Benim de bugün özellikle sağ tarafımda kasıklarda batma var canım, ben dün pozitifi gördüm , yarın tekrar kan vericem artışa bakılacak.Kızlar bugün 7. Günüm ve ayaklarım özellikle akşamalrı öyle bi donuyorki ısıtamıyorum korkuyorm üşütcem diye ya birde afedersiniz ishal oldum iki gündür ya bide oturunca sağ tarafımda sanki birsey batıyor böyle olan varmı aşılamadan beri sağ tarafımda hep sancı batma yasıyorm
Aynen vallaEvet yavrum napalim en kotu adet oluruz yani Allah hayirlisini versin hakkimizda
Seninde ilk asilaman mi canm sorun neydi ozel degilseAynen valla
Canm seninde adet gibi desem degil farkli bi kasik agrin olmusmydu pozitifi gormeden once yururken falan rahatsiz ediyomuyduBenim de bugün özellikle sağ tarafımda kasıklarda batma var canım, ben dün pozitifi gördüm , yarın tekrar kan vericem artışa bakılacak.
İnşallah güzel olacak kuzum senin ben inanıyorm . Senin aşılamadan sonra kacıncı gündü pozitifi gördüğünde birde ilk kandamı gördün idrar damıBenim de bugün özellikle sağ tarafımda kasıklarda batma var canım, ben dün pozitifi gördüm , yarın tekrar kan vericem artışa bakılacak.
Benim 2. Asilamam ilk asilamami bi sene once yaptirmistim benim esimde ileri sperm hareket sorunu var o yuzden 2. Asilamayi denedik senin ilk mi?Seninde ilk asilaman mi canm sorun neydi ozel degilse
Insallah iyi biseydir diye düşünüyorum olmasada Hayirlisi dicem artik
Benim ilk gunlerde yoktu 7. Gunden sonra basladi ilaclardan olabilir ben klomen kullandim ona bagliyorumCanım bende de aşılama sonrası 2-3 gün kabızlık oldu ama şuanda yok. Şuan da aşılama günü dahil 5.günüm
Benim ilk gunlerde yoktu 7. Gunden sonra basladi ilaclardan olabilir ben klomen kullandim ona bagliyorum
Muhtemelen oyle de sonu guzel olsun insallahBen gonal f 450 vuruldum canım şuanda da progestan iğne ve fitil kullanıyorum ilaçlar yapar diye düşünüyorum..
Muhtemelen oyle de sonu guzel olsun insallah
Amin inşallah canım rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
[/QUOTE
Aminn canim cifter cifter versin insallah
Benmde ilk canm bende pkos var malesefBenim 2. Asilamam ilk asilamami bi sene once yaptirmistim benim esimde ileri sperm hareket sorunu var o yuzden 2. Asilamayi denedik senin ilk mi?
Evet canım oldu ve hala devam ediyor , solda pek yok sağda var.Canm seninde adet gibi desem degil farkli bi kasik agrin olmusmydu pozitifi gormeden once yururken falan rahatsiz ediyomuyducyd86
Sağol canım, inşaallah. Aşılama dahil 14. Gün evde idrar testi yaptım iki çizgi gorunce doktora mesaj yazdım, kan testi yap dedi.İnşallah güzel olacak kuzum senin ben inanıyorm . Senin aşılamadan sonra kacıncı gündü pozitifi gördüğünde birde ilk kandamı gördün idrar damı
14.gunden önce test yapma bence canım. Salı yapabilirsinKızlar benimde bugün 12. Gün ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bugün biraz daha sıklaştı adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor. Ne zaman test yapalim arkadaşlar bende erken gebelik testi var pazartesi veya salı yapsam çıkar mı acaba.
Oyle olup hamile kalan bir suru insan var sende onlardan olucan umudunu kaybetme bende oyle yapirum cunku 4 senedir sabir cekip dua ediyorumBenmde ilk canm bende pkos var malesef
Sali yapman daha dogru sonuc verir diye dusunuyorum dayanabilirsen sali gunu yap dayanamazsan yarin yap sonucuda soyle tabi bizeKızlar benimde bugün 12. Gün ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bugün biraz daha sıklaştı adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor. Ne zaman test yapalim arkadaşlar bende erken gebelik testi var pazartesi veya salı yapsam çıkar mı acaba.
İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız hepiniz dualarimdasiniz.. tabiki sonucu söylerim hayırlısı olsun hakkımızdaSali yapman daha dogru sonuc verir diye dusunuyorum dayanabilirsen sali gunu yap dayanamazsan yarin yap sonucuda soyle tabi bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?