Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de arada girip çıkan adet ağrısı var biraz şişlik hissediyorum ama adete yakında olur o bende birde sağ ve solda bazen kasik ağrısi ama cok hafif bakalım inşallah vardır bebiş ikimiz de de
Allahım inşallah ama inanır mısın benimde aynı adet öncesi belim ve bacaklarım ağrır

Bende geçen sene 6 ay ara ile kayıplar yaşadım gerçi birini ben sonlandırdım kromozom anomalisi oldu için nasipte yokmuş ben o yüzden çok düşünmemeye çalışıyorum başıma gelenlerden sonra inşallah Allah sağlıklısından nasip eder herkese bana da kızımda artık çok istiyor o da üzüyor beni olayları da bilince zaten 3 tane kardeşim gitti deyip duruyor. Kendisinden önce de bir kayıp oldu onu da duydu tabi şimdi nerde pasta görse mum üfleyip dilek diliyor kardeşim olsun diye

Bende de arada girip çıkan adet ağrısı var biraz şişlik hissediyorum ama adete yakında olur o bende birde sağ ve solda bazen kasik ağrısi ama cok hafif bakalım inşallah vardır bebiş ikimiz de de
Kaç yaşındasın merak ettim

Evet vardı bazen düzenli bazen düzensiz gittim baktılar bişey yok gayet iyi dediler şimdi polikistik var dediler işte doktorlarda değişik
Değişikler peki hormonlarından birinde sıkıntı var mı yükselen düşen canım.

Rabbim yardımcın olsun gönlümüze göre verir inşallah kıyamam kuzuma ya, şuan kendimden çok seni düşündüm en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah rabbim.

Her ay 3_4 gün önce test yapıp negatif gördüğüm için artık korkuyorum ve gerçekten belirti varsa bile amaaaann kesin yoktur diyorum o kadar umutsuzum
Off valla yaa hüsran oluyor yani .. Ama ben yarın sabah ilk idrarla yapıcam yazarım sana da bu testler öğlen yaptım ilk idrar değildi

Değişikler peki hormonlarından birinde sıkıntı var mı yükselen düşen canım.
Hepsi iyi dedi bütün testleri yaptı sadece adetin 17. Günü progestan hap verdi bunu on gün iç dedi içtim gelen gün on gün tamamlandı bıraktım bakalım bu ay adet olcak mı gebelik mi olcak yoksa yine iğne mi vericek adet olmam için bilmiyorum

Anladım. Sen en güzeli yumurtlamanı yakalamaya çalış adetin düzensizliğinden dolayı çok ummadığın zamanda pik yakayabilirsin. Peki ne zamandır düşünüyorsunuz bebek? Birde merak ettiğim ailede var mı böyle durum olan? Ayrıca çok mu streslisin farkında değilsin acaba adetin geçikmesi daha çok bunla da bağlantılı olblr?

Rabbim yardımcın olsun gönlümüze göre verir inşallah kıyamam kuzuma ya, şuan kendimden çok seni düşündüm en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip eder inşallah rabbim.
Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah seninde sağlıklı evlatların olur

Kaç yaşındasın merak ettim
35 yaşındayım 2 gebelik geçirdim biri kürtaj ile sonuçlandı diğerinden 3 yaşında bir kızım var çok şükür 8 aydır korunmuyorum ama olmadi birde bütün hormon testlerim yapıldı herşey yolunda sen kaç yaşındasın kaç yıllık evlisin?

Allah bağışlasın kızını uzun ömürler versin inş. Ben 1.5 yıllık evliyim 10 aydır istiyoruz ama yumurtlama tembelliğim var malesef klomen kullandım bu ay doktor yardımıyla..çevreden sorup duruyorlar sanki çok geç kalmışız gibi 27 yaşındayım ama dur iki hafta sonra 28

Eklentiler

• Screenshot_20210312_210612_com.android.chrome.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20210312_214424_com.android.chrome.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 73
Millete bakma çocuğun oluncA bu seferde 2 . Nerde derler yani susmazlar hiç eş dost daha çok yenisiniz inşallah olur benimde ilk gebeliğim ilk bir yıl içinde oldu hatta klomen bende kullandım 2_3 yumurta gelişti ama dollenmedi sonra rahîm film çekindim ve ertesi ay oldu çok şükür eğer yaza kadar gebe kalamazsam yazın tüp Bebek düşünüyoruz kaybedecek vakit yok maalesef

Kizlar bisey dicem ama bana gulmeyin az once kendimi hem tv izliyorum hemde bi an cilekle kornison turşu yerken buldum kendimi. Daha dogrusu eşim farketti. Diyo askim napiosun sen miden bulanacak. Valla dedim cok iyi gidiyordu. Hah simdi inandim ben senin hamile olduguna normalde bogazina soksam ikisini birlikte yine yemezdin dedi bana

Aynen susmalar valla rahim filmi bende çekildim yumurtlamadan önce.. İnaşşak tüp bebeğe gerek kalmaz da olur canımm inşallah amiiiiin

7 aydır evliyim korunmuyoruz evet stresliyim çalışan işinde gücünde biriydim evlenince bıraktım çocuk yapar biraz büyütür sonra işe girerim dedim malesef yapmak isteyince pat diye olmuyormuş işte bir yapamadık olmuyor nasip işe de giremiyorum izin vs sorunlar yaşamamak istiyordum hep azcık kendim büyütürüm diyordum ama malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…