Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydın. Dün benim bat günümdü. Adet ağrılarım var. Geçen ay zamanında gelmemişti. Bu ay da ilk kez ovulasyonla denediğimde bata 6 gün varken yumurtalama 3 gün varken çatlama gördüm. Yani çatlamanın üzerinden 5 gün geçti O yüzden test filan yapmadım çıkmaz diye. Ama sabah bir rüyayla uyandım ki adetim gelmiş. Ve ben de ağlamaya başlamışım. Öyle bir üzüntüyle uyandım ki anlatamam henüz gelmedi ama her an gelecekmiş gibi bir his var kasıklarımda. Öyle işte sizinle paylaşmak istedim. Ayy bir de rüyamda bir kedinin ölümüne sebep oldumm çok kötü bı gece geçirdim yaa

Günaydın kızlarrr dün markete girdim cok kötü kokuyor gibi geldi bana meyve sebze reyonu ve et reyonundan geçerken içim kalktı. Her zaman gittigimiz market pis biyer degil bilinen büyük bi market isim yazamadim yasaktır diye. Eşime sordum koku yok dedi. Geçen hamileliğimde de orası bana çok kokuyordu. Dün girdigimde koku yine birden yüzüme vurdu ben kendimi dinlemeden yani acaba kokuyor mu demeden iş çıkışı hızlı hızlı bikaç bişey almaya girmiştim. O yüzden şaşırdım ve şüphelendim biraz. Sağ bacağımda da dün tüm gün çekme oldu içerden bi damar kısa kalıyormuş gibi rahatsizlik çekme kasma gibi bir durum. Bunun hamilelik belirtisiyle bi ilgisi var mi bilmiyorum normalde olan bişey degil bugün de geçmiş gibi görünüyor. Zaman zaman kasıklarda 5-10 saniyelik kısa süreli ağrılar oluyor. Bi de duygularimda gercekten çok inis çıkış var sinirli ve ağlamaklıyım bebek bekleyişinden sinir bozukluğu da yaşıyor olabilirim belirti de olabilir bilemedim ama şüphelendim

Bu ay adet olduktan sonra bende adetin ilk gununden itibaren 12 gün yapacağım çok faydali olduğunu biliyorum ama 12 gunden fazla yani yumurtlamadan sonra tuketilmemeliymis

Bu ay adet olduktan sonra bende adetin ilk gununden itibaren 12 gün yapacağım çok faydali olduğunu biliyorum ama 12 gunden fazla yani yumurtlamadan sonra tuketilmemeliymis
Tamam canım bende öle yapayım akşam yapım 12 gün bişey değil yapalımda şifasını görürüz inşallah

Günaydın kizlar .Yok mu guzel haberler ??Birkaç tane pozitif haberi görmek dilegi ileee

Canım adetine 12 gün varsa kan verme çıkmaz diye düşünüyorum 27 şubatta regl olmuşsun yumurtlama dönemin yeni geçmiş yumurtlamadan en erken 1 hafta sonra değer çıkıyor boşuna kan heba etme
Canım benim adetime 12 gün yok 2 gün var orada yazdım hatta dün 3 gün vardı diye

canım banada tarif veririmiisn
Canım dünyammm yapmış ondan gördüm bende bal tarçın çörek otu nu karıştırmış sabah akşam yemekten sonra 1 tatlı kaşığı yemiş
Adetinde başlayıp yumurtlayan kadar ama yumurtlamadan sonra yapılmıcakmış

Pazartesi 8 Mart 1.9
Salı 9 Mart sabah erken gebelik bildiğim koyu pembe silik çıktı burda da paylaştım
Çarşamba 10 Mart 30.4
Cuma 12 Mart 121
Pazartesi 15 Mart 589
Bugün son kez verecegim
Canım senin regl günün geçtimi ben iğneyi vurunalı bugün 14 gün oldu cumartesi kan verdim 1.39 cıktı canım versem tekrar yükselirmiki

Canım bende dün akşam yaptım 13 gününde çıkmadı sen kaçıncı gün yaptın nolur cevap ver

Kızlar yaa moralim çok bozuldu dün ben de tsh t3 t4 falan ne durumda diye tahlol vermiştim tsh 7.90 çıktı doktor ilaç verdi bir ay kullan tekrar gel dedi düşünce bebek düşün dedi bu hormom gebeliğe engel oluyormus olsa bile düşük riski yüksek oluyormuş aranızda bu durumu yaşayan var mi? Lavi12 canım sanki seninde mi tsh yüksekti öyle hatırlıyorum bi sıkıntı oldu mu . Ben hiçbir şey bilmiyorum bu konuyla alakalı yardımcı olur musunuz?

merhabalar kızlar Lavi12 benide ekleyebilir misin cnm bat.24 03 2021 yaş 29 kullandığım ilaç yok 2 aydır deniyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…