Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kasık ağrısı için bir şey diyemem üşütme ya da regl de olabilir. Ama şu sivilce olayı bu ay ovulasyon dan beri saç dibime kadar var acaba belirti mi diyorum ama düşünmek istemiyorum
İşe giderken ve yatağa girene kadar termal tayt üste pantolon, ayağıma çorap üstüne patik dışarda ugg bot, gece uyurken sürekli peteğe sırtımı yapıştırarak uyuyorum bu ay sürekli üşüyormuşum gibi ve ağrım olduğu için böyle oldum, sivilce olayıda regl gününe 3-5 gün kala çenemde çıkardı fakat dediğin gibi ovulasyondan itibaren heryerim sivilce ve nar ekşisini hatta ekşiyi hayatta yemem 2 gündür kaşıkla yiyorum. Bu durumda belirti olamaz diyorum. Zamanda çok daha, 10 gün gecikme yaşadıktan sonra hiçbirşeye ümit bağlamıyorum fakat niye böyle oluyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum

İnşallah canım 10. Gün erken mi sence
Bugün benimde 10-11. Günüm gibi yani geçen hafta salı sabahı yumurtam çatladı seninle aynı gibiyiz bende sabahı bekliyorum ama zor duruyorum test yapmamak icin yani biraz erken ama testin de erken gebelik testiymis elinde varsa pazar sabaha tekrar yap inşallah vardır yaaa belirtin var mı hiç?

Aynı dönemdeyiz o zaman canım.. Bende geçen hafta salı pik gördüm.. Çizgi çok hayali bilemedim yani normal test negatif ama çok ta erken kargoyla sipariş verdim bugün geldi testler yapmıycaktım dayanamadım hemen yaptım. İnşallah ikimizde de vardır

Kızlar ben pik gördüm değerlendirdim yine gün aşırı ilişkiye gerek var mı ikinci yumurtlama olursa diye mi

İnşallah gebeliktendir canım benim 3. Ayım bir sürü belirti yaşadım o yüzden artık düşünmüyorum düşündükçe bir şey hissediyorum. Sende biraz düşünmemeye çalış dicem de olursa bu ay bende belirti hiç yok kafamı işle meşgul ediyorum kendime bakıyorum falan

Ayy ağzın bal yesin inşallah vardır normal testi ne zaman yaptın ki negatif çıktı?
Birde hangi günleri degerlendirdiniz? Ben 28,1,2 günlerinde ilişki oldu

Ayy ağzın bal yesin inşallah vardır normal testi ne zaman yaptın ki negatif çıktı?
Birde hangi günleri degerlendirdiniz? Ben 28,1,2 günlerinde ilişki oldu
Normal testinde bundan 2 dk önce falan yaptım aynı idrarla ikisinde valla canım biz salıdan önce pazartesi başladık perşembe bitirdik gün aşırı değil hergün denedik.. Doktora özellikle sordum gün aşırımı diye.. Şöyle şeylere takılmayın dedi bide hergün deneyelim bu ay dedik

Adetten sonra kacinci gun bugun?
10 şubatta adet oldum en son canım.
kürtajdan sonra düzensiz adet oldum 35/ 25/28/ günlerde.
Bugün adetin 30. Günü oluyor.
Ama 1 martta yumurtlama oldu 2. Yumurtlama geç olmuş oldu.
Şimdi nasıl sayılcak emin değilim. Hamile olduğumdan emin olayım olayım Doktor bilir artık orasını hesaplasın
Ama hala katın kasık ağrım ve gaz sancım var yumurtlamadan beri geçmedi.
Testler yanlış bozuk filan değildir inşallah adet olcam heran gibi inşallah buda bir belirtidir. Hamile arkadaşlar bilir belki

ovulasyon testiylemi anladın nasıl oldu
Evet canım test yapıyordum. Ama ilk yumurtlamadan sobra gene teste devam ettim çünkü ilk gebeliğimde ovulasyonla öğrenmiştim bunda da olcakmo diye devam ettim ama 2. Yumurtlamada aşırı akıntım kasık ve bel ağrım oldu ve yumurtlamadan beri hiç geçmedi o şikayetler aksine arttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…