Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kimsenin bilgisi yok mu

canım ben gecen ay yaptırmısdım test. testde serbest t4 yazıyor omu

inşallah denedikelrinizden biri tutmuştur diyelim o zama :)
hayır belli olmuyor zaten kargo poşetinde geliyor

Kızlar ovulasyon testını ben gecen ay bır gebenın gunlugunden aldım cubuk testlerden geldı bu ay.yıne aldım ama malesef surelab yollamıslar ınsallah ıyıdır

Kızlar ovulasyon testını ben gecen ay bır gebenın gunlugunden aldım cubuk testlerden geldı bu ay.yıne aldım ama malesef surelab yollamıslar ınsallah ıyıdır
kız surelab o çubuklardan daha iyi bence çok iyi olmuş hadi senle kapışcaz bu ay :)))) geliyorum dış kulvardan

Kızlar günaydın ben test yaptım bat yarın eğer olsa bugün çıkardı maalesef negatif hatta tertemiz bir negatif kısmet artık nisana
Yalnız değilsin benimde cuma gelecek büyük ihtimal. Olsa çıkardı bence kaç gün öncede silik çizgi görüyor herkes hamiş çıkıyor. Bize nasip değilmiş bu ay kaldı Nisana.

kız surelab o çubuklardan daha iyi bence çok iyi olmuş hadi senle kapışcaz bu ay :)))) geliyorum dış kulvardan
hadi melom yetişşşşş vallaha ben dün başaldım teste :) yaptım bıle
cok dıkkatlı saatı saatıne yapacagım ınsallah
çakşır içiyorum pekmez yıyorum gunde bırtane incir yıyorum ac karnıma :)
eşimede çakşır içirdim pekmez içiridm keçi boynuzu suyunu yaptım onu içiridm
bırde incirin içine actım 1 çay kasıgı bal 1 cevız koydum kapattım yolladım işe Allahım sen yardım et :)

kızlar ya canım sıkıldı benim eşime bu yıl tayin yoktu bu olaylardan ötürü çok ihrac olan var diye tayin edebilirlermiş ben bebeği kendim yapabilir miyim acabası denesem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…