Kuzum kanı öarsambaya
kuzum kanı carsambaya erteledim adetime 2 gün kalıyor hem varsa cıkar
Tüplerim operatsiyondan sonra iyileşti abamlam hamilelik şansım artı , ve ben er ay düzenli adet görüyorum yumurtalıkların 23 mm kadar ulasiyor, oyuzde asilamaya karar verdik 2 cidi tutmasa 3 cu denemek istiyorum , vazgecmek yok ,,
Amin Allah yardımcımız olsun , ondan ümit kesilmez ❤Ohh çok şükür tabiki de bırakmak yok bende olmazsa şu virüs bitene kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum ondan sonra bakacam artık. Duruma göre ya aşılama veya tüp bebek. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede
Gerek yok ilaca dedi. Durumum iyi demekki bilmiorum. Hatta sordum ilac verecekmisiniz dyeIlaçsız olurmu ki , ben 2 aşılamamda ılaç yazdı doktorum , Duphaston ,Neopholic , Aspirin prtotekt , bebegin tutunması acısından önemliymiş
Evt cnn bugün benimde 10 günüm. ❤10.günden merhaba. Var mı 10. günde olan
Abla ya aşılamanın bugün 10 günündeyim ve şerit test yaptım , tam kıpkırmızı 1 çizgi cıktı silik çizgi bile yokOhh çok şükür tabiki de bırakmak yok bende olmazsa şu virüs bitene kadar bir şey yapmayı düşünmüyorum ondan sonra bakacam artık. Duruma göre ya aşılama veya tüp bebek. rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içinde bizede
15.gün bakın diyorlar diye biliyorum erken mi baktın acabaAbla ya aşılamanın bugün 10 günündeyim ve şerit test yaptım , tam kıpkırmızı 1 çizgi cıktı silik çizgi bile yok
Aynı durumdayız Canım bende 4e gircek evliyim 20 yaşındayım hala bekliyorumBenim adetime 7 gün var, iç bir his yok içimde 4 yılık evliyim ve daha 20 yasindayim piskolojim çok bozuk
Senin sorunun ne peki,Aynı durumdayız Canım bende 4e gircek evliyim 20 yaşındayım hala bekliyorum
Ben 2 kez çatlama iğnesi kulandım oda aşılamadan 1 gün önce . Bu konuda fikir sahibi değilim ama karnıma vurmamislardi iğneyi .. popomun üzerine yedim iğneyi15.gün bakın diyorlar diye biliyorum erken mi baktın acabaBen sana birşey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesini kendim yaptım az önce. İğne tedavisindeki gibi aynı yere yaptım. İnternette göbek deliğinin yanından yapıyorlar. Yanlış mı yaptım acaba çatlatmaz mı ki ?
Abla ya aşılamanın bugün 10 günündeyim ve şerit test yaptım , tam kıpkırmızı 1 çizgi cıktı silik çizgi bile yok
Merhaba arkadaşlar tedaviniz hayırlara vesile olsun inşallah. Ben de aşılama için tedavi aşamasındayım. Çarşamba günü aşılamam yapılacak. Cuma günü gittim kontrole 3 yumurtam vardı solda 11,5 sağda 13,5 ve 15,5 mm dedi doktorum. Pazartesi tekrar gel dedi. Bugün gittim solda 1 yumurtam daha oluşmuş 2 sağda 2 solda. Soldaki yumurtalarım 18,5 ve 20 mm sağdakiler ise 22 ve 24 mm. Doktor 24 mm işimize yaramaz dedi ama ben internetten baktım 22 mm için de geç kalınmış gibi görünüyor. 22 mm yumurtası oluşup çatlatma iğnesinden sonra çatlayan var mı ?
Ben 2 kez çatlama iğnesi kulandım oda aşılamadan 1 gün önce . Bu konuda fikir sahibi değilim ama karnıma vurmamislardi iğneyi .. popomun üzerine yedim iğneyi
15.gün bakın diyorlar diye biliyorum erken mi baktın acabaBen sana birşey sormak istiyorum. Çatlatma iğnesini kendim yaptım az önce. İğne tedavisindeki gibi aynı yere yaptım. İnternette göbek deliğinin yanından yapıyorlar. Yanlış mı yaptım acaba çatlatmaz mı ki ?
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun artık ne diyeyim elimden gelen birşey yok sonucumu yazarım 17 gün sonraBen 2 kez çatlama iğnesi kulandım oda aşılamadan 1 gün önce . Bu konuda fikir sahibi değilim ama karnıma vurmamislardi iğneyi .. popomun üzerine yedim iğneyi
Teşekkür ederim canım hayırlısı olsun artık ne diyeyim elimden gelen birşey yok sonucumu yazarım 17 gün sonra
Walla ovittrele , vurmuşlardı bana ama karnıma degil, abla C-life macununu kullanmayı deneseKızzz çatlatma iğnesi göbekten yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?