Ben 1.5 yıldır deniyorum her ay hüsran. İnşallah bu ay senin sonucunu çok merak ediyorum. Ben takmıyorum artık eşim istemiyor ben zorluyorum zorladıkça olan bana oluyor o 2 yıl sonra istiyor zaten hamile kalsam eşim olmayacak yanımda. Bu ay en takmadığım ay olabildiğinde. Rabbim en güzel zamanını bilir bekleyen herkese nasip etsinİnşallah gebeliktendir canımbenim 3. Ayım bir sürü belirti yaşadım o yüzden artık düşünmüyorum düşündükçe bir şey hissediyorum. Sende biraz düşünmemeye çalış dicem de olursa bu ay bende belirti hiç yok kafamı işle meşgul ediyorum kendime bakıyorum falan
Ayy inşallah canım inşallah çok sağolAy hadi inşallah var canım yeni olduğu için bu kadar siliktir sonra yine tekrarla umarım koyulaşır
Sakın yarın yapma sabretBenim ki normal kaset test bende erken gebelik testi days comfort days var erken gebelik testi nasildir bilmiyorum ilk defa deniycem ama ne zaman yapsam bilmiyorum o konuda kafam karisik
Ne demek canımAyy inşallah canım inşallah çok sağol
Anladım bu sürekli böyle iner çıkar ama pik olur er geç bence düzenli yaparsanız. Yaşınız kaç acaba?Adetlerim düzensiz bazen iki ay bile olmuyorum doktor progestan iğne veriyor onu vurulup bir hafta sonra regl oluyorum geçen ay iğneyle oldum regl 13 şubatta oldum
Hic duymamıştım canım bide ona bakayımCanım artımed kullan gerçekten düşünmezsin pik mi değil mi diye,çok başarılı
Ben rahatsizlandm ya aslinda 1 hafta hergun yapacaktım nasıp olmadıNormal testinde bundan 2 dk önce falan yaptım aynı idrarla ikisindevalla canım biz salıdan önce pazartesi başladık perşembe bitirdik gün aşırı değil hergün denedik.. Doktora özellikle sordum gün aşırımı diye.. Şöyle şeylere takılmayın dedi bide hergün deneyelim bu ay dedik
Aynen ben de spor falan yapmıyorum belki bir şey çıkar diyeAyyy o bende de var iştah açıklığı kilo aldım ya resmen ama hamiş değilsem hemen diyet ve koşu ya başlıcam en azından zayıflayım
Bundan elli tane almistim devam edeyim bitince arkadaşın yazdığı markayı da deneyimCanim catlama oldugunda o renk koyulasir anlarsin meraketme sen teste devam et bencehafif hafif koyulasma başlamış gibi
30Anladım bu sürekli böyle iner çıkar ama pik olur er geç bence düzenli yaparsanız. Yaşınız kaç acaba?
Canim catlamadan kac gun sonra yaptin testi kaset test ve erken gebelik yaptin galibaAynı dönemdeyiz o zaman canım.. Bende geçen hafta salı pik gördüm.. Çizgi çok hayali bilemedim yani normal test negatif ama çok ta erken kargoyla sipariş verdim bugün geldi testler yapmıycaktım dayanamadım hemen yaptım. İnşallah ikimizde de vardır
Ben rahatsizlandm ya aslinda 1 hafta hergun yapacaktım nasıp olmadıtuttuysa böyle de tutar inşallah belirtin var mı diye sormuştum çok merak ediyorum
İnşallah olmuştur canım..Ben rahatsizlandm ya aslinda 1 hafta hergun yapacaktım nasıp olmadıtuttuysa böyle de tutar inşallah belirtin var mı diye sormuştum çok merak ediyorum
Sakın yarın yapma sabretbirgün birgündür geçmiş olması senden korkuyorum sabah atacak gibisin.onu kullandım da iyi kötü mü bilmiyorm. bana göre beni hamile çıkartan test çok önemli tek onu tanırım o da yok şuan
Çatlama dan 10 gün sonra yaptım canım erken gebelik testi fotodaki gibi çıktı normal test negatif çıktı adetime 4 gün varCanim catlamadan kac gun sonra yaptin testi kaset test ve erken gebelik yaptin galibabilgi verir misin bizi aydinlat ışığında
Hadi anlaştık canımay valla ya sabretcem valla pazar gunu yapicam bi daha
Bekarken bu adet olamama durumun var mıydı peki?
Hadi insallahLavi12 Tatlım ben daha regl olmadım bat bugündü test yaptım dün negatifti ama hala umudum var nedense regl oldum sandım dün olmamışım bir de hamile çıkarmışım ayy ne güzel olur
Bende de arada girip çıkan adet ağrısı var biraz şişlik hissediyorum ama adete yakında olur o bende birde sağ ve solda bazen kasik ağrısi ama cok hafifİnşallah olmuştur canım..Adet olucakmış gibi bel ve bacak ağrım var sadece canım sende var mı belirti
Evet vardı bazen düzenli bazen düzensiz gittim baktılar bişey yok gayet iyi dediler şimdi polikistik var dediler işte doktorlarda değişikBekarken bu adet olamama durumun var mıydı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?