Canım altına flaş koyup bak biErken gebelik testi sizce hayalet çizgi varmı sadece ben mi görüyorum kızlar
Baktım şimdi canım çok ince silik bir çizgi var çok hafifCanım altına flaş koyup bak bi
çok garip şaşırdım vallaEvet canım nadir de olsa iki kere yumurtlama görenler var
Ben beklıcem canımne kaldı sunun sırasındaNedense benim pazar gunune de umidim yok yainsallah hislerimde yanılırım
Amin canım içimde hem sevinç hem korku var.Amin canım benim sana bağışlasın isteyen herkese de nasip etsin
Bence düzensiz adette en iyisi hergün ovulasyon testi yapmak uygulamalardan düzenli adet olmama ragmen tutmuyorvalla adetten sonra kaçıncı gün bilmiyorum bat 28 mart gözüküyor. Uygulamaya inanmıyorum çünkü adetlerim 33-34-35 günde bir daha fazla bile olabiliyor bazen , hatta bu yüzden iki uygulama kullanıyorum :)
Ben bu ay 2 kere pik gördüm canım oluyormuş yanikızlar ben bişey sorucam bu ikinci yumurtalama nedir 1 ayda 2 kez yumurta oluyormu ki gerçekten bana doktorum hiç demedi bu zamana kadar ilk kez burada duydum
Kaçıncı gününüzErken yumurtladım desene
Aaa hatırladım seni. Hatta gebe olabilirsin demiştim 2.Pik için. Inşallah gerçekleşiyor mucizenBen bu ay 2 kere pik gördüm canım oluyormuş yanibirinci adetten sonra 9. Günde 2. De 20. Günde oldu
2 ay önce almıştım elim kalkmadı hiç ovu testi yapmaya, aldığım ay adetten 2 hafta sonra almıştım sonraki ay adet sonrası hemen başlarım diye düşündüm ama sonraki ayda eşimle beraber bi şehir dışı işimiz çıktı o yüzden başlayamadım :)Bence düzensiz adette en iyisi hergün ovulasyon testi yapmak uygulamalardan düzenli adet olmama ragmen tutmuyor
Valla var gibi ama ben inanamıyorum artık böyle çizgi görüp adet olduğum oldu ne yazık ki inşallah sizinki bebistirErken gebelik testi sizce hayalet çizgi varmı sadece ben mi görüyorum kızlar
Evet kuzum 2. Pik görünce hamilelik demiştik ama çok şükür 2. Tutmuş galbaAaa hatırladım seni. Hatta gebe olabilirsin demiştim 2.Pik için. Inşallah gerçekleşiyor mucizen
Clearpink önemliValla kiymiyim bu arada benim bi tane normal kaset test var adi clear pink sen geldin aklıma
Adetten sonra kacinci gun bugun?Ben bu ay 2 kere pik gördüm canım oluyormuş yanibirinci adetten sonra 9. Günde 2. De 20. Günde oldu
İnşallah canım 10. Gün erken mi senceValla var gibi ama ben inanamıyorum artık böyle çizgi görüp adet olduğum oldu ne yazık ki inşallah sizinki bebistiryumurtlamanin kaçıncı günü?
Var gibi çok hafif. Kabinci gününüz bugünErken gebelik testi sizce hayalet çizgi varmı sadece ben mi görüyorum kızlar
Adete 4 gün var Yumurtlamanin 10. GünüVar gibi çok hafif. Kabinci gününüz bugün
Adetlerim düzensiz bazen iki ay bile olmuyorum doktor progestan iğne veriyor onu vurulup bir hafta sonra regl oluyorum geçen ay iğneyle oldum regl 13 şubatta oldumKaç günde bir adet görüyorsunuz peki? Bugün son testiniz kaçıncı gününüz?
Sen ne zaman yapacaksın canimBen beklıcem canımne kaldı sunun sırasında
Benim ki normal kaset test bende erken gebelik testi days comfort days var erken gebelik testi nasildir bilmiyorum ilk defa deniycem ama ne zaman yapsam bilmiyorum o konuda kafam karisikClearpink önemli
Tek çare clearpink
Bana erken gebelik testi diye verdiler hiç fikrim yok ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?