- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Senin ki belli oldu mi canım inşallah hepimizin ki tutarHerkesin değişiyor normal de benimde pek akıntım olmazdı ama aşılamadan sonraki gün sarımsı idi hemde yapışkan gibi idi,inşallah tutar canım,sen kendini yorma
Benim 7 milyon sprm le aşılama yapıldı ,inşallah rabbim hepimizin duasını kabul etsinKızlar çok tuhaf bir duygu ya gerçekten çok şükür Allah'ima birde kızlar morfoloji bozukluğundan oldu bizimki %2 morfoloji bilginiz varmı tutma olasılığı ne kadar kızlar umut varmı ?
Ben 32-33 günde bir adet görüyorum 16sında aşılama oldum ,Bugün 16.gün silik çizgi çıktı ayın 6 sında regl günümSenin ki belli oldu mi canım inşallah hepimizin ki tutar
Saol canım benim,Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım gözünaydınAşılama olalı 16 gün olmuş o zaman istersen bir de kan da baktır net öğrenirsin
Yavrum Allahtan umut kesilmez kimisininki 1.de tutar kimisinin 2. 3. Tutar sen icini ferah tut dua et hayirlisini dile ❤ kendini cok dinleme benim esimin morfoloji 4 tu sperm cok iyiydi benm amh im yuksekti pkos vardi mesela ama yumurtaliklarm guzel gelisti herseyn normaldi ama 1.asilama tutmadi o yuzden hayirlisini iste rabbim yuzunu guldursunKızlar çok tuhaf bir duygu ya gerçekten çok şükür Allah'ima birde kızlar morfoloji bozukluğundan oldu bizimki %2 morfoloji bilginiz varmı tutma olasılığı ne kadar kızlar umut varmı ?
Ben pozitifi gördüm çok şükür canım. Bende de göğüs açısı, kasıklarda batma ve adet ağrısı oldu hatta hâlâ var ara ara.kızlar selam bikac sorum olacak toplasın
Bogun ovitrelle nin 13. Günü asılamanında 10. Günü artık iğne etkisi gecmiştir diye düşünüyorum ancak ilk gündeen beri sağ tarafımda bi sancı vardı şimdi oturup kaşltıkca bacak bacak üstüne attıkca orda birsey batıyor ara ara det olcak gibide karım altında sancım oluyor . Göğüslerim hala şiş ve cok acıyor karnımda şiş ve ishal oldum iki gündür. Akşamlarıda hiç ısınamıyorım özellikle ayaklarım donuyor. Sizce tuttumu böyle olup pozitifi gören varmı sabirsızlanıyorm iyce daha önce hiç böyle belirtileirim olmamıstı bu arada crinone jel kullanıyorm acaba bunlar onun mu yoksa hamileliğin belirtilerimi nolur beni aydınlatın şimdiden tesekkler
Hakkında hayırlısı olsun canım benimMerhaba kizlar benim bugun tahlilim negatif cikti sizlerin yuzu gulsun insallahHerkes icin hayirlisi olsun ne olursa olsun bizim canimizdan saglimizdan kiymetlisi yok Allahim umutsuz olan negatif cikan butun herkesin en yakin zamanda yuzunu guldursun ❤
Nasip boyleymiş canım, hayirlisi olsunHayirlisi olsun bende bugun test gunumdu ama adet oldum test yaptirmama bile gerek kalmadi bu dahaki ay olur insallah
Benden 1 gün sonra aşılama yaptırmışsın. Geç döllenme olabilir, 2 gün sonra yeniden tekrarla testini hayırlısı olsun insaallahKıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var
Doktoruna neden sormadın kullanımını canım, eczaneye de sorabilirsin bunlar önemli yani her detayı öğrenmen lazım. Ben de aynı jeli kullanıyorum. Her sabah 1 tane jelin ucundaki kapağı yavaşça kır, içinden beyaz krem gibi sıvı çıkacak. Yatağa sırt üstü uzanıp dizlerini kır, vajinadan içeri doğru çubuğu sokacaksin. Tupteki ilacı içeriye sıkıp geri çıkart. Jeli kullandıktan sonra 15 dakika yürüyüş yapmalısın. Bunları sana doktorunun anlatması lazımdı.Canım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mı
Daha çok yeni canım ama bu kadar her detayı düşünme yoksa günler zor geçer. Ufak da olsa bir işlem oldu biraz kan bile gelebilir bugün ve yarın.cok stres yapıyorsun, yapmaKızlar aşılama olalı 8 saat olucak yeni ilk bir akıntım oldu hafif sarımsı normal mi lutfen cevap verinverin
Canım, doktor mutlaka bir umut gördü ki aşılama yaptı.sen şimdi güzel hayaller kur, dua et, kendine dikkat et ve bekle. Hayırlısı olsun insaallahKızlar çok tuhaf bir duygu ya gerçekten çok şükür Allah'ima birde kızlar morfoloji bozukluğundan oldu bizimki %2 morfoloji bilginiz varmı tutma olasılığı ne kadar kızlar umut varmı ?
