Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ben öyle olduğum da hamiş olduğumun haberini almıştım. Sürekli gittiğim market hiç o kadar pis kokmamıştı bana ayyy İnşallahhhhhh sana hamiş olmandan kaynaklı korkmuştur inşallahh

len adam koşarak gelecek eve ne varsa yedirdin adama

Kesenin içinde çok küçük bişey var takip edicez dedi
Çok küçük birşey ise gelişmekte zorlanıyor bebişin geriden geliyor gelişimi mesela ben 5 haftalık hamiştim bebeğim 1 hafta geridendi gelişimi 4 haftalık gibiydi. İnşallah büyür dilerim

Çok küçük birşey ise gelişmekte zorlanıyor bebişin geriden geliyor gelişimi mesela ben 5 haftalık hamiştim bebeğim 1 hafta geridendi gelişimi 4 haftalık gibiydi. İnşallah büyür dilerim
İnşallah çok korkuyorum bir kere boş gebelik geçirdim çok zor hamile kaldım

inşallah zararı olmaz kolonoskopiden yenı cıktı tertemız cıktı sonucola cok sukur
;bize sekerlı seyler yasak pekmezı korkarak yedıyorum o yuzden suya gecıcem pekmezden
çok sevindim rabbim eşine ve derdi olan tüm insanlara şafi ismi hürmetine şifalar versin evladına ve sana bağışlasın inşallah adama dokunuyorsa pekmezi verme çakşırı dilediği kadar içebilir çakşır içsin

Bat 25i. Bu hafta cuma ve haftasonu evde test yapacagim ama beklemek de zor. Bugun lan versem cikar mi bilmiyorum. Yumurtlamadan sonraki 9 çatlamadan sonraki 8. gün bugun?
Canım ben dayanamadım ovulasyon yaptım çok çok silik normalde de silik çıkıyor ya yıne de bir umut bakalım daha bata 7 gün var

Bende çok kendim yapmayı istedim yapamadım sen bir dene bana da dersin Allah seni
sen bilemedin zaar nasıl yapılıyor :) ben gitmeden spermleri atarım derin dondurucuya kımıl kımıl canlı kalır onlar sona her ay aşılama yaparım tutana kadar :)

amın sagol canımmm evet pekmezı kesıcem yarın suyunu verıcem dırek

Bende boş gebelik yaşadım işte 8 haftalıktı düştü. Tekrar aynı şey olmasın dilerim ya
Benim de 8 haftalıktı şimdi değerim bu kadar yüksekken neden kesenin içini tam görmedi veya kalp atışı duymadı diye endişeleniyorum hafta olarak 4+4 daha erken ama değerim yüksek sanki tutarsız gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…