Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ah be güzelim hepimizin amacı zaten o ister istemez oluversin ama maalesef olmuyor işte keşke olsa
melo ben bu ay cok duzenlı gıdıyrum kız beslenmemede dıkkat edıyorum nasip baklaım ıns olur piki görüncede 3 gun üst üste yapmıcam 1 yap 1 bekle daha mantıklı geldı bana

melo ben bu ay cok duzenlı gıdıyrum kız beslenmemede dıkkat edıyorum nasip baklaım ıns olur piki görüncede 3 gun üst üste yapmıcam 1 yap 1 bekle daha mantıklı geldı bana
Ben de önümüzdeki ay 2günde1 değerlendircem. Bu ay 3 gün üstüste değerlendirdik olmadı. Bi de onu deneyelim bakalım

Ben de önümüzdeki ay 2günde1 değerlendircem. Bu ay 3 gün üstüste değerlendirdik olmadı. Bi de onu deneyelim bakalım
yumurtlamadan sonraki günlerde hamile kalma şansı az diye biliyorum ama . varmı ki öyle bir şans ben mi yanlış biliyorum

inşallah canım benim rabbim bekletmeden versin inşallah bende bu akşam abdest alıp yarın ovulasyona başlıcam protime devam ediyorum bende arı sütü propolis ham bal yiyorum yumurtama masajı da yapıcam akşam başlarım inşallah annem bende bu hafta yarında kardeşlerim gelecek yatıya hafta içi eşim nöbetçi yine iki gün iptal bilmiyorum inşallah olur ya yine 9 çarşamba bir araya eldi

Ahh durumdan bende muzdaribim bende dün evde başladım mekik çekmeye azcı a diyet yapıp 5 kilo vermem lazım
Dimi ya benimki kilo da değil ya sıkılaşmam lazım ama çok zor
Hayır olsun canım değerlendirirsen çocuk olma şansı olur değerlendirmezsen birdahakine aman dünyanın son ayı değil değil germe kendini niye geriyon altı üstü görümcek geliyormuş
Ay kız güldürdün beni valla ben boş gecmem valla zorla da olsa olacak

ya canım o kadar cok yazı okuyorum kı ama genelı yanı cogunluk zaten bellı mesela diz dirsek 10 dk yüzüstü yatmayı denıcem toplam da 10 kere zaten 5 ni bu sekılde yapacagım yani insan bılemıyorum tabı ama denemek te fayda var bıde ben bu ay öle coıcuk yapmak ıcın degılde gerçekten canım ısteyınce yapıcam görev gıbı oluyo yapamıyrum
bıde sunu bıle dusundum mesela sperm testı vermeye gıden erkekler de stres altında olanlarla stres yapmayanları sonucları farklı cıkmıs dusunsene aynı sey stres varsa erkekde belkı de o anda spermler kalıtesız hareketsız artık ne ıse o durum olusuyor bana mantıklı geldı

şu arı sutu bak polenın banada solermsın markası ne doğal olanı alayım

Başlayacağım inşallah pek inanmiyorum kendime ama

Aynen ben subata denk getirecm die bekledm keske baslasaydim
o planlar ahh o planlar bende aralıkda son kredi taksıdımız var dedım o bıtsın dedım hatta yılbası gunu yumurtlama gunumdu neler yasadım neler ama rabbım dedıkı sen kımsın plan yapıyorusn ben ıstersem ıstedıgım zamn verırım :)

yumurtlamadan sonraki günlerde hamile kalma şansı az diye biliyorum ama . varmı ki öyle bir şans ben mi yanlış biliyorum
Yumurta 24 saatte işlevini tamamen kaybediyormuş. Son saatlere doğru öyle çok cabbar bi yumurta halinde kalmiyodur o yüzden çatlar çatlamaz hazır spermle karşılaşması en sağlıklısı. Regl bitince gün aşırı değerlendirmeye başlamak lazim

Aynen. Ogretmen olunca tatillere denk getrmekiyi oluyor ne kadr gec baslasam obkadr iyi ama olmadi

ben sımdı regl bıter bıtmez basladım ama yumurtlama görmeden cok mantıklımı bılemıyrum yıpranıuyruz resmen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…