Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım benim sana bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin
Amin canım içimde hem sevinç hem korku var.
Adet olcam gibi bi ağrı var dün gece başladı her an olucam sanki. Bu korku geçmez sanırım belli bir süre

valla adetten sonra kaçıncı gün bilmiyorum bat 28 mart gözüküyor. Uygulamaya inanmıyorum çünkü adetlerim 33-34-35 günde bir daha fazla bile olabiliyor bazen , hatta bu yüzden iki uygulama kullanıyorum :)
Bence düzensiz adette en iyisi hergün ovulasyon testi yapmak uygulamalardan düzenli adet olmama ragmen tutmuyor

kızlar ben bişey sorucam bu ikinci yumurtalama nedir 1 ayda 2 kez yumurta oluyormu ki gerçekten bana doktorum hiç demedi bu zamana kadar ilk kez burada duydum
Ben bu ay 2 kere pik gördüm canım oluyormuş yani birinci adetten sonra 9. Günde 2. De 20. Günde oldu

Bence düzensiz adette en iyisi hergün ovulasyon testi yapmak uygulamalardan düzenli adet olmama ragmen tutmuyor
2 ay önce almıştım elim kalkmadı hiç ovu testi yapmaya, aldığım ay adetten 2 hafta sonra almıştım sonraki ay adet sonrası hemen başlarım diye düşündüm ama sonraki ayda eşimle beraber bi şehir dışı işimiz çıktı o yüzden başlayamadım :)
bu akşam da uygulamadan mesaj gelince bi bakayım dedim :)
devam edeyim mi ovü test yapmaya sizce?

Kaç günde bir adet görüyorsunuz peki? Bugün son testiniz kaçıncı gününüz?
Adetlerim düzensiz bazen iki ay bile olmuyorum doktor progestan iğne veriyor onu vurulup bir hafta sonra regl oluyorum geçen ay iğneyle oldum regl 13 şubatta oldum

Clearpink önemli
Tek çare clearpink
Bana erken gebelik testi diye verdiler hiç fikrim yok ya
Benim ki normal kaset test bende erken gebelik testi days comfort days var erken gebelik testi nasildir bilmiyorum ilk defa deniycem ama ne zaman yapsam bilmiyorum o konuda kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…