Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben ilk defa bu sene spor salonuna yazıldım eşimle beraber gidiyorduk saunası ,hamamı , jakuzisi var diye kapıldım :) normalde sporla işim olmaz eşim istedi diye bende hamama giderim bari her akşam dedim daha gittiğim ilk hafta saunayı ve havuzu hamamı kapattılar 1 buçuk yıllık kayıt yaptırdık güya corona dan dondurduk iki aydır :) benim hayattaki şansım gökten altın yağsa bana tezek düşer dedim hafif spor da hamile kalmama sebep olabilir diye de düşünmüştüm ama salon kapandı açılsın başlıcam inşallah ta bu gidişle zor açarlar sanki

keşke bir erken gebelik testi alsaydın bak sen daha adet olmamışsın ya belki gebesin kan versene yakınsa hastane
Canm bu adetime 4 gun kala yapip pozitif cikandi. Adetim 3 gun gecikti. Produktor miratech marka erken gebelk testleri aldm cikmadi. Sonra 5 tllik test aldm yine cikmadi.

Du bakalim iyice kirmizi gelmeden umidini kesme lekelenmen varmi daha

Canm bu adetime 4 gun kala yapip pozitif cikandi. Adetim 3 gun gecikti. Produktor miratech marka erken gebelk testleri aldm cikmadi. Sonra 5 tllik test aldm yine cikmadi.
hımmm işte keske kan versenız kımyasalmı degılmı goruyorlarmıs bende vermedıgıme pısman oldum sonradan

batıma 5 var dün ve ondan önceki gün ovulasyon testi yaptım koyulaşıyor gıbı geldi gebelik yaptım bişey çıkmadı.erken gebelik testi sipariş verdim bata 2 kala yapacağım inşaallah vardır.ilk gebeliğimde bat günü bile negatif görünce

hımmm işte keske kan versenız kımyasalmı degılmı goruyorlarmıs bende vermedıgıme pısman oldum sonradan
Benm bir kimyasal daha olmustu onda da birden kesildi belirtiler agrilar falan. Kendimce odur dedim

herkesin testi böyle beyazımsı mı benim geçen ayda kırmızılık varda test de bu gün yaptığımda da var acaba başka bir sorun mu var bilen var mı ? yoksa normal mi

ANLADIM KUZUM ŞİMDİ ANLADIM EVET ÖYLEYSE KİMYASAL BEKLE ADET OLACAKSIN BENİM 18 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİM SENİN KAÇ GÜN GEÇECEK BAKALIM

Artık gitse şu korona özüne dönse herşey sauna hamam deniz fark etmez atsak kendimizi. Şans mı ney onu bende bilemedim bazılarımız cidden hep böyle bazımız ise parmak oynatmadan herşeyi önünde olur. Hafif olursa dengeli birşey olacağını düşünmüyorum ben. Kadın vucudu çok güzel çok akıllı kibar olmak onu sevmek ona göre hareket etmek lazım

Yumurtlama günün değiştiyse adet gününde değişir canım yumurtlamadan 14,15 gün sonra adet olunuyo genelde .yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun

ANLADIM KUZUM ŞİMDİ ANLADIM EVET ÖYLEYSE KİMYASAL BEKLE ADET OLACAKSIN BENİM 18 GÜN GEÇMİŞTİ ADETİM SENİN KAÇ GÜN GEÇECEK BAKALIM
Aynen cabuk gecse de calismalar baslasa bari benm icin tarih cok onemli. Bu ay tutsaydi tatillere denk geleckti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…