Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne güzel konuştun canım ağzına yüreğine sağlık Bizi duş kurtaracak zaten dualarımdasınız

Öyle canım aynen hakkımızda hayırlısı olur inşallah buralardayım takipteyim canım inşallah burada hepimiz çocuk sahibi olacağız inanıyorum
İnşallah canım benim inşallah bende çok inançlıyım tez zamanda hayırlısıyla bu ay kafaya takmayacağım bakalım nasıl olcak. Biraz sıkıntılar oldu testleri alamadım diyorum ki nasıl olsa 2 günde bir ilişki oluyor her halükarda yumurtlama zamanı da değerlenmiş oluyor bu sayede. Bende evdeki ateş öçlerimle her sabah aynı saatte ölçmeye başladım bakalım ne olacak

Arkadaşlar iyi aksamlar tekrar ben , sanırım en sabırsız olan benim burada adetime 12 gün kala yani dün tekrar kan verdim ve bu gün aldığım sonuç 0.97 bunun öncesinde 2 kez daha kan vermiştim ilki 9 mart da 0.16 ikincisi 13 mart da 0.37 ve dün yani 17 mart da 0.97 sizce gebelik var mı ? 28 mart da regl olmam lazımm sizce gebelik varmıdır ?

Canım sen tamda yumurtlama dönemlerinde kan vermişsin daha çok erken. Bugünleri degerlendir bence. (Ilişki anlaminda) Kanda gebeliğin oluşması için en az 10 ve üzeri değer olması gerekir. Adetine 2 gün kala test yapmaya başlamalısın

Ebet canım valla bi stres oldum ünlü bir Dr yazdım netten oda cevap vermiş ben şok sorun yok die saol yanımda olduğun için sonuncusunu akşam üzeri verdim ya öyle bi saçma düşündüm
Dogurana kadar her an panikte oluyorz. Ben oglanda tekme atmayinca gece gece acillerde az dolanmadim

Bende erkenden kan vereceğim diyorum ama bu kadarda değil 1 hafta kala. İmkansız yani şu an öğrenmen yumurtlama çatlama gördün mü ovulasyon testinde filan

Bende erkenden kan vereceğim diyorum ama bu kadarda değil 1 hafta kala. İmkansız yani şu an öğrenmen yumurtlama çatlama gördün mü ovulasyon testinde filan
Ben ovulasyon testi kullanmadım daha önce hiç ilk gebeliğim de olan belirtileri yaşamaya başlayınca test yapma gereği duydum doğrusu 3 aydır gebelik planlıyoruz ilk kez bu ay bazı değişimler yaşadımm

Çok mantıklı canım. Benim eşimin işinden dolayı bazen düzenli iliski olmayabiliyor o yüzden kullanıyorum testi ama düzenli iliski varsa gerek yok dediğin gibi kafan rahat olur

Canım aslında bende biliyorum daha çok erken olduğunu ama ilk gebeliğimde yaşadığım bir çok şeyi yaşamaya başladım yine o yüzden kan verme

Ben ovulasyon testi kullanmadım daha önce hiç ilk gebeliğim de olan belirtileri yaşamaya başlayınca test yapma gereği duydum doğrusu 3 aydır gebelik planlıyoruz ilk kez bu ay bazı değişimler yaşadımm
Anladım canım 12 gün kala belirti olarak gördüklerin ne peki? Benimde önümüz çarşamba çatlamadan sonra 1 hafta olacak o zaman kan vericem meraktan varsa belki çıkar diye.

Anladım canım 12 gün kala belirti olarak gördüklerin ne peki? Benimde önümüz çarşamba çatlamadan sonra 1 hafta olacak o zaman kan vericem meraktan varsa belki çıkar diye.
İnşallah senin de vardır Rabbim isteyen herkese versin inşallah canımm senin de hayırlı haberlerini bekliyorumm bende ilk belirtiyi eşim fark etti aslına 6 yıllık evliyiz ve ben kızıma hamileyken ilk 3 ay dışında hiç kusmadım 7 mart gecesi 1 kez kustum öncesinde bir kaç kez baş dönmesi yaşadım oturduğum yerden kalkarken yada ayakta yürürken yaşadığım baş dönmelerim oldu ki normal hayatımda bu da hic olmaz bende , mat beyaza yakın bazen şeffaf ama aşırı derecede arttığını düşündüğüm akıntım var , konulara karşı çok hassas oldum çok uzaktan bile net kokular hissediyorum , geceleri uykumdan tuvalete gitmek için uyanıyorum , sanki günlerdir yemek yememiş gibi devamlı karnım acıkıyor sanki midem kazınıyor gibi , göğüslerim de damarlar göze batacak şekilde belirginleşti , gezmeyi çok seven biriyim ama bırak dışarı çıkmayı yatak odasından oturma odasına zorla geçip koltukta uyur bir haldeyim elimi kaldıracak enerjim yok gibi , tırnaklarım aşırı uzuyorr bunlar aklımda en çok yer etmiş belirtilerim ve hala devam ediyor hic biri kesilmedi azalmadı canım e bunlara ek erken olmasına rağmen verdiğim kanların az az yükselmiş olması acaba mı dedirtiyor doğrusu

İnşallah bunlar yanıltmaz senide hamilelik vardır değerlerin artarsa yaz buraya merak ettim

Çok mantıklı canım. Benim eşimin işinden dolayı bazen düzenli iliski olmayabiliyor o yüzden kullanıyorum testi ama düzenli iliski varsa gerek yok dediğin gibi kafan rahat olur
Aynen canım benim yorgunluktan ağzımın ayrık kalmasından başka sorun yokbu ay da böyle deneyeceğim bakalım düzenli olunca olacak mı zaten yumurtlama zamanı ağrıdan duramadığım için anlayabiliyorum

Canım ama çok erken kan vermişsin biliyorum insan sabırsızlanıyor ama çıkmaz ki zaten adet gününü bekle ya da iki üç gün kala test yapmaya başla olmazsan direkt kan ver

Aynen bende iki hafta ver yansın ne gerek var testte derim testi keyfine yapardım. Şimdi olmayınca mecbur teste göre hareket etmek zorundayız bu ay vazgeçmedim hatta çok bomba gibiyim moral olarak özellikle ama canım çocuk yapmak istemiyor sankim oluyor ama benim istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…