ovulasyon testiylemi anladın nasıl olduBen bu ay 2 kere pik gördüm canım oluyormuş yanibirinci adetten sonra 9. Günde 2. De 20. Günde oldu
Ya öylemi dersiniz internetten almıştım ama benim ovulasyinum sorunlu bı umutCanım sen başka bir ovu. Testi mi alsan acaba kaset olanlardan bu sanki C çizgisini bile çıkarmıyor
Yumurtlamanın 10. Günü adete 4 gün varValla var gibi ama ben inanamıyorum artık böyle çizgi görüp adet olduğum oldu ne yazık ki inşallah sizinki bebistiryumurtlamanin kaçıncı günü?
İşe giderken ve yatağa girene kadar termal tayt üste pantolon, ayağıma çorap üstüne patik dışarda ugg bot, gece uyurken sürekli peteğe sırtımı yapıştırarak uyuyorum bu ay sürekli üşüyormuşum gibi ve ağrım olduğu için böyle oldum, sivilce olayıda regl gününe 3-5 gün kala çenemde çıkardı fakat dediğin gibi ovulasyondan itibaren heryerim sivilceCanım kasık ağrısı için bir şey diyemem üşütme ya da regl de olabilir. Ama şu sivilce olayı bu ay ovulasyon dan beri saç dibime kadar var acaba belirti mi diyorum ama düşünmek istemiyorum
İnternette aldım kuzum bide uygulaması var üstelik bu testlerin amazondan aldimDevam et 25. Güne kadar yolu var canımsen nerden aldın bunu canım?
Bugün benimde 10-11. Günüm gibi yani geçen hafta salı sabahı yumurtam çatladı seninle aynı gibiyiz bende sabahı bekliyorum ama zor duruyorum test yapmamak icinİnşallah canım 10. Gün erken mi sence
Ya öylemi dersiniz internetten almıştım ama benim ovulasyinum sorunlu bı umuts
Olabilir canım yarın da bir dene olmadı testi değiştirYa öylemi dersiniz internetten almıştım ama benim ovulasyinum sorunlu bı umut
Aynı dönemdeyiz o zaman canım.. Bende geçen hafta salı pik gördüm.. Çizgi çok hayali bilemedim yani normal test negatif ama çok ta erken kargoyla sipariş verdim bugün geldi testler yapmıycaktım dayanamadım hemen yaptım. İnşallah ikimizde de vardırBugün benimde 10-11. Günüm gibi yani geçen hafta salı sabahı yumurtam çatladı seninle aynı gibiyiz bende sabahı bekliyorum ama zor duruyorum test yapmamak icinyani biraz erken ama testin de erken gebelik testiymis elinde varsa pazar sabaha tekrar yap inşallah vardır yaaa belirtin var mı hiç?
Canım artımed kullan gerçekten düşünmezsin pik mi değil mi diye,çok başarılıYa öylemi dersiniz internetten almıştım ama benim ovulasyinum sorunlu bı umut
İnşallah gebeliktendir canımİşe giderken ve yatağa girene kadar termal tayt üste pantolon, ayağıma çorap üstüne patik dışarda ugg bot, gece uyurken sürekli peteğe sırtımı yapıştırarak uyuyorum bu ay sürekli üşüyormuşum gibi ve ağrım olduğu için böyle oldum, sivilce olayıda regl gününe 3-5 gün kala çenemde çıkardı fakat dediğin gibi ovulasyondan itibaren heryerim sivilceve nar ekşisini hatta ekşiyi hayatta yemem 2 gündür kaşıkla yiyorum. Bu durumda belirti olamaz diyorum. Zamanda çok daha, 10 gün gecikme yaşadıktan sonra hiçbirşeye ümit bağlamıyorum fakat niye böyle oluyor diye düşünmekten kendimi alamıyorum
Canim catlama oldugunda o renk koyulasir anlarsin meraketme sen teste devam et benceKizla ben bugünde yaptım.ovu ama hiç renk yok yine
Kızlar ben pik gördüm değerlendirdim yine gün aşırı ilişkiye gerek var mı ikinci yumurtlama olursa diye mi
Ayy ağzın bal yesin inşallah vardırAynı dönemdeyiz o zaman canım.. Bende geçen hafta salı pik gördüm.. Çizgi çok hayali bilemedim yani normal test negatif ama çok ta erken kargoyla sipariş verdim bugün geldi testler yapmıycaktım dayanamadım hemen yaptım. İnşallah ikimizde de vardır
Normal testinde bundan 2 dk önce falan yaptım aynı idrarla ikisindeAyy ağzın bal yesin inşallah vardırnormal testi ne zaman yaptın ki negatif çıktı?
Birde hangi günleri degerlendirdiniz? Ben 28,1,2 günlerinde ilişki oldu
O da büyük bir nimet biri tutmazsa diğerinden umudun oluyorçok garip şaşırdım valla
10 şubatta adet oldum en son canım.Adetten sonra kacinci gun bugun?
İlk defa gördüm anladım canım.İnternette aldım kuzum bide uygulaması var üstelik bu testlerin amazondan aldim
Ay hadi inşallah var canım yeni olduğu için bu kadar siliktir sonra yine tekrarla umarım koyulaşırBaktım şimdi canım çok ince silik bir çizgi var çok hafif
Evet canım test yapıyordum. Ama ilk yumurtlamadan sobra gene teste devam ettim çünkü ilk gebeliğimde ovulasyonla öğrenmiştim bunda da olcakmo diye devam ettim ama 2. Yumurtlamada aşırı akıntım kasık ve bel ağrım oldu ve yumurtlamadan beri hiç geçmedi o şikayetler aksine arttıovulasyon testiylemi anladın nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?