Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 1.5 yıldır deniyorum her ay hüsran. İnşallah bu ay senin sonucunu çok merak ediyorum. Ben takmıyorum artık eşim istemiyor ben zorluyorum zorladıkça olan bana oluyor o 2 yıl sonra istiyor zaten hamile kalsam eşim olmayacak yanımda. Bu ay en takmadığım ay olabildiğinde. Rabbim en güzel zamanını bilir bekleyen herkese nasip etsin

Benim ki normal kaset test bende erken gebelik testi days comfort days var erken gebelik testi nasildir bilmiyorum ilk defa deniycem ama ne zaman yapsam bilmiyorum o konuda kafam karisik
Sakın yarın yapma sabret birgün birgündür geçmiş olması senden korkuyorum sabah atacak gibisin.onu kullandım da iyi kötü mü bilmiyorm. bana göre beni hamile çıkartan test çok önemli tek onu tanırım o da yok şuan

Adetlerim düzensiz bazen iki ay bile olmuyorum doktor progestan iğne veriyor onu vurulup bir hafta sonra regl oluyorum geçen ay iğneyle oldum regl 13 şubatta oldum
Anladım bu sürekli böyle iner çıkar ama pik olur er geç bence düzenli yaparsanız. Yaşınız kaç acaba?

Ben rahatsizlandm ya aslinda 1 hafta hergun yapacaktım nasıp olmadı tuttuysa böyle de tutar inşallah belirtin var mı diye sormuştum çok merak ediyorum

Ayyy o bende de var iştah açıklığı kilo aldım ya resmen ama hamiş değilsem hemen diyet ve koşu ya başlıcam en azından zayıflayım
Aynen ben de spor falan yapmıyorum belki bir şey çıkar diye aşırı çok yiyorum, kendime yarın yemicem desem de her gece yine aynı lafı tekrarlarken buluyorum kendimi

Lavi12 Tatlım ben daha regl olmadım bat bugündü test yaptım dün negatifti ama hala umudum var nedense regl oldum sandım dün olmamışım bir de hamile çıkarmışım ayy ne güzel olur

Canim catlamadan kac gun sonra yaptin testi kaset test ve erken gebelik yaptin galiba bilgi verir misin bizi aydinlat ışığında

Ben rahatsizlandm ya aslinda 1 hafta hergun yapacaktım nasıp olmadı tuttuysa böyle de tutar inşallah belirtin var mı diye sormuştum çok merak ediyorum

İnşallah olmuştur canım.. Adet olucakmış gibi bel ve bacak ağrım var sadece canım sende var mı belirti

ay valla ya sabretcem valla pazar gunu yapicam bi daha

Canim catlamadan kac gun sonra yaptin testi kaset test ve erken gebelik yaptin galiba bilgi verir misin bizi aydinlat ışığında
Çatlama dan 10 gün sonra yaptım canım erken gebelik testi fotodaki gibi çıktı normal test negatif çıktı adetime 4 gün var

İnşallah olmuştur canım.. Adet olucakmış gibi bel ve bacak ağrım var sadece canım sende var mı belirti
Bende de arada girip çıkan adet ağrısı var biraz şişlik hissediyorum ama adete yakında olur o bende birde sağ ve solda bazen kasik ağrısi ama cok hafif bakalım inşallah vardır bebiş ikimiz de de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…