Evet gerçekten silik bir çizgi var , hadi hayırlısı 2 gün sonra bir tane daha yap bence canım. :)Eki Görüntüle 2614065
bak bunda biraz daha belirgin sankicanım
Pazar yapayım diyorum canım varsa koyulasır sanırım pazara biraz dimiii :))Evet gerçekten silik bir çizgi var , hadi hayırlısı 2 gün sonra bir tane daha yap bence canım. :)
Kızlar selam 13. Günden merhaba dün gece migren gibi hafif bad ağrısı gecede karnıma kramplar girip durdu inşallah bebeğim benimledir
Amin inşallah Canım benim ne kadardı istiyorsunuzKızlar selam 13. Günden merhaba dün gece migren gibi hafif bad ağrısı gecede karnıma kramplar girip durdu inşallah bebeğim benimledir
2 sene olacak canım isteyeliAmin inşallah Canım benim ne kadardı istiyorsunuz
Rabbim nasip etsin inşallah kesinlestimi2 sene olacak canım isteyeli
Yok canım buraya yüklediğim testi yaptım dün yarında yağıcam koyulasma olursa pazartesi kan vericem inşallah amin canım sağlıkla inşallah isteyen herkezeRabbim nasip etsin inşallah kesinlestimi
Yok canım buraya yüklediğim testi yaptım dün yarında yağıcam koyulasma olursa pazartesi kan vericem inşallah amin canım sağlıkla inşallah isteyen herkeze
Aşılamamın 9. günü. Heralde tutmadıBir sonraki aşılamayı diğer ay yaptırabiliyor muyuz kızlar? Ne zaman yaptırabiliriz?
Kuzum adetime 5 gün var henüzAdetin geçti mi canım
Kuzum adetime 5 gün var henüz
Canım ama 14. Günüydü bugün bakalım yarın kan vericem akşam inşallah güzel seyler olursa yazarımO zaman negatif ve pozitif demek için çok erken canım
Merhaba. Asilamanin 9. Gunu erken deil mi test icin? Bilmedigim icin soruyorum yanls anlamayin. Ben de yarin oglen asilama olcam.Aşılamamın 9. günü. Heralde tutmadıBir sonraki aşılamayı diğer ay yaptırabiliyor muyuz kızlar? Ne zaman yaptırabiliriz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?