Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor için
Bugün bende soracagim doktora enfeksiyon meselesini dün ultrasonda bir şey varsa görmüştür sanırım regl olsam da anlıyordur herhalde

Arkadaslar bu hormon tahlilleri aile hekiminde yapilmaz dimi.sadece kadin dogumcular mi isteyebilir fsh lh tsh gibi hormonlari
Aile hekimleri de yapıyor canım durumunu izah et bebek istediğini falan hatta adet olamıyorum çok geç oluyorum dersen direkt hormon yaparlar ertesi gün çıkıyor zaten sonuçlar

Bugün bende soracagim doktora enfeksiyon meselesini dün ultrasonda bir şey varsa görmüştür sanırım regl olsam da anlıyordur herhalde
Bugün karşına al ve gözlerine bakarak de ki: Haberler sende adam akıllı anlatsın kuzum rahat bırakma sakın aklına takılan ne varsa sor hayırlı haberlerle dön bekliyorum haberini

Bugün karşına al ve gözlerine bakarak de ki: Haberler sende adam akıllı anlatsın kuzum rahat bırakma sakın aklına takılan ne varsa sor hayırlı haberlerle dön bekliyorum haberini
Aklıma takılan her şeyi not aliyorum eğer ters davranırsa bir daha gitmem zaten iyi bir doktora benziyor kibardi nazik davrandı ama bakalım

Kızlar 8-9 Mart yumurtlama 10 Mart çatlama oldu en erken idrarda 21 Mart gibi mi çıkar sizce günüm geçmeden kan vermek istemiyorum

Kızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum

Kızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum
Sağlık olsun benımde dün akşam bitti.Kafam karman çorman böle amann olursa olur kafasına girdim birşey yapmak istemiyorum bir garibim bu sabah test aldım bu ayda bakalım ne olacak

Canım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor için
Aynen canım benim ağrıyı ceken bilir Allahdan gitmişim ben gebelk mi var diyordum sende ishal oldumu 2 gündür midem bozdu enfeksiyon atıyır vücut ondan mı?

Aynıymıs valla Allah şifa versin benımdw gün gün sağ taraf agrım ciddileşti dün adım atarken acıdı artık beli sıkan eşyalar bile rahatsız etti

Canım ben 2 gün geciktim sonra patladım maalesef hayaller nisana kaldı nasip kısmet herşey ne yapalım ama senin taktikleri uygulıcam bal tarçın çörek otunu deneyecem ozellikle sağlıkla kucağına al inş bebişim

Çok tskler canım inş. Nasip kısmet, olsun cnm vardır bunda da bi hayır. Dilerim nisan ayında seninde güzel haberlerini alırız

Aile hekimleri de yapıyor canım durumunu izah et bebek istediğini falan hatta adet olamıyorum çok geç oluyorum dersen direkt hormon yaparlar ertesi gün çıkıyor zaten sonuçlar
Yaabugun gidecektim aslinda ama madem bakiliyorsa adeti mi beklesem acaba.ya da adet olmadan da gitsem bakilir mi.(normalde bat geldi ama progesteron icip erteliyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…