- 1 Eylül 2016
- 436
- 653
- 103
- 37
Benim de 5 i yazmıştı hemşireler doktor o kadar beklemene gerek yok dedi dün test yaptırdıB.ihtimalle bayramdan dolayi ertelemistir canim,benim bahcecide olmustu,onlar kagida oyle yazmislar,hemsireler de ole dedi.hayirlisi olsun insallah hakkimizda

Önceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ?
 Önceki transferlerimde de az az ağrılarım olmuştu ama günlük hareketimi kısıtlamıyordu şimdi çok hareket edemiyorum sanki sizin de ağrınız oluyor mu ? 

bende gecen gece baya bulanti oldu,uykumdan uyandim..insallah tutunma belirtileridir bunlar
bende gecen gece baya bulanti oldu,uykumdan uyandim..insallah tutunma belirtileridir bunlar

biraz önce doktordan geldik normal yolla çocuk olması imkansız dediler eşimde canlı sperm yokmuş
 biraz önce doktordan geldik normal yolla çocuk olması imkansız dediler eşimde canlı sperm yokmuş  beklemedeyim,sadece yumurtlama testlerim varmiş,dolaba baktim
beklemedeyim,sadece yumurtlama testlerim varmiş,dolaba baktim direniyorum
direniyorum

ben herşeyi yaptırdım hepsi temiz bi sıkıntı çıkmadı problem eşimde çıktı yine de bana o iğneler yada hap verilir mi
 ben herşeyi yaptırdım hepsi temiz bi sıkıntı çıkmadı problem eşimde çıktı yine de bana o iğneler yada hap verilir mi