Yaa öyle mi diyosun. Bilmiyorum ya akşam giderim belki acileHic oyle dusunme erken gebelik testlerinin digerlerinden hic farki yok silik bile olsa çıkmış kan vermen gerekiyo ve bunu hemen yapman gerekiyor bence
Belki ilaç etkisidir ve yeni yeni çizgi siliklesiyordur diye düşünüyorum aslindaBu testin pozitif oldugunun farkindasin dimiben dun yaptim 12. Gunumdu silik bile cikmadi
Aynen eger varsa tedbirini hemen alman lazimYaa öyle mi diyosun. Bilmiyorum ya akşam giderim belki acile
Igne coktan cikmistir 10 gunde tamamen dusuyo o deger bence sen kendini kaptirmak istemiyosun ama kan testini geciktirmeBelki ilaç etkisidir ve yeni yeni çizgi siliklesiyordur diye düşünüyorum aslinda
Sağol canım çok moral veriyorsun gerçekten. İnşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasını. Ama çok bulanık o yüzden ümitlenmek istemiyorum.Igne coktan cikmistir 10 gunde tamamen dusuyo o deger bence sen kendini kaptirmak istemiyosun ama kan testini geciktirme
Kan testi yaparsan mutlaka haber verSağol canım çok moral veriyorsun gerçekten. İnşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasını. Ama çok bulanık o yüzden ümitlenmek istemiyorum.
Tamam canım haber veririm tabiki.Kan testi yaparsan mutlaka haber verinsallah tutnus olmustur
Valla canm ben daha oncelerde kac kere yaptim erken gebelik testi hic bole cizgi gormedim insallah ya vardirSağol canım çok moral veriyorsun gerçekten. İnşallah öyledir o kadar çok isterim ki olmasını. Ama çok bulanık o yüzden ümitlenmek istemiyorum.
İnsallah ya. Bende hiç görmedim şimdiye kadar hiç bir testimde ama buda çok silik.Valla canm ben daha oncelerde kac kere yaptim erken gebelik testi hic bole cizgi gormedim insallah ya vardir
Kan ver kuzum bence en guvenilir bende yarin sabah vericemİnsallah ya. Bende hiç görmedim şimdiye kadar hiç bir testimde ama buda çok silik.
Ya hastaneler sıkıntılı virüsten dolayi diye önce idrarda göreyim eğer bişi çıkarsa kanda baktirayim demiştim ama iyice kafam karıştı.kanda da negatif çıkınca daha çok üzülcemKan ver kuzum bence en guvenilir bende yarin sabah vericem
Canım testte ikinci silik de olsa çıkmış, bugün veya yarın kan ver bence. Evine yakın bir kliniğe gidebilirsin. Muhakkak maske ve eldiven tak. Hiç bir yere dokunmadan kan aldırıp gelince de kıyafetlerini makinaya atip banyo yaparsın. Ben öyle yaptım açıkçası.Kızlar günaydın bugün aşılama günü dahil 14. Günüm. İdrar testi negatif çıktı kesindir herhalde. Doktorum idrar yapacaksan Perşembe yap dedi Perşembe adet olmazsam yine yaparım ama maalesef başka bahara kaldı
Evet canm boylede yasanmaz cunku haklisin ortalik cok fena ama en azindan netlesir rahat edersinCanım testte ikinci silik de olsa çıkmış, bugün veya yarın kan ver bence. Evine yakın bir kliniğe gidebilirsin. Muhakkak maske ve eldiven tak. Hiç bir yere dokunmadan kan aldırıp gelince de kıyafetlerini makinaya atip banyo yaparsın. Ben öyle yaptım açıkçası.
Cook sukur canm benim Allah saglikli hayirli bir hamilelik sonrada bebisini kucagina almayi nasip etsin benmde yarin kan testim var sabah ovu.testi yaptim t silikti olmadi tutmadi die dusunuyorum ama nasip bakalimKızlar ben doktorumun isteği üzerine dün de kanda bhcg baktirdim , cumartesi 79 cikmisti, pazartesi 200 çıktı çok şükür. Çarşamba günü de tekrar bakalım dedim yarın yine lan vericem inşallah. Bu arada doktor dün akşam göbekten kan sulandırıcı igne ve coraspin baslatti.
Sağol canım Allah razı olsun, size de nasip olsun inşaallahCook sukur canm benim Allah saglikli hayirli bir hamilelik sonrada bebisini kucagina almayi nasip etsin benmde yarin kan testim var sabah ovu.testi yaptim t silikti olmadi tutmadi die dusunuyorum ama nasip bakalim
Teşekkür ederim canım öyle yapayım haklısın. Bu akşam veya yarın akşam gideceğim kan testine hayırlısı inşallah.Canım testte ikinci silik de olsa çıkmış, bugün veya yarın kan ver bence. Evine yakın bir kliniğe gidebilirsin. Muhakkak maske ve eldiven tak. Hiç bir yere dokunmadan kan aldırıp gelince de kıyafetlerini makinaya atip banyo yaparsın. Ben öyle yaptım açıkçası.
Yaaa oyle dusunme yavrum ne olur evet zor bi donem zor bi surec cok Allah sabir versin ama ortalik malum ama iyi seyler dusun ve tadini cikar lutfenSağol canım Allah razı olsun, size de nasip olsun inşaallahama ben hâlâ sevinemiyorum, çok tuhaf hissediyorum sanki her an bitecek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?