Adet olcak gibi bel ağrım vardı o da yok oldu enfeksiyon böyle etkiliyor mu ki hiç adet olcak gibi değilim ilaçlar mı böyle yaptı acaba fitil falanCanım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
İlaçlar adet gecikmesi yapbiliyormua canım benmde adet agrısı gibi bel ağrım vardı geçtiCanım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
You tube de bir kaç test gördüm tabi hic biri gerçekliği kanıtlanmış değiller ama denedim onlarda da gebelik var çıkıyor gün geçsin diye beklemek çoook zor çookAnladım canım Hayirlsi olsun
Bir ay benimde öyle olmuştu 6 küsürdü, sonra adet olmuştum. Sevinmiştikte boş yere erkenden.Bizde eşimle ona şaşırdık canım bende tekrar verecem kan 3 gün var benim reglıma bidaha ver bakalım
Canım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 ciktiCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Canım yaa valla senin durumuna benimde kafam çok karışık bende anlam veremedim ki. Adetine 3 gün kala gebelik testi verdin değil mi. Enfeksiyon bende geçen senelerde yaşamıştım ama sadece vajinal kaşıntı ve yanma vardı öyle ağrı yoktu. Tabi kişiden kişiye göre değişebilir ama. Benim adetimin 15. Günü çatladığı için üzerinden 9 gün geçti belli oldu normalde 30 günde bir olurum. Belki varsa senin daha yeni oluşmaya başlamıştır o yüzden de çıkmamış olabilir bilemiyorumKızlar benim göğüslerim şişmiş adet yaklasıyor diyedir değil mi ayın 18 gebelik olsa çıkardı bugün kanda bir de sağ kısmım böbrek kısmı bile ağrıyor çok korkuyorum bu şekilde enfeksiyon yaşayan var mı?
Benim annem en kucuk kardesimi dogurdugunda 43 yasindaydi ve hic de istememistiVafle yaptım geldim valla gebişleri duyunca mutlu oluyorum Dr dedim benim bebem olurmu yaşiniz var dedi onu biliyom salak başka bisi soyle dicektim tüp bebek yaparsın yada aşılama dedi bana yaşım var diye
Canım Benim de prolaktin yüksek çıkmıştı aynı değer sayılır. ama doktor normal dedi. Hiçbir ilaç vs vermedi.Evet canım bayağı yüksek çıkmış yarın beni neler bekliyor bakalım nasıl zaman geçireceğim işten çıkana kadar diye düşünüyorum
Ben aile hekiminde yaptırdım canım. Onlar bakıyorlarArkadaslar bu hormon tahlilleri aile hekiminde yapilmaz dimi.sadece kadin dogumcular mi isteyebilir fsh lh tsh gibi hormonlari
Evet canım daha Dr a gitmedim bhcg takibi yapıyorum artışı guzel cumarteso gidecegmYaa sen hamiş misinhatırladın mı önceki topikten. Çok mutlu oldum minnak farem
Pazartesi 8 Mart 1.9Canım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 cikti
Bende yaptırdım iğneden 13 gün sonra 1.27 çıktı. İğneden 18 gün geçti hala regl olamadim.
Erken gebelik varsa yap kesin çıkar kaset test coook silik cikmisti benim erken gebelik çok koyuyduCanım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 cikti
Bende yaptırdım iğneden 13 gün sonra 1.27 çıktı. İğneden 18 gün geçti hala regl olamadim.
Aynı anda yaptım 1.9 un ertesi günü salı günü yani hemen çıktı çizgiler ama kaset test çok silik çıktı benim normalde hep sıfır çıkardı suphelendim son erken gebelik testini yaptm ertesi gün ve hamileyimCanım ne zaman 1.9 çıktı ? Ne zaman 30 cikti
Maşallahh kuzum sana çokta yaşun yokmuş yani ⚘⚘Biyolojik yaşım 39 yeni girdim zeka yaşım 100 beden yasin 23
Bakalım canım bende bugün gidip öğreneceğim ama normal olduğunu sanmıyorum yüksek gibi geldi bana bakalım ilaç verecek mi yazarım sana sonucu etiketlerim buradanCanım Benim de prolaktin yüksek çıkmıştı aynı değer sayılır. ama doktor normal dedi. Hiçbir ilaç vs vermedi.
Amin kuzum inşallah. Bana da 1 toz 1 hap 1 fitil verdi zaten enfeksiyon gittiği zaman başka bir sıkıntı yoksa hamile kalmak daha kolay oluyor. Benim de sol kasığım çok ağrıyordu durduk yere bıçak batıyordu sanki kitleniyordum. Benimki de süt kesiği akıntıydı adet oldum sanıyordum bakıyordum ama akıntıydı ağrıya dayanamadım gece hastaneye gittik orda anladı doktor kan aldı muayene etti akıntıyı sordu falan.Aynen kuzum sağ kasıgım mahvetti adım atarken ağrıyor basladm ben ilaçlara 2 jel 1 fitil 2 tanede hap verdi 1 tanede eşle kullanılan hap Allah şifa versin. Herkes sonraki ay hamile kalıyormuş ama. Benm kasıkta ağrı oldu birde süt kesiği akıntı sen nasıl anladın?
Aynen kuzum ilaçlar etkiliyorİl
İlaçlar adet gecikmesi yapbiliyormua canım benmde adet agrısı gibi bel ağrım vardı geçti
Canım adetine 12 gün varsa kan verme çıkmaz diye düşünüyorum 27 şubatta regl olmuşsun yumurtlama dönemin yeni geçmiş yumurtlamadan en erken 1 hafta sonra değer çıkıyor boşuna kan heba etmeBizde eşimle ona şaşırdık canım bende tekrar verecem kan 3 gün var benim reglıma bidaha ver bakalım
Canım enfeksiyon bele kasığa böbreklere bile ağrı veriyor. İlaçlar da etkili ilaçlar olduğu için rahatlatmış olabilir. Hele o fitil var ya kim icat ettiyse Allah razı olsun tertemiz oluyor içinAdet olcak gibi bel ağrım vardı o da yok oldu enfeksiyon böyle etkiliyor mu ki hiç adet olcak gibi değilim ilaçlar mı böyle yaptı acaba fitil falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?