Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ayni sekilde canim suan bile agriyor

Benmde 12.gun bu arada canm

Aynen benimde önceden daha hafif ve daha kısa sürüyordu şimdi biraz arttı. Hayırlısı inşallah. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun.
Benimde hatta az once agladim yani adet olsam dicem ki tamam adet oldum ama boylede korkuyor insansanci giriyor sonra geciyor 1 nisanda canm

Benimde hatta az once agladim yani adet olsam dicem ki tamam adet oldum ama boylede korkuyor insansanci giriyor sonra geciyor 1 nisanda canm
Kızlar benim daha asılama dahil 7. Gun inşallah ben twst yapana kadar hepinizin güzel haberini alır bende size güzel haberlerle gelirim cok sabırsızım eşimde rüyasında 3üz görmüş dün onu sayıklayıp duruyor

Bugün 8. Gübüm karnımın altında adet olacak gibi hafif sancı ve hafif sulu gibi akıntım var

Bugün 8. Gübüm karnımın altında adet olacak gibi hafif sancı ve hafif sulu gibi akıntım var
Canm benm 13.gunum hala kasik ve yumurtaliklarmda agrilar var dun gece baya sanci yapti kabizlik var yani hayirlisyla 1 nisana az kaldi artik netlessin neyse o olsun bende dua ediyorum

Canm benm 13.gunum hala kasik ve yumurtaliklarmda agrilar var dun gece baya sanci yapti kabizlik var yani hayirlisyla 1 nisana az kaldi artik netlessin neyse o olsun bende dua ediyorum
Kuzum bu adet olcak gibi ağrı sende de oldumu 8. Günde belimde ağrıyor adetime daha baya var ama korkuttu yani inşalşah vardır bebişlerimiz ya senin az kalmış kuzum hadi hayırlısı inşallah

Kuzum bu adet olcak gibi ağrı sende de oldumu 8. Günde belimde ağrıyor adetime daha baya var ama korkuttu yani inşalşah vardır bebişlerimiz ya senin az kalmış kuzum hadi hayırlısı inşallah
Benim birinci haftadan sonra basladi canm galiba herkesin oluyor bir iki gundur daha siddetli aynen az kaldi artik hayirlisi

Kızlar sancım şiddetledi hafifte sağda batma var belimde iyce ağrıyor off ilk olımca insan nekadar zorlanıyor ya

Kızlar günaydın bugün aşılama günü dahil 14. Günüm. İdrar testi negatif çıktı kesindir herhalde. Doktorum idrar yapacaksan Perşembe yap dedi Perşembe adet olmazsam yine yaparım ama maalesef başka bahara kaldı

Eklentiler

• IMG_20200331_084455.webp
    4 KB · Görüntüleme: 50
Canım günaydın orda cok silik bir cizgi var gibi ama benmi yanlış görüyorum

silik cizgi de cikmadi mi

Ya fotoda çok görünmüyor ama evet çok zor görülen bir hafif çizgi var ama sonuçta bu erken gebelik testi. Olsaydı net çıkardı diye düşünüyorum.

Bunu daha yakından çekmiştim burda bile çok zor görülüyor. Ümitlenmek istemiyorum ama bir yanımda keşke diyor

Eklentiler

• IMG_20200331_093246.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 40
Ya fotoda çok görünmüyor ama evet çok zor görülen bir hafif çizgi var ama sonuçta bu erken gebelik testi. Olsaydı net çıkardı diye düşünüyorum.
Hic oyle dusunme erken gebelik testlerinin digerlerinden hic farki yok silik bile olsa çıkmış kan vermen gerekiyo ve bunu hemen yapman gerekiyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…