Bugün bende soracagim doktora enfeksiyon meselesini dün ultrasonda bir şey varsa görmüştür sanırım regl olsam da anlıyordur herhaldeCanım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor için
Aile hekimleri de yapıyor canım durumunu izah et bebek istediğini falan hatta adet olamıyorum çok geç oluyorum dersen direkt hormon yaparlarArkadaslar bu hormon tahlilleri aile hekiminde yapilmaz dimi.sadece kadin dogumcular mi isteyebilir fsh lh tsh gibi hormonlari
Bugün karşına al ve gözlerine bakarak de ki: Haberler sendeBugün bende soracagim doktora enfeksiyon meselesini dün ultrasonda bir şey varsa görmüştür sanırım regl olsam da anlıyordur herhalde
Aklıma takılan her şeyi not aliyorum eğer ters davranırsa bir daha gitmem zaten iyi bir doktora benziyor kibardi nazik davrandı ama bakalımBugün karşına al ve gözlerine bakarak de ki: Haberler sendeadam akıllı anlatsın kuzum rahat bırakma sakın aklına takılan ne varsa sor hayırlı haberlerle dön bekliyorum haberini
Kırmızılar gelene kadar bir Ümit vardır Allah büyükKızlar günaydın ben test yaptım bat yarın eğer olsa bugün çıkardı maalesef negatif hatta tertemiz bir negatif kısmet artık nisana
Hayırlısı olsun Allahtan ümit kesilmez.Kızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum
Sağlık olsun benımde dün akşam bitti.Kafam karman çorman böle amann olursa olur kafasına girdim birşey yapmak istemiyorum bir garibim bu sabah test aldım bu ayda bakalım ne olacakKızlar benim kırmızılar geldi bile
Ama adetim düzene girmiş, 29.gün oldum, yani 28 günde bir. Pik 15.günümdü, çatlama da 16. Ovulasyondan 2 hafta sonra regl oldum
Hayırlısı olsun hakkında inşallahKızlar günaydın ben test yaptım bat yarın eğer olsa bugün çıkardı maalesef negatif hatta tertemiz bir negatif kısmet artık nisana
Aynen canım benim ağrıyı ceken bilir Allahdan gitmişim ben gebelk mi var diyordum sende ishal oldumu 2 gündür midem bozdu enfeksiyon atıyır vücut ondan mı?Canım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor için
Aynıymıs valla Allah şifa versin benımdw gün gün sağ taraf agrım ciddileşti dün adım atarken acıdı artık beli sıkan eşyalar bile rahatsız ettiAmin kuzum inşallah. Bana da 1 toz 1 hap 1 fitil verdi zaten enfeksiyon gittiği zaman başka bir sıkıntı yoksa hamile kalmak daha kolay oluyor. Benim de sol kasığım çok ağrıyordu durduk yere bıçak batıyordu sanki kitleniyordum. Benimki de süt kesiği akıntıydı adet oldum sanıyordum bakıyordum ama akıntıydı ağrıya dayanamadım gece hastaneye gittik orda anladı doktor kan aldı muayene etti akıntıyı sordu falan.
Canım ben 2 gün geciktim sonra patladım maalesef hayaller nisana kaldı nasip kısmet herşey ne yapalım ama senin taktikleri uygulıcam bal tarçın çörek otunu deneyecem ozellikle sağlıkla kucağına al inş bebişimÇok tşk ederim cnm benim Allah razı olsun. Senin durumun ne oldu inş. kırmızılar gelmemiştir
Canım valla bilmiyorum ki. Ben youtube de dr. Ibrahim saraçoglunun videosunu izlemistim. Hatta videosunda şöyle bir benzetme yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam tavşanlar neden hızlı çoğalır - havuç yedikleri için demiş. Özellikle taze sıkılmış havuç suyu diyor. Hatta resim atiyorum herkes izlesin çok önemli bilgiler veriyor
Çok tskler canım inş. Nasip kısmet, olsun cnm vardır bunda da bi hayır. Dilerim nisan ayında seninde güzel haberlerini alırızCanım ben 2 gün geciktim sonra patladım maalesef hayaller nisana kaldı nasip kısmet herşey ne yapalım ama senin taktikleri uygulıcam bal tarçın çörek otunu deneyecem ozellikle sağlıkla kucağına al inş bebişim
YaaAile hekimleri de yapıyor canım durumunu izah et bebek istediğini falan hatta adet olamıyorum çok geç oluyorum dersen direkt hormon yaparlarertesi gün çıkıyor zaten sonuçlar
İnşallah tatlım inşallah Allah razı olsunÇok tskler canım inş. Nasip kısmet, olsun cnm vardır bunda da bi hayır. Dilerim nisan ayında seninde güzel haberlerini alırız
Amin inşallah rabbim kimseye aratmasınHayırlısı olsun hakkında inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?