Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
Adet olcak gibi bel ağrım vardı o da yok oldu enfeksiyon böyle etkiliyor mu ki hiç adet olcak gibi değilim ilaçlar mı böyle yaptı acaba fitil falan

İl
Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
İlaçlar adet gecikmesi yapbiliyormua canım benmde adet agrısı gibi bel ağrım vardı geçti

Canım yaa valla senin durumuna benimde kafam çok karışık bende anlam veremedim ki. Adetine 3 gün kala gebelik testi verdin değil mi. Enfeksiyon bende geçen senelerde yaşamıştım ama sadece vajinal kaşıntı ve yanma vardı öyle ağrı yoktu. Tabi kişiden kişiye göre değişebilir ama. Benim adetimin 15. Günü çatladığı için üzerinden 9 gün geçti belli oldu normalde 30 günde bir olurum. Belki varsa senin daha yeni oluşmaya başlamıştır o yüzden de çıkmamış olabilir bilemiyorum

Son düzenleme:
Vafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Benim annem en kucuk kardesimi dogurdugunda 43 yasindaydi ve hic de istememisti onun buyugunu de 41 yasinda yapti onu da isteyerek yapmadi. Bizm son iki kaza kurbaniymis

Evet canım bayağı yüksek çıkmış yarın beni neler bekliyor bakalım nasıl zaman geçireceğim işten çıkana kadar diye düşünüyorum
Canım Benim de prolaktin yüksek çıkmıştı aynı değer sayılır. ama doktor normal dedi. Hiçbir ilaç vs vermedi.

Canım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 cikti
Bende yaptırdım iğneden 13 gün sonra 1.27 çıktı. İğneden 18 gün geçti hala regl olamadim.
Pazartesi 8 Mart 1.9
Salı 9 Mart sabah erken gebelik bildiğim koyu pembe silik çıktı burda da paylaştım
Çarşamba 10 Mart 30.4
Cuma 12 Mart 121
Pazartesi 15 Mart 589
Bugün son kez verecegim

Canım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 cikti
Bende yaptırdım iğneden 13 gün sonra 1.27 çıktı. İğneden 18 gün geçti hala regl olamadim.
Aynı anda yaptım 1.9 un ertesi günü salı günü yani hemen çıktı çizgiler ama kaset test çok silik çıktı benim normalde hep sıfır çıkardı suphelendim son erken gebelik testini yaptm ertesi gün ve hamileyim

Eklentiler

• IMG-20210309-WA0005.webp
    4 KB · Görüntüleme: 34
Canım Benim de prolaktin yüksek çıkmıştı aynı değer sayılır. ama doktor normal dedi. Hiçbir ilaç vs vermedi.
Bakalım canım bende bugün gidip öğreneceğim ama normal olduğunu sanmıyorum yüksek gibi geldi bana bakalım ilaç verecek mi yazarım sana sonucu etiketlerim buradan

Amin kuzum inşallah. Bana da 1 toz 1 hap 1 fitil verdi zaten enfeksiyon gittiği zaman başka bir sıkıntı yoksa hamile kalmak daha kolay oluyor. Benim de sol kasığım çok ağrıyordu durduk yere bıçak batıyordu sanki kitleniyordum. Benimki de süt kesiği akıntıydı adet oldum sanıyordum bakıyordum ama akıntıydı ağrıya dayanamadım gece hastaneye gittik orda anladı doktor kan aldı muayene etti akıntıyı sordu falan.

Bizde eşimle ona şaşırdık canım bende tekrar verecem kan 3 gün var benim reglıma bidaha ver bakalım
Canım adetine 12 gün varsa kan verme çıkmaz diye düşünüyorum 27 şubatta regl olmuşsun yumurtlama dönemin yeni geçmiş yumurtlamadan en erken 1 hafta sonra değer çıkıyor boşuna kan heba etme

Adet olcak gibi bel ağrım vardı o da yok oldu enfeksiyon böyle etkiliyor mu ki hiç adet olcak gibi değilim ilaçlar mı böyle yaptı acaba fitil falan
Canım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…