Kimsenin bilgisi yok muKızlar merhaba ben 10 mart çarşamba günü hcg berdim 865 çıktı 16 mart salı günü tekrar verdim 15034 çıktı kese var ama şu an içi boş 4+4 dedi doktor normal mi sizce birşey söylemedi başka değerim nasıl çok mu düzensiz
canım ben gecen ay yaptırmısdım test. testde serbest t4 yazıyor omuEvet canim benim tsh hamileligin ilk haftalarinda daha kese görünmeden 7ye firlamisti. Bazen degerimin 9 oldugunu bile biliyorum gebelik dışındaki dönemlerde ilaç kullanmadigim zamanlar çıkıyordu. Şu an hamilelik yok bu ay ölçtürdüm 4 cikti ilaç kullanmama rağmen üst sınıra yakın çıktı. Aynı dozda ilaç aliyorum bazen 2 bazen 4 çıkıyor. Doktor tsh önemli degil stesle uykusuzlukla ani şeylerle bile yükselebilir aynı gün sabah ölçeriz 4 çıkar akşam ölçeriz daha düşük çıkar ona takilmayacagiz önemli olan t4 diyor.
T4 degerin normalse korkmaTsh degerinin yukselip dusmesini saglayan esas hormon T4müş. T4 hormonu ile beyindeki bi bağlanti kopunca mi ne tsh yalanci olarak yuksek çıkabiliyormuş. Instagramda dr yeşim erbilin bir sürü videolari var bu konuyla ilgili onu izleyebilirsin. Benim doktorum da ayni fikirde
Baktır kuzum önce kendi sağlığımızBenim de yükseldi hatta 50'lik kullanıyordum yine yüksek çıktı 75'lik kullanamaya başladım. Zamanında 25' lık bile kullanmıyordum. Şimdi ne durumda bilmiyorum baktırsam iyi olacak
yanı ben kese ıle ılgılı cok bılgım yok ama sadece ıkı katına cıkamsı gerekıyor dıye bılıyorum cıkmısdaKimsenin bilgisi yok mu
Teşekkür ederimyanı ben kese ıle ılgılı cok bılgım yok ama sadece ıkı katına cıkamsı gerekıyor dıye bılıyorum cıkmısda
inşallah denedikelrinizden biri tutmuştur diyelim o zama :)keşke ama eşim ameliyat oldu o yüzden beklemede kaldım bu ay , bir gebenin günlüğünden aldığınız kargo poşetinde ne olduğu belli oluyor mu cnm çünkü çalıştığım yere gelecek kargo geçen ay o yüzdende almadım
evet canımcanım ben gecen ay yaptırmısdım test. testde serbest t4 yazıyor omu
daha çok küçük yahu bir sürü insan var 7 haftada bile gören yavrum sen hamilesin değerleride Allahın izniyle çok güzel ilerlemiş ilerleyecekte herşey stabil dikkatli ol yemene içmene sorun yok sabret ezcükKimsenin bilgisi yok mu
daha çok erken değil mi genelde 5. haftalarda gitti arkadaşlar muayene o yüzden görünmemiş olabilir korkma. İstersen Kasım anneleri grubuna sor ordaki kızlar konuya daha hakim olabilir konuyaKimsenin bilgisi yok mu
tşk ederimevet canım
kız surelab o çubuklardan daha iyi bence çok iyi olmuş hadi senle kapışcaz bu ay :)))) geliyorum dış kulvardanKızlar ovulasyon testını ben gecen ay bır gebenın gunlugunden aldım cubuk testlerden geldı bu ay.yıne aldım ama malesef surelab yollamıslar ınsallah ıyıdır
Yalnız değilsinKızlar günaydın ben test yaptım bat yarın eğer olsa bugün çıkardı maalesef negatif hatta tertemiz bir negatif kısmet artık nisana
1 ay olmadı baktıralı da son haftalarda ne durumda bilmiyorumBaktır kuzum önce kendi sağlığımız
inş cnm , bende alıyım o zaman :)inşallah denedikelrinizden biri tutmuştur diyelim o zama :)
hayır belli olmuyor zaten kargo poşetinde geliyor
hadi melom yetişşşşş vallaha ben dün başaldım teste :) yaptım bılekız surelab o çubuklardan daha iyi bence çok iyi olmuş hadi senle kapışcaz bu ay :)))) geliyorum dış kulvardan
Yolk kesesini gördü mü nasıl kese boş olur anlamadım? O değerle kalp atışı duyulur 15.000 değer çok yüksekKimsenin bilgisi yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?