Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 27 şubat da adet oldum sonrasında bazı değişimlerim oldu eşim hamile olabilirsin deyince ben kendime biraz dikkat etmeye başladım bazı belirtilerim oluşmaya başlamıştı dayanamadım çok erken olduğunu biliyorum ama sakin kalamadim ve kan verdim ilk verdiğim kan 9 mart daydı ve sonuç 0.16 çıktı sonra 13 mart da tekrar kan verdim bu sefer de 0.37 çıktı ama bir önceki gebeliğim de de bazı şüphe duyduğum aylarda da en yüksek değerim hamilelik dışında 0.07 çıkmıştı sizce bu degerler gebelik oluşuyor diye mi yükselme göstermiştir?

Benım enfeksiyon kesin var canım ilaç basladm atlatayım öyle olsun artık sizin inşallah gebesindir
Bu enfeksiyon nasıl bişey bilmiyorum araştırıyorum bana göre bişey çıkmıyor çok hafif sarımtırak kremsi bir akıntı var ama öyle gelmiyor WC de görüyorum ben bu ay güya doktora gidecektim ama maalesef gafil avlandım gelecek aylarda düşünüyordum yinede geç olsun güç olmasın hayırlısı önce sağlık

6 sında pempe 5 6 damla kanamam oldu gögüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı ve kramp var canım başkada bişey yok
Bende bir çok gebelik belirtisi var mesela önceden çok enerjik dışarı çıkmayı çok seven biriydim bu aralar başım yataktan kalkmıyor devamlı uyuyorum ,geceleri uykudan uyanıp sanki günlerdir yemek yememiş gibi acıkmış hissediyorum kendimi bazen tuvalete gitme ihtiyacı duyup kalkiyorum , kokulara karşı çok hassas oldum en uzakta ufak bi koku bile çok net geliyor burnuma , sol kasıklarimda bıçak batması gibi bir kaç saniye de geçen batmalar oluyor , göğüslerim de ki damarlarım çok belirgin olmaya başladı koyu renkli bölüm genişledi , oturduğum yerden kalkarken veya ayakta birşeyler yaparken şiddetli baş dönmesi oluyor , mide yanmam arttı ki ben sadece ilk gebeliğimde mide yanması yaşamıştımm

Canım enfeksiyon çok ağrı yapıyor adım atamaz hale geliyorsun zaten sağlıklı da olmuyor. Bir an önce tedavi olunması gerekiyor ben ilaçlara başladım inşallah geçer bir an önce ikimizinki de
Aynen kuzum sağ kasıgım mahvetti adım atarken ağrıyor basladm ben ilaçlara 2 jel 1 fitil 2 tanede hap verdi 1 tanede eşle kullanılan hap Allah şifa versin. Herkes sonraki ay hamile kalıyormuş ama. Benm kasıkta ağrı oldu birde süt kesiği akıntı sen nasıl anladın?

Canım sen bi yarın kan ver senin şüphen çokmus

Yaaa cidden miiiii muayene olmadım daha umarım kist değildir (

Gebelik akıntısı beyaz yada şeffaf olurmus canım ve katı değil benm beyaz süt kesiği gibiydi enfeksıyon çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…