Hayırlı oldun canim, Rabbim kolaylastirsin inşaallah.Kızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım
Kızlar bugün sanat 12 de aşılama olucam ilk aşılamam 3 yıllık hasret inşallah sona erer kızlar lutfen dua edin çok heyecanlıyım
kızlar selam bikac sorum olacak toplasın
Bogun ovitrelle nin 13. Günü asılamanında 10. Günü artık iğne etkisi gecmiştir diye düşünüyorum ancak ilk gündeen beri sağ tarafımda bi sancı vardı şimdi oturup kaşltıkca bacak bacak üstüne attıkca orda birsey batıyor ara ara det olcak gibide karım altında sancım oluyor . Göğüslerim hala şiş ve cok acıyor karnımda şiş ve ishal oldum iki gündür. Akşamlarıda hiç ısınamıyorım özellikle ayaklarım donuyor. Sizce tuttumu böyle olup pozitifi gören varmı sabirsızlanıyorm iyce daha önce hiç böyle belirtileirim olmamıstı bu arada crinone jel kullanıyorm acaba bunlar onun mu yoksa hamileliğin belirtilerimi nolur beni aydınlatın şimdiden tesekkler
kızlar selam bikac sorum olacak toplasın
Bogun ovitrelle nin 13. Günü asılamanında 10. Günü artık iğne etkisi gecmiştir diye düşünüyorum ancak ilk gündeen beri sağ tarafımda bi sancı vardı şimdi oturup kaşltıkca bacak bacak üstüne attıkca orda birsey batıyor ara ara det olcak gibide karım altında sancım oluyor . Göğüslerim hala şiş ve cok acıyor karnımda şiş ve ishal oldum iki gündür. Akşamlarıda hiç ısınamıyorım özellikle ayaklarım donuyor. Sizce tuttumu böyle olup pozitifi gören varmı sabirsızlanıyorm iyce daha önce hiç böyle belirtileirim olmamıstı bu arada crinone jel kullanıyorm acaba bunlar onun mu yoksa hamileliğin belirtilerimi nolur beni aydınlatın şimdiden tesekkler
Canım benim cok var erken yumurtluyorum adetimin bittiği hafta asıllamam pldu hizlı gelişmiş yumurtalar sadece 5gün iğne vurdum ganol f . Beklenen adet tarihim 11 nisanBu arada benim 6 gün kaldı adetime senin kaç günün var daha canım
Canım benim cok var erken yumurtluyorum adetimin bittiği hafta asıllamam pldu hizlı gelişmiş yumurtalar sadece 5gün iğne vurdum ganol f . Beklenen adet tarihim 11 nisan
Hayirlisi olsun bende bugun test gunumdu ama adet oldum test yaptirmama bile gerek kalmadi bu dahaki ay olur insallahMerhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallahHerkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤
Canım merhaba hayırlısı olsun vardır mutlaka rabbimin bir bildiği sende bu ay dediğim pozisyonu dene inşallah vesile olurımMerhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallahHerkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤
Ne demistin canim ben kacirdimCanım merhaba hayırlısı olsun vardır mutlaka rabbimin bir bildiği sende bu ay dediğim pozisyonu dene inşallah vesile olurım
KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var
Canım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mıkızlar selam bikac sorum olacak toplasın
Doktoru aradım dinlen ,adet gününü bir gün geçince kan testi yaptırır sonucu gönderirsin dedi salıya kadar bekliyimHayırlı olsun canım gözünaydınAşılama olalı 16 gün olmuş o zaman istersen bir de kan da baktır net öğrenirsin
Kıyamam sana ya Rabbim büyüktür Allahtan umudunu kesmeMerhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallahHerkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?