Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayır olsun canım değerlendirirsen çocuk olma şansı olur değerlendirmezsen birdahakine aman dünyanın son ayı değil değil germe kendini niye geriyon altı üstü görümcek geliyormuş

Deme öyle canım deme aman istesin olmuyor deme olacak inşallah
Şey manasında dedim hani çok da oluyor da ben istemem yapıyorum olay oraya gelsin boş geçmesin bir Nisan yeli diyerek değerlendirecem hacacımderslerim çok kafam çok yönde bu ay

adetine 12 gün kala mı :) sen şaka mısın akşam yaptın çocuğu sabah test yaptın bakalım oldu mu diye oda iyimiş böyle devam et :))))))))))))))

hayır kesınlıkle haklısın belkı yazılarımızı hala okuyodur derkı demekkı yanlış bırsey var enazından tepkı gostermek lazım kı anlayabılsın belkı anlar.Özgürlük özel hayata saygı dıye dıye herseyı o kadar normallestırdık kı neler duyuyoruz neler.Yazık gerçekten ben çok üzülüdüm tabiki Allah bılır ama sonu bellı ınsallah olmaz bır esra erol bır müge anlı vakası daha gelmez gündeme.

Naptin canjm yaptinmi tekrar test
Biraktm testi canm dun produktor erken gebelk test aldm bir de normal 5 liralik bir test ikiside bombos. Kuruma cizgisi bile yok. Reglmin de 3. Gunu olmuyorm da. Belirti falan da yok artik. Kasik agrisi bel agrisi akinti kalmadi. Kimyasal oldu die tahmin ediyorm

kimyasalda testler pozitif çıkar kan testi negatif çıkar bu kimyasal değil stresten gecikmiş o yada kist var

benimde bat 24 mart normal test yaptım çıkmadı negatif

kızlar günaydın. benim bat pazar günü. dün akşam dayanamayıp test yaptım ama bembeyaz bir sayfa açıldı önümde :) umutlar nisana artık yapacak birsey yok. regl oldugumda ovülasyon almayı düşünüyorum. ilk defa deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Melo sen beni öldürcen erken gebelik testinin içini çıkardım flaşlı foto çekip onu negatife çevirdim incecik varsa göreyim diye. testte alamet yok normal test
yeni yeni icatlar çıkarıyorsunuz çıksa çıkar zate :) kocam demişti bende senin gibi o testi açıp bakmıştım öyle olması gerekseydi içini açıp satarlardı adamlar diye :))

içimden bir ses diyor biri hamle haberi verecek malum mu oldu kızlar acaba

Bendensin kuzum NO noo çok fazla olmamakla hiçbir zararı yok. Hafif spor iyi gelir dengeli şekilde çalışmak istersen.evde ben yaptım baya kilo verdim ama yormadan kendimi. Günlük 15 dk.bölgesel çalıştım. Yeterli bol su içmen lazım. İlk hızlı gidiyor sonra yavaşlayarak veriliyor kilo. Vucud kendini buluyor benim öyle oldu tekrar başlamak istyrm da nasip olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…