Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla bilmiyorum ya bebisler bize cok guzel oynuyoryada bedenimiz bize oyun oynuyor oynamasin artik

canım benim tsh 4,5 ti, tiroit hapı kullandım şuan 2 civarlarında.. haplar 3 aya etki ediyor.. endişe etme..

Kimsenin bilgisi yok mu
merhaba canım, HCG değerleri aşağıdaki gibi olmalı deniliyor ama bilemedim, istersen sen bir bak:
  • 3.hafta: 5 ila 50 mlU/mL.
  • 4.hafta: 5 İla 426 mlU/Ml.
  • 5.hafta: 18 ila 7.340 mlU/mL.
  • 6.hafta: 1.080 ila 56.500 mlU/mL.
  • 7. ve 8. hafta: 7.65 ila 229.000 mlU/mL.
  • 9 ila 12. hafta: 25.700 ila 288.000 mlU/mL
İkiz gebelik olma ihtimali var mı acaba, doktor ne dedi bebek varsa HCG salınır çünkü.. belkide sonradan bebek kendisini kesenin içinde gösterecektir. Doktor aksi bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum.

kızlar ya canım sıkıldı benim eşime bu yıl tayin yoktu bu olaylardan ötürü çok ihrac olan var diye tayin edebilirlermiş ben bebeği kendim yapabilir miyim acabası denesem :)
Nasreddin hoca göle maya çalıp yoğurt olmasına niyet ediyorsa sen de yapabilirsin canım neden olmasın

Kizlar bugun kan testini tekrarladım icim biraz rahatladi 46 saatte 626dan 1385 e yukselmis dis gebelik yoktur artik dimi. 626dan dort gun oncede 84.9 cikmisti

Bilmiyorum ki canım ultrasonu ilk hcg değerime göre yaptı sonra kan verdim sonuçlara baktı takip edicez haftaya gel dedi gönderdi

Canım herşeyin normal miydi peki progesteron filan içiyor muydun

Kuzum seni merak ediyordum bat gecmis geldi mi kirmizilar beklemede miyiz
Canım ben haber vermiştim sanırım, Tüp kontrolü yaptırdım pztesi, sağ tüpüm tıkalıymış hep soldan yumurtluyormuşum, bu ay da solda yumurtam var... tüp kontrol işlemiyle beraber klomen de kullandım.. 3. denemem bu ay klomenle. dün çatlatmayı vurdum. birkaç güne progestan fitil başlıcam. 14 gün beklicem. Tahmini BAT 2 Nisan bende... Nisan ı yazıyor musun tabloya? yoksa başka topik mi var?

Benimde tertemiz valla ben adet olduktan sonra bal corek otu tarçın yapicam insallah faydasi olur sen denedin mi hic
Denedim de ben zaten yanıyom onları yersem evde soğuk suyla banyo ederim araştırayım bende bizde başlayalım duruma göre bana yaramayan birşey varsa almam. Alıp gördün kullanan çok arkadaşımız hamiş ne hikmet olur bilinmez

Senaryo yazmışsın kız... oku oku yoruldum valla :))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…