Gebeliğe Hazırlık Mart 2021 Gebelik Planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim 22.7 çıktı hiç bişey olmadı anam ben 22.7 görünce uçtum birde aha hamileyim diye ama sonuç bat geldi kaç çıkarsa çıksın Allah nasip ederse oluyor ya nasıl heveslendim kursakd kaldı
Canım seninkine bende anlam veremedim açıkçası. Belki yaptırdığın hastanenin referans aralığı farklıdır ben böyle düşünüyorum en son. Çünkü bende yaptırdım ve benim hastanenin referans aralığı 1.8 - 7 aralığında ve benimkisi de 6,75 çıkmıştı

Benim de çok doğal yollarla kan verdiğim söylenemez aslında şiddetli ağrım var diyerek gittim doktora

Sen birtanesin valla ben bunu yinede görmek isterdim biliyordum da. İyi ki varsın Esracım güzel kalbinden öpüyorum seni çok teşekkür ederim bunun için o kadar mutlu oldum ki yapmışsın bizim için
Ne demek canım merakınızı giderdiysem ne mutlu bana. Açıkçası benim buna pek itimadım yoktu yani inanmıyordum ama böyle cıktı. Fikir amaclı paylaştım

Bunlar yumurtlama belirtisi olabilir mi şuan o dönemdesiniz gün olarak
İnan bilmiyorum canım ama her ay yumurtlamam oluyor adetim en fazla 2 gün gecikir bu ay bu kadar farklı olması bana yumurtlama günleri gibi gelmedi öyle bile olsa şuan 10 gün var adet olmama kesilmesi gerekmez miydi artik ?

Ne demek canım merakınızı giderdiysem ne mutlu bana. Açıkçası benim buna pek itimadım yoktu yani inanmıyordum ama böyle cıktı. Fikir amaclı paylaştım
Ben derdim ama ben çok gördüm böyle daha önceleri inanırdım güzel örnek oldu hepimize

kızlar takviye neler kullanıyosunuz. eşime çakşır aldım onu içircem. ben neler kullanayım acaba. siz neler kullanıyorsunuz. arı sütü bal polen karışımı alayım diyorum. sizin fikirler neler?
beeo aldım ben kaşıkla yiyorum bakalım hayırlısı

Merhaba ilaç falan kullanmışmıydınız o şekildemi 3 defa yumurtlama gördünüz bende bu ay femara kullandımda 5 yumurtam oluştu inşallah diyorum hepsi çatlarda şansım yüksek olur
Hayır canım kullanmadım ceviz incir yedim ama başka sayfalarda da okudum ben normalmiş bu 3 kes yumurtlama kadının birinde 11 adet yumurta olmuş takip ettiği sürede yani normal sağlıklı bir kadında mucize değilmiş

Melo canım doktora gittim Femara başladık yine 29 u tekrar gidip kontrol ve iğne
Allah bu ay sevindirsin canım hepimizi emeklerimiz ve umutlarımız karşılığını bulsun gönülden diliyorum bu ay topikte hamile patlaması olsun ramazana öğürerek girmek nasip etsin Rabbim hepimize

dogru soyluyosun ben gecen ay yumurtladıgımı sanmısım mesela bıraktım gıttı.
ama bu ay 2 gundur agrım var regl yenı bıtı sayılır usutmedım onada emınım yumurtlaıkalrım agruyo dun olan akıntım bugun coğaldı bıldıgın akıntım var yanı seffaf

Geçen ayki ovülasyonlaeın dürüyorsa bana bi atarmısın canım

Bende yanıldım belkı bilemıyorum ama herkes pik dedı ben bugunu degıl oncesini degerlndırmiştim zaten bıde ertesi gunu ama yumurtlama olmamıs dedı ebru hanım

Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh

Akıntı çok önemli canım dikkat et. Iki parmagin arasında uzayan akinti varsa degerlendir. Ben bu akıntıyı 11. gün ve 14. gun gördüm 15. Gunde çatladı canım ayy hadi insallahhhh
iğrençsiniz ya midemi allak bullak ettiniz elinize almayın öyle şeyleri Allah sizi yaaa sizin elinizden bişi yenmez içim kalktı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…