Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Normal mı yani benim hiçç akıntım yoktu yeni biraz hafif sarımsı oldu ve hic kalkmıyorum full uzanıyorum geldiğimde beri yatıyorum

Herkesin değişiyor normal de benimde pek akıntım olmazdı ama aşılamadan sonraki gün sarımsı idi hemde yapışkan gibi idi,inşallah tutar canım,sen kendini yorma

Herkesin değişiyor normal de benimde pek akıntım olmazdı ama aşılamadan sonraki gün sarımsı idi hemde yapışkan gibi idi,inşallah tutar canım,sen kendini yorma
Senin ki belli oldu mi canım inşallah hepimizin ki tutar

Kızlar çok tuhaf bir duygu ya gerçekten çok şükür Allah'ima birde kızlar morfoloji bozukluğundan oldu bizimki %2 morfoloji bilginiz varmı tutma olasılığı ne kadar kızlar umut varmı ?

Kızlar çok tuhaf bir duygu ya gerçekten çok şükür Allah'ima birde kızlar morfoloji bozukluğundan oldu bizimki %2 morfoloji bilginiz varmı tutma olasılığı ne kadar kızlar umut varmı ?
Benim 7 milyon sprm le aşılama yapıldı ,inşallah rabbim hepimizin duasını kabul etsin

Yavrum Allahtan umut kesilmez kimisininki 1.de tutar kimisinin 2. 3. Tutar sen icini ferah tut dua et hayirlisini dile ❤ kendini cok dinleme benim esimin morfoloji 4 tu sperm cok iyiydi benm amh im yuksekti pkos vardi mesela ama yumurtaliklarm guzel gelisti herseyn normaldi ama 1.asilama tutmadi o yuzden hayirlisini iste rabbim yuzunu guldursun

Ben pozitifi gördüm çok şükür canım. Bende de göğüs açısı, kasıklarda batma ve adet ağrısı oldu hatta hâlâ var ara ara.
Hakkında hayırlısı olsun canım benim
Hayirlisi olsun bende bugun test gunumdu ama adet oldum test yaptirmama bile gerek kalmadi bu dahaki ay olur insallah
Nasip boyleymiş canım, hayirlisi olsun
KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var
Benden 1 gün sonra aşılama yaptırmışsın. Geç döllenme olabilir, 2 gün sonra yeniden tekrarla testini hayırlısı olsun insaallah
Canım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mı
Doktoruna neden sormadın kullanımını canım, eczaneye de sorabilirsin bunlar önemli yani her detayı öğrenmen lazım. Ben de aynı jeli kullanıyorum. Her sabah 1 tane jelin ucundaki kapağı yavaşça kır, içinden beyaz krem gibi sıvı çıkacak. Yatağa sırt üstü uzanıp dizlerini kır, vajinadan içeri doğru çubuğu sokacaksin. Tupteki ilacı içeriye sıkıp geri çıkart. Jeli kullandıktan sonra 15 dakika yürüyüş yapmalısın. Bunları sana doktorunun anlatması lazımdı.
Kızlar aşılama olalı 8 saat olucak yeni ilk bir akıntım oldu hafif sarımsı normal mi lutfen cevap verinverin
Daha çok yeni canım ama bu kadar her detayı düşünme yoksa günler zor geçer. Ufak da olsa bir işlem oldu biraz kan bile gelebilir bugün ve yarın.cok stres yapıyorsun, yapma
Canım, doktor mutlaka bir umut gördü ki aşılama yaptı.sen şimdi güzel hayaller kur, dua et, kendine dikkat et ve bekle. Hayırlısı olsun insaallah

Hayırlı olsun canımm seninde

KıZlarr ayın 16 sında aşılama olmuştum p tesi test yaptım negatif ,dün test yaptım negatif ,bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı beklenen adet günüme 5 gün var
arkdasım öncelikle hayırlı olsun cok sevindimmm hiç belirtinoldumu , anneciğin icin col gecmiş olsun cok sevindim sonucunaa❤❤❤

Son düzenleme:
Canım ben de bugün ilk aşılamam oldu bana crinone jel verdi ben anlayamadım nasıl kullancam tam olarak birde sabah mı.aksammi acır mı acaba şırınga gibi mı
Canım herkeze göre değişiyor galiba günde 2 tane alanda duydum bana Doktorum bitane akşam dedi, acıtmıyor sırınga gibi interntten bakabilirsin videosun var ama korkma korkulacak gibi değil vajinadan sonuma kadar itip iceri tepesindeki pompaya basıyprsun o içeri veriyor zaren içinde az var

arkdasım öncelikle hayırlı olsun cok sevindimmm hiç belirtinoldumu , anneciğin icin col gecmiş olsun cok sevindim sonucunaa❤❤❤
İlk gün eve gelince kahverengi akıntı
2-3. Gün sarımsı akıntı ve adet ağrısı gibi ağrı
4.gün karnımdan iğne yapılan yerde aşırı bi sızlama
Bugün uykulu gibi idim ,belim çok ağrıdı,adet ağrısı gibi ağrım oldu sonra test yaptım

Canım ben de dün yaptım aşılamayı bende sadece biraz sarı akıntı geldi acaba Allah korusun tutmadı falan mj

Allah razı olsun senden Rabbimden umut kesilmez elbet bir gun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…