- 28 Nisan 2019
- 47
- 10
- 18
- 33
Amin canimmİnşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız hepiniz dualarimdasiniz.. tabiki sonucu söylerim hayırlısı olsun hakkımızda
Normal olanlardan yaptım canım 5tl'lik klasik testlerdencyd86 sen 14. Gün erken gebelik testi mi yapmistin normal gebelik testi mi yapmiştin canim
Benimde ayni sekilde canim suan bile agriyorKızlar benimde bugün 12. Gün ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bugün biraz daha sıklaştı adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor. Ne zaman test yapalim arkadaşlar bende erken gebelik testi var pazartesi veya salı yapsam çıkar mı acaba.
Benmde 12.gun bu arada canmKızlar benimde bugün 12. Gün ve ara ara kasık ağrılarım oluyordu bugün biraz daha sıklaştı adet olacakmisim gibi ağrılar oluyor. Ne zaman test yapalim arkadaşlar bende erken gebelik testi var pazartesi veya salı yapsam çıkar mı acaba.
Aynen benimdeBenimde ayni sekilde canim suan bile agriyor
Benimde hatta az once agladim yani adet olsam dicem ki tamam adet oldum ama boylede korkuyor insanAynen benimdeönceden daha hafif ve daha kısa sürüyordu şimdi biraz arttı. Hayırlısı inşallah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun.
Kızlar benim daha asılama dahil 7. Gun inşallah ben twst yapana kadar hepinizin güzel haberini alır bende size güzel haberlerle gelirim cok sabırsızım eşimde rüyasında 3üz görmüş dün onu sayıklayıp duruyorBenimde hatta az once agladim yani adet olsam dicem ki tamam adet oldum ama boylede korkuyor insansanci giriyor sonra geciyor 1 nisanda canm
Canm benm 13.gunum hala kasik ve yumurtaliklarmda agrilar var dun gece baya sanci yapti kabizlik var yani hayirlisyla 1 nisana az kaldi artik netlessin neyse o olsun bende dua ediyorumBugün 8. Gübüm karnımın altında adet olacak gibi hafif sancı ve hafif sulu gibi akıntım var
Kuzum bu adet olcak gibi ağrı sende de oldumu 8. Günde belimde ağrıyor adetime daha baya var ama korkuttu yani inşalşah vardır bebişlerimiz ya senin az kalmış kuzum hadi hayırlısı inşallahCanm benm 13.gunum hala kasik ve yumurtaliklarmda agrilar var dun gece baya sanci yapti kabizlik var yani hayirlisyla 1 nisana az kaldi artik netlessin neyse o olsun bende dua ediyorum
Benim birinci haftadan sonra basladi canm galiba herkesin oluyor bir iki gundur daha siddetli aynen az kaldi artik hayirlisiKuzum bu adet olcak gibi ağrı sende de oldumu 8. Günde belimde ağrıyor adetime daha baya var ama korkuttu yani inşalşah vardır bebişlerimiz ya senin az kalmış kuzum hadi hayırlısı inşallah
İnşallah güzel seylerin habercisidir arkdasımBenim birinci haftadan sonra basladi canm galiba herkesin oluyor bir iki gundur daha siddetli aynen az kaldi artik hayirlisi
Canım günaydın orda cok silik bir cizgi var gibi ama benmi yanlış görüyorumKızlar günaydın bugün aşılama günü dahil 14. Günüm. İdrar testi negatif çıktı kesindir herhalde. Doktorum idrar yapacaksan Perşembe yap dedi Perşembe adet olmazsam yine yaparım ama maalesef başka bahara kaldı
Kızlar günaydın bugün aşılama günü dahil 14. Günüm. İdrar testi negatif çıktı kesindir herhalde. Doktorum idrar yapacaksan Perşembe yap dedi Perşembe adet olmazsam yine yaparım ama maalesef başka bahara kaldı
silik cizgi de cikmadi miKızlar günaydın bugün aşılama günü dahil 14. Günüm. İdrar testi negatif çıktı kesindir herhalde. Doktorum idrar yapacaksan Perşembe yap dedi Perşembe adet olmazsam yine yaparım ama maalesef başka bahara kaldı
Hic oyle dusunme erken gebelik testlerinin digerlerinden hic farki yok silik bile olsa çıkmış kan vermen gerekiyo ve bunu hemen yapman gerekiyor benceYa fotoda çok görünmüyor ama evet çok zor görülen bir hafif çizgi var ama sonuçta bu erken gebelik testi. Olsaydı net çıkardı diye düşünüyorum.
Bu testin pozitif oldugunun farkindasin dimiBunu daha yakından çekmiştim burda bile çok zor görülüyor. Ümitlenmek istemiyorum ama bir yanımda keşke diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?