- 16 Mart 2021
- 74
- 40
- 18
- 28
Evet canım baya erken ama napiyimm çok sabırsızımmm beklemek çok zor geliyorCanım ama çok erken kan vermişsin biliyorum insan sabırsızlanıyor ama çıkmaz ki zaten adet gününü bekle ya da iki üç gün kala test yapmaya başla olmazsan direkt kan ver
Canım seninkine bende anlam veremedim açıkçası. Belki yaptırdığın hastanenin referans aralığı farklıdır ben böyle düşünüyorum en son. Çünkü bende yaptırdım ve benim hastanenin referans aralığı 1.8 - 7 aralığında ve benimkisi de 6,75 çıkmıştıCanım benim 22.7 çıktı hiç bişey olmadı anam ben 22.7 görünce uçtum birde aha hamileyim diye ama sonuç bat geldi kaç çıkarsa çıksın Allah nasip ederse oluyor ya nasıl heveslendim kursakd kaldı
Benim de çok doğal yollarla kan verdiğim söylenemez aslında şiddetli ağrım var diyerek gittim doktoraGerçekten çok erken kan vermeye başlamışsınızsorunuzun cevabını bilemiyorum adet gününüze bu kadar varken hastane yada sağlık ocağı nasıl kanınızı alıyor merak ettim ben adete üç gün kala gittiğimde adetin geçsin öyle kanını alırız demişlerdi
Ne demek canım merakınızı giderdiysem ne mutlu bana. Açıkçası benim buna pek itimadım yoktu yani inanmıyordum ama böyle cıktı. Fikir amaclı paylaştımSen birtanesin vallaben bunu yinede görmek isterdim biliyordum da. İyi ki varsın Esracım güzel kalbinden öpüyorum seni çok teşekkür ederim bunun için o kadar mutlu oldum ki yapmışsın bizim için
İnan bilmiyorum canım ama her ay yumurtlamam oluyor adetim en fazla 2 gün gecikir bu ay bu kadar farklı olması bana yumurtlama günleri gibi gelmedi öyle bile olsa şuan 10 gün var adet olmama kesilmesi gerekmez miydi artik ?Bunlar yumurtlama belirtisi olabilir mi şuan o dönemdesiniz gün olarak
Ben derdim ama ben çok gördüm böyle daha önceleri inanırdım güzel örnek oldu hepimizeNe demek canım merakınızı giderdiysem ne mutlu bana. Açıkçası benim buna pek itimadım yoktu yani inanmıyordum ama böyle cıktı. Fikir amaclı paylaştım
beeo aldım ben kaşıkla yiyorum bakalım hayırlısıkızlar takviye neler kullanıyosunuz. eşime çakşır aldım onu içircem. ben neler kullanayım acaba. siz neler kullanıyorsunuz. arı sütü bal polen karışımı alayım diyorum. sizin fikirler neler?
Hayır canım kullanmadım ceviz incir yedim ama başka sayfalarda da okudum ben normalmiş bu 3 kes yumurtlama kadının birinde 11 adet yumurta olmuş takip ettiği sürede yani normal sağlıklı bir kadında mucize değilmişMerhaba ilaç falan kullanmışmıydınız o şekildemi 3 defa yumurtlama gördünüz bende bu ay femara kullandımda 5 yumurtam oluştu inşallah diyorum hepsi çatlarda şansım yüksek olur
Melo canım doktora gittim Femara başladık yinebeeo aldım ben kaşıkla yiyorum bakalım hayırlısı
Allah bu ay sevindirsin canım hepimizi emeklerimiz ve umutlarımız karşılığını bulsun gönülden diliyorum bu ay topikte hamile patlaması olsun ramazana öğürerek girmek nasip etsin Rabbim hepimizeMelo canım doktora gittim Femara başladık yine29 u tekrar gidip kontrol ve iğne
dogru soyluyosun ben gecen ay yumurtladıgımı sanmısım mesela bıraktım gıttı.@tonbaliklisalata canım üzülme bende geçen ay 21 inde yumurtlamışım ama değerlendirme olmamıştı adetim 30 günde bir olduğu için 16 sında yumurtlarım diye düşünmüştüm. Adetim 34 gün sonra gelmişti. Lâkin o iş öyle değilmiş. Bu ay ovu testi yaptım ve 14 ünde yumurtlama gördüm. Yumurtlama değişkenlik gösteriyor. Sanırım ben bu ay yumurtlama masajı yaptım erken oldu diye düşünüyorum. Dr. olmadı yumurtanı ve kalitesini geliştirmek için ilaç verebilir. Üzülme vardır bir çaresi
kız melo dua ederken bıle b..a götürüyon bızı :)Allah bu ay sevindirsin canım hepimizi emeklerimiz ve umutlarımız karşılığını bulsun gönülden diliyorum bu ay topikte hamile patlaması olsun ramazana öğürerek girmek nasip etsin Rabbim hepimize
Geçen ayki ovülasyonlaeın dürüyorsa bana bi atarmısın canımdogru soyluyosun ben gecen ay yumurtladıgımı sanmısım mesela bıraktım gıttı.
ama bu ay 2 gundur agrım var regl yenı bıtı sayılır usutmedım onada emınım yumurtlaıkalrım agruyo dun olan akıntım bugun coğaldı bıldıgın akıntım var yanı seffaf
bu yolda her yok mübah sen hamile kal da kusmukların bunundan gelsin :)kız melo dua ederken bıle b..a götürüyon bızı :)
Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhhdogru soyluyosun ben gecen ay yumurtladıgımı sanmısım mesela bıraktım gıttı.
ama bu ay 2 gundur agrım var regl yenı bıtı sayılır usutmedım onada emınım yumurtlaıkalrım agruyo dun olan akıntım bugun coğaldı bıldıgın akıntım var yanı seffaf
sanrım benım de bu ay o gunlerde olcak gıbı 8.gun bugun gelıyo cunkıAkıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh
4 gun sonramı catladı ay hadı ıns.tşk ederim dua edın :)Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh
iğrençsiniz ya midemi allak bullak ettiniz elinize almayın öyle şeyleri Allah sizi yaaa sizin elinizden bişi yenmez içim kalktı :)Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh
BUNA NASIL PİK DENİLDİ ANLAMADIM AMA YANLIŞ ANLAŞILAN BİR DURUM OLDU DEMEK Kİ .Eki Görüntüle 2804837 Eki Görüntüle 2804838
Bende yanıldım belkı bilemıyorum ama herkes pik dedı ben bugunu degıl oncesini degerlndırmiştim zaten bıde ertesi gunu ama yumurtlama olmamıs dedı ebru hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?