- 16 Mart 2021
- 74
- 40
- 18
- 28
Bu enfeksiyon nasıl bişey bilmiyorum araştırıyorum bana göre bişey çıkmıyor çok hafif sarımtırak kremsi bir akıntı var ama öyle gelmiyor WC de görüyorum ben bu ay güya doktora gidecektim ama maalesef gafil avlandım gelecek aylarda düşünüyordum yinede geç olsun güç olmasın hayırlısı önce sağlıkBenım enfeksiyon kesin var canım ilaç basladm atlatayım öyle olsun artık sizin inşallah gebesindir
Yaa sen hamiş misinCanım kan sonucum 30.4 çıktı iki gün önce 1.9 du
Canım ben geçen perşembe kan verdim 6.30 cıktı cumartesi tekrar verdim 1.39 cıktıDaha adet olmama 12 gün var çok var yani ama sabırsızlıkla beklemeye çalışıyorum
Neden düşüş oldu ki?? Ben yarın yine gidip bi kan vermek istiyorum ama diğer değerler ne ifade ediyor bu ufacık yukselmeler gebelik oluşumu var demek mi ona da emin değilimCanım ben geçen perşembe kan verdim 6.30 cıktı cumartesi tekrar verdim 1.39 cıktı
Bizde eşimle ona şaşırdık canım bende tekrar verecem kan 3 gün var benim reglıma bidaha ver bakalımNeden düşüş oldu ki?? Ben yarın yine gidip bi kan vermek istiyorum ama diğer değerler ne ifade ediyor bu ufacık yukselmeler gebelik oluşumu var demek mi ona da emin değilim
Hayırlı haberler alırsınız inşallah , başka belirtilerinin var mı sizin hamilelik için ?Bizde eşimle ona şaşırdık canım bende tekrar verecem kan 3 gün var benim reglıma bidaha ver bakalım
6 sında pempe 5 6 damla kanamam oldu gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı ve kramp var canım başkada bişey yokHayırlı haberler alırsınız inşallah , başka belirtilerinin var mı sizin hamilelik için ?
İnşallah canım inşallah sana nasip etsin allahım ben 1 senedir uğraşıyorumHayırlı haberler alırsınız inşallah , başka belirtilerinin var mı sizin hamilelik için ?
Bende bir çok gebelik belirtisi var mesela önceden çok enerjik dışarı çıkmayı çok seven biriydim bu aralar başım yataktan kalkmıyor devamlı uyuyorum ,geceleri uykudan uyanıp sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkmış hissediyorum kendimi bazen tuvalete gitme ihtiyacı duyup kalkiyorum , kokulara karşı çok hassas oldum en uzakta ufak bi koku bile çok net geliyor burnuma , sol kasıklarimda bıçak batması gibi bir kaç saniye de geçen batmalar oluyor , göğüslerim de ki damarlarım çok belirgin olmaya başladı koyu renkli bölüm genişledi , oturduğum yerden kalkarken veya ayakta birşeyler yaparken şiddetli baş dönmesi oluyor , mide yanmam arttı ki ben sadece ilk gebeliğimde mide yanması yaşamıştımm6 sında pempe 5 6 damla kanamam oldu gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı ve kramp var canım başkada bişey yok
Rabbim isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun herkese anne olmayı nasip etsin inşallahh , sizden de hayırlı haberler alırız umarımmİnşallah canım inşallah sana nasip etsin allahım ben 1 senedir uğraşıyorum
Aynen kuzum sağ kasıgım mahvetti adım atarken ağrıyor basladm ben ilaçlara 2 jel 1 fitil 2 tanede hap verdi 1 tanede eşle kullanılan hap Allah şifa versin. Herkes sonraki ay hamile kalıyormuş ama. Benm kasıkta ağrı oldu birde süt kesiği akıntı sen nasıl anladın?Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
Canım sen bi yarın kan ver senin şüphen çokmusBende bir çok gebelik belirtisi var mesela önceden çok enerjik dışarı çıkmayı çok seven biriydim bu aralar başım yataktan kalkmıyor devamlı uyuyorum ,geceleri uykudan uyanıp sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkmış hissediyorum kendimi bazen tuvalete gitme ihtiyacı duyup kalkiyorum , kokulara karşı çok hassas oldum en uzakta ufak bi koku bile çok net geliyor burnuma , sol kasıklarimda bıçak batması gibi bir kaç saniye de geçen batmalar oluyor , göğüslerim de ki damarlarım çok belirgin olmaya başladı koyu renkli bölüm genişledi , oturduğum yerden kalkarken veya ayakta birşeyler yaparken şiddetli baş dönmesi oluyor , mide yanmam arttı ki ben sadece ilk gebeliğimde mide yanması yaşamıştımm
YaaaCanım bende çatlatma iğnemi 10 şubatta oldum benimde kan testim negatif çıktı doktorum 10 gün adet gelmesini bekliyelim dedi kist oluşmuş bende 13 Martta 10 günlük süre doldu ama yine adet olmadım sende benim gibi olmuşsuninsan çok ümitleniyor benim tüm idrar testlerimde negatif çıktı yarın doktor randevum var bakalım ne dicek
Gebelik akıntısı beyaz yada şeffaf olurmus canım ve katı değil benm beyaz süt kesiği gibiydi enfeksıyon çıktıBu enfeksiyon nasıl bişey bilmiyorum araştırıyorum bana göre bişey çıkmıyor çok hafif sarımtırak kremsi bir akıntı var ama öyle gelmiyor WC de görüyorum ben bu ay güya doktora gidecektim ama maalesef gafil avlandım gelecek aylarda düşünüyordum yinede geç olsun güç olmasın hayırlısı önce sağlık
Bende o kadar çok yok adet ağrısı var göğüste hassasiyet kasıklarımda ağrı ve kramp var sadece bask yok canım benimCanım sen bi yarın kan ver senin şüphen çokmus
İnşallah canımRabbim isteyen tüm annelerin kucaklarını doldursun herkese anne olmayı nasip etsin inşallahh , sizden de hayırlı haberler alırız umarımm
Evet aslinda gebelik belirtim çok fazla var ama adet olmama da daha çok var o yüzden kafam öyle çok karışık kiCanım sen bi yarın kan ver senin şüphen çokmus
Anladım canım Hayirlsi olsunEvet aslinda gebelik belirtim çok fazla var ama adet olmama da daha çok var o yüzden kafam öyle çok karışık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?