Merhaba, 1 buçuk senedir evliyim. Çocuğum olmuyor27 Mart’ta aşılama oldum. 7 gün oldu. Kasıklarımda adet olacakmışım gibi ağrı var. İnsanların sorusundan cahilce akıl vermesinden bıktım. Allah vermiyorsa olmuyor. Ama bunu anlatamıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım onun adeti 3 gün gecmiş zaten 40 günde bir falan adet oluyormuş doktoru gec döllenme demişAyy evet aynıinşallah rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bizi de güldürür. Adetine kaç gün kala yapmış canım
Benim erken oldu kuzum adetimin bittiği gafta oldu asılama yumurtalar hızlı gelişmiş. Beklemem adetim 11 nisanEvet evet burda tam çıkmış kaç gün var adetine canım
Amiiiin inşallah canım rabbim güldürsün bizleri su zoe günlerde umudumuza meleklerimize sığınırız inşallahAyy evet aynıinşallah rabbim bugünün yüzü suyu hürmetine bizi de güldürür. Adetine kaç gün kala yapmış canım
Inşallah vardır inşallah olur benim de bat 18 nisan aşılama yapali 2 gün ovitrellenin4.gunuNerdesiniiiiz topiğin gebeleri heeeyy su testlere bi bakında bize bi yardımcı olun garivarmı yokmu sizce sizler ne düşünüyorsunuz
Canım onun adeti 3 gün gecmiş zaten 40 günde bir falan adet oluyormuş doktoru gec döllenme demiş
Ya kızlar bu crinone jel kullanan var mı beyaz beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa
Geliyor canım normal rahaat bırak kendini strese sokma youtube meditasyon var kafanı dağıt ordan film falan izle korkmaaaa bugün cuma uada ac bir yasin oku vesvese ye uymaYa kızlar bu crinone jel kullanan var mı beyaz beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa
İnşallaj cano aminnInşallah vardır inşallah olur benim de bat 18 nisan aşılama yapali 2 gün ovitrellenin4.gunu
Cok heycanlıyııııımmmmm cok meraktayım anacım cokBenim de 4 gün var daha adetime.Bakalım artık hayırlısı canım hu hu millettt nerdesinizzz bugün
Cok heycanlıyııııımmmmm cok meraktayım anacım cok
Normal canım endise etme. Sen herşeyi kafana aşırı takıyorsun ama bebeğinin iyiliği için stres yapmaman lazım.Ya kızlar bu crinone jel kullanan var mı beyaz beyaz böyle potur potur şeyler geliyor normal mi yaa
Senin mesajını bekliyordum grubumuzun canım gebesi :)) 12. Günü yaptım kuzum fotofa biraz belli olmuyor ama var dimi uaMiamia60 senin testinde çok silik ikinci bir çizgi gördüm sanki canim, aşılamanın kaçıncı gunundesin?
Miamia60 senin testinde çok silik ikinci bir çizgi gördüm sanki canim, aşılamanın kaçıncı gunundesin?
nejlaa 86 canım sen gebelik testini erken yapmişsin ben testte çizgi göremedim belki de fotoğraftan gozukmemistir. 3-4 gün daha beklemeni tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?