Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
poh var gibi elli defa dedin dedin çağırdın resmen diye diye hayırlısı olsun rabbim bekletmeden versin inşallah
Ah inşallah insallahhhh
Bu defa demiyorum bak diyete de başladım Nisan da umutluyum :) Nisan da çift çizgiyi görürsem ve kız olursa ismi belli
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben öyle bilmiyorum canım. Benim doktorum gebelik oluşabilmesi için TSH ın 2,5' altında olması gerektiğini söyledi. Ama ben araştırdım TSH yüksek olup da gebe kalanlar var diye ben başlarda ilaç içmedim. Bitkisel yollarla düşürmeye çalıştım ama baktım ki olmuyor iki yıl oldu ve hala bebek yok hemen ilaca başladım. 6 ay oldu ama hala yok . T3 T4 normaldi benim de bu arada

Benim de 8 haftalıktı şimdi değerim bu kadar yüksekken neden kesenin içini tam görmedi veya kalp atışı duymadı diye endişeleniyorum hafta olarak 4+4 daha erken ama değerim yüksek sanki tutarsız gibi
Canım başka doktora git gidebiliyorsan. Şimdi bu sana tam açıklama yapmıyor. Ben ilk gittiğimde bana doktor kalp atışına bakacağım dedi alttan baktı üstten duyamadım sonra dedi ki kalp atışı var sonra düşük olblr dedi. Neyse ben 2 hafta sonra muayene için gittim tekrar gel dedi bu sefer o yok bana başka doktor baktı benim bebek yok parçalanmış içimde ama nasıl yok kalp atışı duyulmuş demişti dedim deseydi yazardı dedi şerefsiz alttan duydum demişti beni yalancı çıkartmaya kalktılar. O zaman bana neden öyle dedi dedim meğersem anlamış o işi de dememiş alttan duyduğunu da hesaba katmamış.daha sonra bir yandan ağlıyorum bir yandan başka doktora gittim özele orada kadın boş gebeliğim olduğunu işte hepsini neden olablcğini filan anlattı. Ama değerlerim yüksekti kürtaja aldılar. Çocuk içimde 1 hafta önce parçalanmış benim 1 damla kanamam olmadı birde kese boş adam bana eve git pazartesi gel tekrar bkarz o zmn diyor ya yoktur ya vardır ne bu şimdi dedim hakkım haram olsun onlara. Kürtajdan sonra çok zorlandım. Benim kesem de baya büyümüş doktor öyle dedi. Şimdi günüm geçse ben testlere de inanmak da korkuyorum adet olmazsam doktora gidiyorm çünkü yine geriden gelen birşey olur diye. Sen durma o değerle evde bilmiyorm diğerinde kanama oldu mu sende bende yoktu. Kahve leke bir kere oldu. Sen bir başka doktora da gözük

Oldu bende zaten kürtaj olmamıştım kendisi atmıştı doktor gerek görmedi

Kızlar bhcg 218 çıkmış nasıl sizce

Kızlar hamileyim bende reglim 11 gün geçmişti daha önce tüp bebek tedavimle negatif olmuştu o yüzden gecikmeye çok umursamamıştım. Degerim 200 çıktı çok mu düşük?

Tebrik ediyorum kızlar, sağlıkla ilerlesin hamileliğiniz.. hayırlı uğurlu olsun

Ah inşallah insallahhhh
Bu defa demiyorum bak diyete de başladım Nisan da umutluyum :) Nisan da çift çizgiyi görürsem ve kız olursa ismi belli
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
neymiş ismi nisan mı hayır melo olacak

bence 9da pik olmuş, 10da çatlamış canım... Dr söylemişse sana testlere dikkat etme bence, benim testte tamamen pik olmamıştı. testler hata verebiliyor..sen dra güven.

Kızlar günaydın ben test yaptım bat yarın eğer olsa bugün çıkardı maalesef negatif hatta tertemiz bir negatif kısmet artık nisana
Benim de aynen iki gun once yaptm silkti erken gebelik testi bombos cikti

Günaydın canım şimdi uyandım.
Test tekrar yaptım tertemiz şaşırmadım
Yarın ola hayrola inşlh olursam yarın olurum cuma olursam tatil girecek araya ya Şimdi bunun derdindeyim. Sen napıyorsun?
Benimde tertemiz valla ben adet olduktan sonra bal corek otu tarçın yapicam insallah faydasi olur sen denedin mi hic

Bu belirtiler bende de var ama test negatif cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…