Pardon 5 mart yazacaktim.Yumurtlama günün değiştiyse adet gününde değişir canım yumurtlamadan 14,15 gün sonra adet olunuyo genelde .yumurtlama günün ne zamandı biliyormusun
ah be güzelim hepimizin amacı zaten o ister istemez oluversin ama maalesef olmuyor işte keşke olsaAynen cabuk gecse de calismalar baslasa bari benm icin tarih cok onemli. Bu ay tutsaydi tatillere denk geleckti.
melo ben bu ay cok duzenlı gıdıyrum kız beslenmemede dıkkat edıyorum nasip baklaım ıns olur piki görüncede 3 gun üst üste yapmıcam 1 yap 1 bekle daha mantıklı geldı banaah be güzelim hepimizin amacı zaten o ister istemez oluversin ama maalesef olmuyor işte keşke olsa
Ya zaten d vitaminine de bakmiyormus,digerleri normal de seker sanirim ust sinirda.nasil dusurecegim bunu yaCanım hormon testi adetliyken yapılıyor o yüzden 3. ya da 4.günü gelin diyorlar
Ben de önümüzdeki ay 2günde1 değerlendircem. Bu ay 3 gün üstüste değerlendirdik olmadı. Bi de onu deneyelim bakalımmelo ben bu ay cok duzenlı gıdıyrum kız beslenmemede dıkkat edıyorum nasip baklaım ıns olur piki görüncede 3 gun üst üste yapmıcam 1 yap 1 bekle daha mantıklı geldı bana
yumurtlamadan sonraki günlerde hamile kalma şansı az diye biliyorum ama . varmı ki öyle bir şans ben mi yanlış biliyorumBen de önümüzdeki ay 2günde1 değerlendircem. Bu ay 3 gün üstüste değerlendirdik olmadı. Bi de onu deneyelim bakalım
inşallah canım benim rabbim bekletmeden versin inşallah bende bu akşam abdest alıp yarın ovulasyona başlıcam protime devam ediyorum bende arı sütü propolis ham bal yiyorum yumurtama masajı da yapıcam akşam başlarım inşallah annem bende bu hafta yarında kardeşlerim gelecek yatıya hafta içi eşim nöbetçi yine iki gün iptal bilmiyorum inşallah olur ya yine 9 çarşamba bir araya eldimelo ben bu ay cok duzenlı gıdıyrum kız beslenmemede dıkkat edıyorum nasip baklaım ıns olur piki görüncede 3 gun üst üste yapmıcam 1 yap 1 bekle daha mantıklı geldı bana
Dimi ya benimki kilo da değil ya sıkılaşmam lazım ama çok zorAhh durumdan bende muzdaribim bende dün evde başladım mekik çekmeye azcı a diyet yapıp 5 kilo vermem lazım
Ay kız güldürdün beni vallaHayır olsun canım değerlendirirsen çocuk olma şansı olur değerlendirmezsen birdahakine aman dünyanın son ayı değil değilgerme kendini niye geriyon altı üstü görümcek geliyormuş
ya canım o kadar cok yazı okuyorum kı ama genelı yanı cogunluk zaten bellı mesela diz dirsek 10 dk yüzüstü yatmayı denıcem toplam da 10 kere zaten 5 ni bu sekılde yapacagım yani insan bılemıyorum tabı ama denemek te fayda var bıde ben bu ay öle coıcuk yapmak ıcın degılde gerçekten canım ısteyınce yapıcam görev gıbı oluyo yapamıyrumBen de önümüzdeki ay 2günde1 değerlendircem. Bu ay 3 gün üstüste değerlendirdik olmadı. Bi de onu deneyelim bakalım
şu arı sutu bak polenın banada solermsın markası ne doğal olanı alayıminşallah canım benim rabbim bekletmeden versin inşallah bende bu akşam abdest alıp yarın ovulasyona başlıcam protime devam ediyorum bende arı sütü propolis ham bal yiyorum yumurtama masajı da yapıcam akşam başlarım inşallah annem bende bu hafta yarında kardeşlerim gelecek yatıya hafta içi eşim nöbetçi yine iki gün iptal bilmiyorum inşallah olur ya yine 9 çarşamba bir araya eldi
Başlayacağım inşallahBendensin kuzumNO noo çok fazla olmamakla hiçbir zararı yok. Hafif spor iyi gelir dengeli şekilde çalışmak istersen.evde ben yaptım baya kilo verdim ama yormadan kendimi. Günlük 15 dk.bölgesel çalıştım. Yeterli bol su içmen lazım. İlk hızlı gidiyor sonra yavaşlayarak veriliyor kilo. Vucud kendini buluyor benim öyle oldu tekrar başlamak istyrm da nasip olmadı
beeo diye birşey üçü bir arada yetişkinler için olanı ayşu arı sutu bak polenın banada solermsın markası ne doğal olanı alayım
Aynen ben subata denk getirecm die bekledm keske baslasaydimah be güzelim hepimizin amacı zaten o ister istemez oluversin ama maalesef olmuyor işte keşke olsa
RUS KİM aybeeo diye birşey üçü bir arada yetişkinler için olanı aylove06 nasıl sinirlerim bozuk inşallah bu rus benim bugün elimde kalmaz
o planlar ahh o planlar bende aralıkda son kredi taksıdımız var dedım o bıtsın dedım hatta yılbası gunu yumurtlama gunumdu neler yasadım neler ama rabbım dedıkı sen kımsın plan yapıyorusn ben ıstersem ıstedıgım zamn verırım :)Aynen ben subata denk getirecm die bekledm keske baslasaydim
Yumurta 24 saatte işlevini tamamen kaybediyormuş. Son saatlere doğru öyle çok cabbar bi yumurta halinde kalmiyodur o yüzdenyumurtlamadan sonraki günlerde hamile kalma şansı az diye biliyorum ama . varmı ki öyle bir şans ben mi yanlış biliyorum
Aynen. Ogretmen olunca tatillere denk getrmekiyi oluyor ne kadr gec baslasam obkadr iyi ama olmadio planlar ahh o planlar bende aralıkda son kredi taksıdımız var dedım o bıtsın dedım hatta yılbası gunu yumurtlama gunumdu neler yasadım neler ama rabbım dedıkı sen kımsın plan yapıyorusn ben ıstersem ıstedıgım zamn verırım :)
olur ınsallah :)Aynen. Ogretmen olunca tatillere denk getrmekiyi oluyor ne kadr gec baslasam obkadr iyi ama olmadi
ben sımdı regl bıter bıtmez basladım ama yumurtlama görmeden cok mantıklımı bılemıyrum yıpranıuyruz resmen :)Yumurta 24 saatte işlevini tamamen kaybediyormuş. Son saatlere doğru öyle çok cabbar bi yumurta halinde kalmiyodur o yüzdençatlar çatlamaz hazır spermle karşılaşması en sağlıklısı. Regl bitince gün aşırı değerlendirmeye başlamak lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?