Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Igne coktan cikmistir 10 gunde tamamen dusuyo o deger bence sen kendini kaptirmak istemiyosun ama kan testini geciktirme
Sağol canım çok moral veriyorsun gerçekten. İnşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasını. Ama çok bulanık o yüzden ümitlenmek istemiyorum.

Evet ya sanki silik biseyler var orda hadi insallah yarabbim nasip etsin benim 14.gunum sabah ovulasyon yaptim t silikti umutsuzluga kapildim Z Zuhre43

Sağol canım çok moral veriyorsun gerçekten. İnşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasını. Ama çok bulanık o yüzden ümitlenmek istemiyorum.
Valla canm ben daha oncelerde kac kere yaptim erken gebelik testi hic bole cizgi gormedim insallah ya vardir

Kan ver kuzum bence en guvenilir bende yarin sabah vericem
Ya hastaneler sıkıntılı virüsten dolayi diye önce idrarda göreyim eğer bişi çıkarsa kanda baktirayim demiştim ama iyice kafam karıştı.kanda da negatif çıkınca daha çok üzülcem

Canım testte ikinci silik de olsa çıkmış, bugün veya yarın kan ver bence. Evine yakın bir kliniğe gidebilirsin. Muhakkak maske ve eldiven tak. Hiç bir yere dokunmadan kan aldırıp gelince de kıyafetlerini makinaya atip banyo yaparsın. Ben öyle yaptım açıkçası.

Kızlar ben doktorumun isteği üzerine dün de kanda bhcg baktirdim , cumartesi 79 cikmisti, pazartesi 200 çıktı çok şükür. Çarşamba günü de tekrar bakalım dedim yarın yine lan vericem inşallah. Bu arada doktor dün akşam göbekten kan sulandırıcı igne ve coraspin baslatti.

Evet canm boylede yasanmaz cunku haklisin ortalik cok fena ama en azindan netlesir rahat edersin

Cook sukur canm benim Allah saglikli hayirli bir hamilelik sonrada bebisini kucagina almayi nasip etsin benmde yarin kan testim var sabah ovu.testi yaptim t silikti olmadi tutmadi die dusunuyorum ama nasip bakalim

Cook sukur canm benim Allah saglikli hayirli bir hamilelik sonrada bebisini kucagina almayi nasip etsin benmde yarin kan testim var sabah ovu.testi yaptim t silikti olmadi tutmadi die dusunuyorum ama nasip bakalim
Sağol canım Allah razı olsun, size de nasip olsun inşaallah ama ben hâlâ sevinemiyorum, çok tuhaf hissediyorum sanki her an bitecek gibi.

Teşekkür ederim canım öyle yapayım haklısın. Bu akşam veya yarın akşam gideceğim kan testine hayırlısı inşallah.

Sağol canım Allah razı olsun, size de nasip olsun inşaallah ama ben hâlâ sevinemiyorum, çok tuhaf hissediyorum sanki her an bitecek gibi.
Yaaa oyle dusunme yavrum ne olur evet zor bi donem zor bi surec cok Allah sabir versin ama ortalik malum ama iyi seyler dusun ve tadini cikar lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…