Yaa takılmıcam da ben adetimin geleceğini genelde rüyamda görürüm sonra da olurumkız kıçın açıkta kalmış rüyalara takılma iyi düşün iyi olsun
Kesenin içinde çok küçük bişey var takip edicez dediYolk kesesini gördü mü nasıl kese boş olur anlamadım? O değerle kalp atışı duyulur 15.000 değer çok yüksek
sen bu azımle yaprsın :)kızlar ya canım sıkıldı benim eşime bu yıl tayin yoktu bu olaylardan ötürü çok ihrac olan var diye tayin edebilirlermiş ben bebeği kendim yapabilir miyim acabası denesem :)
Canım ben öyle olduğum da hamiş olduğumun haberini almıştım. Sürekli gittiğim market hiç o kadar pis kokmamıştı banaGünaydın kızlarrrdün markete girdim cok kötü kokuyor gibi geldi bana meyve sebze reyonu ve et reyonundan geçerken içim kalktı. Her zaman gittigimiz market pis biyer degil bilinen büyük bi market isim yazamadim yasaktır diye. Eşime sordum koku yok dedi. Geçen hamileliğimde de orası bana çok kokuyordu. Dün girdigimde koku yine birden yüzüme vurdu ben kendimi dinlemeden yani acaba kokuyor mu demeden iş çıkışı hızlı hızlı bikaç bişey almaya girmiştim. O yüzden şaşırdım ve şüphelendim biraz. Sağ bacağımda da dün tüm gün çekme oldu içerden bi damar kısa kalıyormuş gibi rahatsizlik çekme kasma gibi bir durum. Bunun hamilelik belirtisiyle bi ilgisi var mi bilmiyorum normalde olan bişey degil bugün de geçmiş gibi görünüyor. Zaman zaman kasıklarda 5-10 saniyelik kısa süreli ağrılar oluyor. Bi de duygularimda gercekten çok inis çıkış var sinirli ve ağlamaklıyım bebek bekleyişinden sinir bozukluğu da yaşıyor olabilirim belirti de olabilir bilemedim ama şüphelendim
len adam koşarak gelecek eve ne varsa yedirdin adamahadi melom yetişşşşş vallaha ben dün başaldım teste :) yaptım bıle
cok dıkkatlı saatı saatıne yapacagım ınsallah
çakşır içiyorum pekmez yıyorum gunde bırtane incir yıyorum ac karnıma :)
eşimede çakşır içirdim pekmez içiridm keçi boynuzu suyunu yaptım onu içiridm
bırde incirin içine actım 1 çay kasıgı bal 1 cevız koydum kapattım yolladım işe Allahım sen yardım et :)
Malesef test sonucum negatif çıktı adetime daha 5 gün var pazar günü tekrar yapicam kısmet artık asilamamin 13.gunuyduİnşallah hamilesinizdir
inşallah zararı olmaz kolonoskopiden yenı cıktı tertemız cıktı sonucola cok sukurlen adam koşarak gelecek eve ne varsa yedirdin adama
Çok küçük birşey ise gelişmekte zorlanıyor bebişin geriden geliyor gelişimi mesela ben 5 haftalık hamiştim bebeğim 1 hafta geridendi gelişimi 4 haftalık gibiydi. İnşallah büyür dilerimKesenin içinde çok küçük bişey var takip edicez dedi
İnşallah çok korkuyorum bir kere boş gebelik geçirdim çok zor hamile kaldımÇok küçük birşey ise gelişmekte zorlanıyor bebişin geriden geliyor gelişimi mesela ben 5 haftalık hamiştim bebeğim 1 hafta geridendi gelişimi 4 haftalık gibiydi. İnşallah büyür dilerim
çok sevindim rabbim eşine ve derdi olan tüm insanlara şafi ismi hürmetine şifalar versin evladına ve sana bağışlasın inşallah adama dokunuyorsa pekmezi verme çakşırı dilediği kadar içebilir çakşır içsininşallah zararı olmaz kolonoskopiden yenı cıktı tertemız cıktı sonucola cok sukur
;bize sekerlı seyler yasak pekmezı korkarak yedıyorum o yuzden suya gecıcem pekmezden
poh var gibi elli defa dedin dedin çağırdın resmen diye diye hayırlısı olsun rabbim bekletmeden versin inşallah
Bende çok kendim yapmayı istedim yapamadım sen bir dene bana da dersin Allah senikızlar ya canım sıkıldı benim eşime bu yıl tayin yoktu bu olaylardan ötürü çok ihrac olan var diye tayin edebilirlermiş ben bebeği kendim yapabilir miyim acabası denesem :)
Canım ben dayanamadım ovulasyon yaptım çok çok silik normalde de silik çıkıyor ya yıne de bir umut bakalım daha bata 7 gün varBat 25i. Bu hafta cuma ve haftasonu evde test yapacagim ama beklemek de zor. Bugun lan versem cikar mi bilmiyorum. Yumurtlamadan sonraki 9 çatlamadan sonraki 8. gün bugun?
İnşallah çok korkuyorum bir kere boş gebelik geçirdim çok zor hamile kaldım
sen bilemedin zaar nasıl yapılıyor :) ben gitmeden spermleri atarım derin dondurucuya kımıl kımıl canlı kalır onlar sona her ay aşılama yaparım tutana kadar :)Bende çok kendim yapmayı istedim yapamadım sen bir dene bana da dersin Allah seni
amın sagol canımmm evet pekmezı kesıcem yarın suyunu verıcem dırekçok sevindim rabbim eşine ve derdi olan tüm insanlara şafi ismi hürmetine şifalar versin evladına ve sana bağışlasın inşallah adama dokunuyorsa pekmezi verme çakşırı dilediği kadar içebilir çakşır içsin
Benim de 8 haftalıktı şimdi değerim bu kadar yüksekken neden kesenin içini tam görmedi veya kalp atışı duymadı diye endişeleniyorum hafta olarak 4+4 daha erken ama değerim yüksek sanki tutarsız gibiBende boş gebelik yaşadım işte 8 haftalıktı düştü. Tekrar aynı şey olmasın dilerim ya
Deme şöyle yaaa aklıma gelir adamı görüncesen bilemedin zaar nasıl yapılıyor :) ben gitmeden spermleri atarım derin dondurucuya kımıl kımıl canlı kalır onlar sona her ay aşılama yaparım tutana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?