce çıktı adette benim hiç çıkmazdı. Gögüs şiimesi ve ağrısı vardı. Bide bulantı var ama benim adetten önce olurdu bulantıCanım belirti oldu mu hiç
Olunca engel tanımıyor demek ki yaa o silikte olsa çıkıyor umudun hevesin kırılmasın dilerim çift kirmizı şeklinde göresin testiniAyyy inşallah kuzumm yaa gözle görülen pembe ama telde çıkmıyor daha adete var ama 5 gün kasette çıkmaz diyordum
Amin canım benim iki gün kalmış sonra direkt git kan verPazar tekrar yapcam canım inşallahh rabbim hepimize nasip etsinnn
Pazar günü erken test yapıcam bakalım net çıkar varsaOhoo kesin gibi senin hadi hayırlı olsun diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?