- 1 Şubat 2021
- 1.293
- 934
- 38
- 42
ben ilk defa bu sene spor salonuna yazıldım eşimle beraber gidiyorduk saunası ,hamamı , jakuzisi var diye kapıldım :) normalde sporla işim olmaz eşim istedi diye bende hamama giderim bari her akşam dedim daha gittiğim ilk hafta saunayı ve havuzu hamamı kapattılar 1 buçuk yıllık kayıt yaptırdık güya corona dan dondurduk iki aydır :) benim hayattaki şansım gökten altın yağsa bana tezek düşerBendensin kuzumNO noo çok fazla olmamakla hiçbir zararı yok. Hafif spor iyi gelir dengeli şekilde çalışmak istersen.evde ben yaptım baya kilo verdim ama yormadan kendimi. Günlük 15 dk.bölgesel çalıştım. Yeterli bol su içmen lazım. İlk hızlı gidiyor sonra yavaşlayarak veriliyor kilo. Vucud kendini buluyor benim öyle oldu tekrar başlamak istyrm da nasip olmadı
Batima 4 gun kala cnmresmini bi atarmısın o pozitif testinin canım
keşke bir erken gebelik testi alsaydın bak sen daha adet olmamışsın ya belki gebesin kan versene yakınsa hastaneBatima 4 gun kala cnm
Canm bu adetime 4 gun kala yapip pozitif cikandi. Adetim 3 gun gecikti. Produktor miratech marka erken gebelk testleri aldm cikmadi. Sonra 5 tllik test aldm yine cikmadi.keşke bir erken gebelik testi alsaydın bak sen daha adet olmamışsın ya belki gebesin kan versene yakınsa hastane
Du bakalim iyice kirmizi gelmeden umidini kesme lekelenmen varmi dahaBiraktm testi canm dun produktor erken gebelk test aldm bir de normal 5 liralik bir test ikiside bombos. Kuruma cizgisi bile yok. Reglmin de 3. Gunu olmuyorm da. Belirti falan da yok artik. Kasik agrisi bel agrisi akinti kalmadi. Kimyasal oldu die tahmin ediyorm
hımmm işte keske kan versenız kımyasalmı degılmı goruyorlarmıs bende vermedıgıme pısman oldum sonradanCanm bu adetime 4 gun kala yapip pozitif cikandi. Adetim 3 gun gecikti. Produktor miratech marka erken gebelk testleri aldm cikmadi. Sonra 5 tllik test aldm yine cikmadi.
Yok ama belirti de kalmadi. Hic pozitif cikmasa umudum olurdu ama olan da gitti sankiDu bakalim iyice kirmizi gelmeden umidini kesme lekelenmen varmi daha
Benm bir kimyasal daha olmustu onda da birden kesildi belirtiler agrilar falan. Kendimce odur dedimhımmm işte keske kan versenız kımyasalmı degılmı goruyorlarmıs bende vermedıgıme pısman oldum sonradan
anladım canım hayırlısıBenm bir kimyasal daha olmustu onda da birden kesildi belirtiler agrilar falan. Kendimce odur dedim
ANLADIM KUZUM ŞİMDİ ANLADIM EVET ÖYLEYSE KİMYASAL BEKLE ADET OLACAKSIN BENİM 18 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİM SENİN KAÇ GÜN GEÇECEK BAKALIMCanm bu adetime 4 gun kala yapip pozitif cikandi. Adetim 3 gun gecikti. Produktor miratech marka erken gebelk testleri aldm cikmadi. Sonra 5 tllik test aldm yine cikmadi.
Butun testlerden kaldim anlayacaginMERAKLI MELO
Artık gitse şu korona özüne dönse herşey sauna hamam deniz fark etmez atsak kendimizi. Şans mı ney onu bende bilemedim bazılarımız cidden hep böyle bazımız ise parmak oynatmadan herşeyi önünde olur.ben ilk defa bu sene spor salonuna yazıldım eşimle beraber gidiyorduk saunası ,hamamı , jakuzisi var diye kapıldım :) normalde sporla işim olmaz eşim istedi diye bende hamama giderim bari her akşam dedim daha gittiğim ilk hafta saunayı ve havuzu hamamı kapattılar 1 buçuk yıllık kayıt yaptırdık güya corona dan dondurduk iki aydır :) benim hayattaki şansım gökten altın yağsa bana tezek düşerdedim hafif spor da hamile kalmama sebep olabilir diye de düşünmüştüm ama salon kapandı açılsın başlıcam inşallah ta bu gidişle zor açarlar sanki
Yumurtlama günün değiştiyse adet gününde değişir canım yumurtlamadan 14,15 gün sonra adet olunuyo genelde .yumurtlama günün ne zamandı biliyormusunBiraktm testi canm dun produktor erken gebelk test aldm bir de normal 5 liralik bir test ikiside bombos. Kuruma cizgisi bile yok. Reglmin de 3. Gunu olmuyorm da. Belirti falan da yok artik. Kasik agrisi bel agrisi akinti kalmadi. Kimyasal oldu die tahmin ediyorm
malesef canım yapamadımtosbaga yaptın mı test canımmm
Şimdi gördüm diğer yazdıklarını canımYumurtlama günün değiştiyse adet gününde değişir canım yumurtlamadan 14,15 gün sonra adet olunuyo genelde .yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun
Aynen cabuk gecse de calismalar baslasa bari benm icin tarih cok onemli. Bu ay tutsaydi tatillere denk geleckti.ANLADIM KUZUM ŞİMDİ ANLADIM EVET ÖYLEYSE KİMYASAL BEKLE ADET OLACAKSIN BENİM 18 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİM SENİN KAÇ GÜN GEÇECEK BAKALIM
27 subatta pik oldu. Ondan sonra 7 martta pik oldu.Yumurtlama günün değiştiyse adet gününde değişir canım yumurtlamadan 14,15 gün sonra adet olunuyo genelde .yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?