Tiroidin yüksek mi çıkmışEvhamdan troid bile fırlamış başıma gelmedi hiç
Bu ay adet olduktan sonra bende adetin ilk gununden itibaren 12 gün yapacağım çok faydali olduğunu biliyorum ama 12 gunden fazla yani yumurtlamadan sonra tuketilmemeliymisCanım ben 2 gün geciktim sonra patladım maalesef hayaller nisana kaldı nasip kısmet herşey ne yapalım ama senin taktikleri uygulıcam bal tarçın çörek otunu deneyecem ozellikle sağlıkla kucağına al inş bebişim
tarif rica edebilirmiyimBu ay adet olduktan sonra bende adetin ilk gununden itibaren 12 gün yapacağım çok faydali olduğunu biliyorum ama 12 gunden fazla yani yumurtlamadan sonra tuketilmemeliymis
Tamam canım bende öle yapayım akşam yapım 12 gün bişey değil yapalımda şifasını görürüz inşallahBu ay adet olduktan sonra bende adetin ilk gununden itibaren 12 gün yapacağım çok faydali olduğunu biliyorum ama 12 gunden fazla yani yumurtlamadan sonra tuketilmemeliymis
Canım adetine 12 gün varsa kan verme çıkmaz diye düşünüyorum 27 şubatta regl olmuşsun yumurtlama dönemin yeni geçmiş yumurtlamadan en erken 1 hafta sonra değer çıkıyor boşuna
canım banada tarif veririmiisnTamam canım bende öle yapayım akşam yapım 12 gün bişey değil yapalımda şifasını görürüz inşallah
Canım benim adetime 12 gün yok 2 gün var orada yazdım hatta dün 3 gün vardı diyeCanım adetine 12 gün varsa kan verme çıkmaz diye düşünüyorum 27 şubatta regl olmuşsun yumurtlama dönemin yeni geçmiş yumurtlamadan en erken 1 hafta sonra değer çıkıyor boşuna kan heba etme
Canım dünyammm yapmış ondan gördüm bende bal tarçın çörek otu nu karıştırmış sabah akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı yemişcanım banada tarif veririmiisn
Canım senin regl günün geçtimi ben iğneyi vurunalı bugün 14 gün oldu cumartesi kan verdim 1.39 cıktı canım versem tekrar yükselirmikiPazartesi 8 Mart 1.9
Salı 9 Mart sabah erken gebelik bildiğim koyu pembe silik çıktı burda da paylaştım
Çarşamba 10 Mart 30.4
Cuma 12 Mart 121
Pazartesi 15 Mart 589
Bugün son kez verecegim
Canım bende dün akşam yaptım 13 gününde çıkmadı sen kaçıncı gün yaptın nolur cevap verAynı anda yaptım 1.9 un ertesi günü salı günü yani hemen çıktı çizgiler ama kaset test çok silik çıktı benim normalde hep sıfır çıkardı suphelendim son erken gebelik testini yaptm ertesi gün ve hamileyim
TŞK EDERİM :)Canım dünyammm yapmış ondan gördüm bende bal tarçın çörek otu nu karıştırmış sabah akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı yemiş
Adetinde başlayıp yumurtlayan kadar ama yumurtlamadan sonra yapılmıcakmış
Merhaba gunumuz sizinle aynı bende sabırla beklıyorum 23 mart Bat günüm hafta sonu test yapmayı düşünüyorumKızlar 8-9 Mart yumurtlama 10 Mart çatlama oldu en erken idrarda 21 Mart gibi mi çıkar sizce günüm geçmeden kan vermek istemiyorum
İyiyim canım benim sağolasın tatile çıktım artık haziranda denicem senin nasıl gidiyor belirti var mı
Aynen canım normalde var ama 25 lik ilaç kullanıyorum yinede stresden yukselmşTiroidin yüksek mi çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?