Hız nasıldı eşinizin?Benim 7 milyon sprm le aşılama yapıldı ,inşallah rabbim hepimizin duasını kabul etsin
Onu hatırlamıyorum ama doktor bu sprm sayısı ile normal yolla hamile kalman %1 demişti ,aşılama yada tüp bebek deneyelim demiştiHız nasıldı eşinizin?
Hayırlı olsun canımm senindeBen pozitifi gördüm çok şükür canım. Bende de göğüs açısı, kasıklarda batma ve adet ağrısı oldu hatta hâlâ var ara ara.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Nasip boyleymiş canım, hayirlisi olsun
Benden 1 gün sonra aşılama yaptırmışsın. Geç döllenme olabilir, 2 gün sonra yeniden tekrarla testini hayırlısı olsun insaallah
Doktoruna neden sormadın kullanımını canım, eczaneye de sorabilirsin bunlar önemli yani her detayı öğrenmen lazım. Ben de aynı jeli kullanıyorum. Her sabah 1 tane jelin ucundaki kapağı yavaşça kır, içinden beyaz krem gibi sıvı çıkacak. Yatağa sırt üstü uzanıp dizlerini kır, vajinadan içeri doğru çubuğu sokacaksin. Tupteki ilacı içeriye sıkıp geri çıkart. Jeli kullandıktan sonra 15 dakika yürüyüş yapmalısın. Bunları sana doktorunun anlatması lazımdı.
Daha çok yeni canım ama bu kadar her detayı düşünme yoksa günler zor geçer. Ufak da olsa bir işlem oldu biraz kan bile gelebilir bugün ve yarın.cok stres yapıyorsun, yapma
Canım, doktor mutlaka bir umut gördü ki aşılama yaptı.sen şimdi güzel hayaller kur, dua et, kendine dikkat et ve bekle. Hayırlısı olsun insaallah
Sağol canım Allah razı olsunHayırlı olsun canımm seninde
arkdasım öncelikle hayırlı olsun cok sevindimmm hiç belirtinoldumu , anneciğin icin col gecmiş olsun cok sevindim sonucunaa❤❤❤KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var
Canım herkeze göre değişiyor galiba günde 2 tane alanda duydum bana Doktorum bitane akşam dedi, acıtmıyor sırınga gibi interntten bakabilirsin videosun var ama korkma korkulacak gibi değil vajinadan sonuma kadar itip iceri tepesindeki pompaya basıyprsun o içeri veriyor zaren içinde az varCanım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mı
Ayyy hafif yumurta akı gibi mi benden devgeldi o 4. Gün tuuttumu acabaHerkesin değişiyor normal de benimde pek akıntım olmazdı ama aşılamadan sonraki gün sarımsı idi hemde yapışkan gibi idi,inşallah tutar canım,sen kendini yorma
İlk gün eve gelince kahverengi akıntıarkdasım öncelikle hayırlı olsun cok sevindimmm hiç belirtinoldumu , anneciğin icin col gecmiş olsun cok sevindim sonucunaa❤❤❤
Canım ben de dün yaptım aşılamayı bende sadece biraz sarı akıntı geldi acaba Allah korusun tutmadı falan mjİlk gün eve gelince kahverengi akıntı
2-3. Gün sarımsı akıntı ve adet ağrısı gibi ağrı
4.gün karnımdan iğne yapılan yerde aşırı bi sızlama
Bugün uykulu gibi idim ,belim çok ağrıdı,adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra test yaptım
Allah razı olsun senden Rabbimden umut kesilmez elbet bir gun ❤Yavrum Allahtan umut kesilmez kimisininki 1.de tutar kimisinin 2. 3. Tutar sen icini ferah tut dua et hayirlisini dile ❤ kendini cok dinleme benim esimin morfoloji 4 tu sperm cok iyiydi benm amh im yuksekti pkos vardi mesela ama yumurtaliklarm guzel gelisti herseyn normaldi ama 1.asilama tutmadi o yuzden hayirlisini iste rabbim yuzunu guldursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?