İnşaallah canım, dua ediyorum hep... Herkes için, hepimiz içinYaaa oyle dusunme yavrum ne olur evet zor bi donem zor bi surec cok Allah sabir versin ama ortalik malum ama iyi seyler dusun ve tadini cikar lutfen
Insallah Allah kabul etsin dualarimizi ❤İnşaallah canım, dua ediyorum hep... Herkes için, hepimiz için
Arkdasım ben fotodan gördüm var bence rabbim yanıltmasın bence bi kan ver belki yeni yerlesmiştir herkezin değeri aynı sekilde yükselmezYaa öyle mi diyosun. Bilmiyorum ya akşam giderim belki acile
Allah kabul etsin bu zor günlerde hepimizin içinde büyüyen umutlar olsunİnşaallah canım, dua ediyorum hep... Herkes için, hepimiz için
İnşallah ya keşke olsa.ama çok bulanık ümitlenmek istemiyorum.Arkdasım ben fotodan gördüm var bence rabbim yanıltmasın bence bi kan ver belki yeni yerlesmiştir herkezin değeri aynı sekilde yükselmez
Kuzum cok sevindim senin adına rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah gene bizlerle paylas bizede umut oluyorsunKızlar ben doktorumun isteği üzerine dün de kanda bhcg baktirdim , cumartesi 79 cikmisti, pazartesi 200 çıktı çok şükür. Çarşamba günü de tekrar bakalım dedim yarın yine lan vericem inşallah. Bu arada doktor dün akşam göbekten kan sulandırıcı igne ve coraspin baslatti.
Sağol canım... Tabii paylasirim insallahKuzum cok sevindim senin adına rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah gene bizlerle paylas bizede umut oluyorsun
canım iğnenin etkisiyle cift cıkabilir bence suan cok erken yapmaSlm kızlar bir şey soracam bugün itibariyle aşılama günü dahil 7.günüm çatlatma iğnesi vurulalı 9.günüm.adetime 7 gün kaldı evde erken gebelik testi de normal de var.erken gebelik testi ni yapsam Sizce erken mi daha
canım iğnenin etkisiyle cift cıkabilir bence suan cok erken yapma
Canım benimde asılamanın 9. Günü henüz denemdim ama burda 14. Gün pozitifi gören arkdaslar vardı silikte olsaTeşekkür ederim canım ne zaman yapılsa doğru sonuç verir acaba
Canım benimde asılamanın 9. Günü henüz denemdim ama burda 14. Gün pozitifi gören arkdaslar vardı silikte olsa
Canım benimde asılamanın 9. Günü henüz denemdim ama burda 14. Gün pozitifi gören arkdaslar vardı silikte olsa
Allah kabul etsin inşallah canım Allah razı olsun aminBu süreçte Yasin Meryem ve Fetih suresi okuyorum. Evlat isteyen herkese hediyemdir. Rabbim kabul eder inşallah
Daha çok erken canım aşılamanın 12. Günü veya 13. Gunu yapmalısın.Slm kızlar bir şey soracam bugün itibariyle aşılama günü dahil 7.günüm çatlatma iğnesi vurulalı 9.günüm.adetime 7 gün kaldı evde erken gebelik testi de normal de var.erken gebelik testi ni yapsam Sizce erken mi daha
Daha çok erken canım aşılamanın 12. Günü veya 13. Gunu yapmalısın.
Pardon kızlar saat diyecktimKızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım
İnşallah hasretin sona erer inşallah bu son uğraşin olur canım.allah yardımcın olsun rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah.Kızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım
Çok sağol canım Âmin hepimizin insalah Allah razı olsunİnşallah hasretin sona erer inşallah bu son uğraşin olur canım.allah yardımcın olsun rabbim dualarını kabul etsin gönlüne göre versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?