Hayır olsun canım değerlendirirsen çocuk olma şansı olur değerlendirmezsen birdahakine aman dünyanın son ayı değil değilEvet ya benimde 1 gün boyunca sancım oluyor oradan anlıyorum aslında
Benim reglin son günü sayılır 2 gün falan daha geçsin başlarımzaten bu ay görümcem gelecek hatta pazartesi burada 1 hafta falan kalır 1500 km den gelecek ilk defa gelecek evime 1,5 yıldır. çok gerginim bu ay degerlendiremeyebiliriz
Canim yerlesme kanamasi olmus olabilir yerlemeyse hemen testte cikmaz uc dort gun sonra ancak cikar oda hayalet bi cizgi??? Şuna cevap verecek olanınız yok mu arkadaşlar
Şey manasında dedim hani çok da oluyor da ben istemem yapıyorumDeme öyle canım deme aman istesin olmuyor deme olacak inşallah
adetine 12 gün kala mı :) sen şaka mısın akşam yaptın çocuğu sabah test yaptın bakalım oldu mu diye oda iyimiş böyle devam et :))))))))))))))Arkadaşlar iyi aksamlar tekrar ben , sanırım en sabırsız olan benim buradaadetime 12 gün kala yani dün tekrar kan verdim ve bu gün aldığım sonuç 0.97 bunun öncesinde 2 kez daha kan vermiştim ilki 9 mart da 0.16 ikincisi 13 mart da 0.37 ve dün yani 17 mart da 0.97 sizce gebelik var mı ? 28 mart da regl olmam lazımm sizce gebelik varmıdır ?
hayır kesınlıkle haklısın belkı yazılarımızı hala okuyodur derkı demekkı yanlış bırsey var enazından tepkı gostermek lazım kı anlayabılsın belkı anlar.Özgürlük özel hayata saygı dıye dıye herseyı o kadar normallestırdık kı neler duyuyoruz neler.Yazık gerçekten ben çok üzülüdüm tabiki Allah bılır ama sonu bellı ınsallah olmaz bır esra erol bır müge anlı vakası daha gelmez gündeme.biz kimsenin hayatına saygısızlık etmiyoruz ki canım benim programlarda izliyoruz küçük yaşta evlendirilenlerin sonunu bu yaşta anne olacak sonra hayatı hızlı yaşayacak belki anlaşamayıp ayrılacak bu kız bulacak bir koca kocası bulacak bir kadın evlenip hayatına devam ederken olan o çocuklara olacak 50 sinde doğuran her şeyi göze almıştır 18 inde doğuran öyle değil insan en çok hatayı gençken yapar etrafımızda milyonlarca örnek var bu kızın hayatı yaşından büyük !! ayrıca benim tepkim kıza değil o hayatı şuan toz pembe görüyor onu bu yaşta evlendirene hayat görmüş yaşını başını almış bir kadınla 18 yaşında bir kadın bir çocuğa aynı anneliği yapamaz çünkü daha çocuk ayrıca şimdi erkeklerde eskisi gibi olgun değil eskiden kırk yaşında adamlar koca adam gibiydi sorumluluk sahibiydi şimdi ki gençler öyle değil 30 yaşında anasının babasının yanında yaşıyor sigarasına kadar anası babası alıyor sorumluluk yok ben böyle düşünüyorum belki yaşlıyım eski kafayım biraz bilemiyorum ama işin özü bu
Biraktm testi canm dun produktor erken gebelk test aldm bir de normal 5 liralik bir test ikiside bombos. Kuruma cizgisi bile yok. Reglmin de 3. Gunu olmuyorm da. Belirti falan da yok artik. Kasik agrisi bel agrisi akinti kalmadi. Kimyasal oldu die tahmin ediyormNaptin canjm yaptinmi tekrar test
kimyasalda testler pozitif çıkar kan testi negatif çıkar bu kimyasal değil stresten gecikmiş o yada kist varBiraktm testi canm dun produktor erken gebelk test aldm bir de normal 5 liralik bir test ikiside bombos. Kuruma cizgisi bile yok. Reglmin de 3. Gunu olmuyorm da. Belirti falan da yok artik. Kasik agrisi bel agrisi akinti kalmadi. Kimyasal oldu die tahmin ediyorm
benimde bat 24 mart normal test yaptım çıkmadı negatifGebelik testini bata 7 gün kala günde 2ye çıkardım arkadaşlarbi sabah bi akşam çiş tutup yapmaca negatif testlerde böyle çizgi arıyorum. Hayalet çizgi görüp bidaha test yapmadan iki gün bekleyen, hiç test yapmadan bat gününü sabırla bekleyen herkesi yürektennn tebrik ediyorum Anam beni 8 aylık doğurmuş boşuna değil
bu hangi markanın testi kiz pek afilliymişErken gebelik testinin negatifinde bile hiçbişey yok ben bu ay havlu atiyorumNisan'da nasip olur inşallah
sağlık olsun canım martta yaparız kız allahın ayı torbaya mı girdibenimde bat 24 mart normal test yaptım çıkmadı negatif
Bir gun pozitif cikti ama yanlis mi oldu acaba.kimyasalda testler pozitif çıkar kan testi negatif çıkar bu kimyasal değil stresten gecikmiş o yada kist var
Melo sen beni öldürcenbu hangi markanın testi kiz pek afilliymiş
resmini bi atarmısın o pozitif testinin canımBir gun pozitif cikti ama yanlis mi oldu acaba.
E melo bendede oldu ya:)resmini bi atarmısın o pozitif testinin canım
yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz çıksa çıkar zate :) kocam demişti bende senin gibi o testi açıp bakmıştım öyle olması gerekseydi içini açıp satarlardı adamlar diye :))Melo sen beni öldürcenerken gebelik testinin içini çıkardım flaşlı foto çekip onu negatife çevirdim incecik varsa göreyim diye. testte alamet yok normal test
sende pozitif var ama senin testi hatırlıyorum bu kızçenin test yaptığını pozitif çıktığını hatırlamadım o yüzden canımE melo bendede oldu ya:)
Bendensin kuzumKızlar öncelikle günaydın
Şimdi benim alt karnım ve üst karnım çok şişti. Başka yerde kilom yok ama göbek aldı başını gitti. Spor yapmak istiyorum yani yürüyüş ve karın bölgesi çalışma. evde ama profesyonel değil. Bunun hamile kalmama bir zararı olur mu bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?