- 7 Mart 2020
- 46
- 24
- 38
- 25
Canım hayırlısı olur inşallah, benimde 2 ci aşılamam bugün 9 günün sabırsızlıkla bekliyorumCanım ama 14. Günüydü bugün bakalım yarın kan vericem akşam inşallah güzel seyler olursa yazarım
Canım ama 14. Günüydü bugün bakalım yarın kan vericem akşam inşallah güzel seyler olursa yazarım
Kızlar mart ayı aşılama yaptıran varsa yazsın lütfen,
evyMerhaba. Asilamanin 9. Gunu erken deil mi test icin? Bilmedigim icin soruyorum yanls anlamayin. Ben de yarin oglen asilama olcam.
Evt canım yaptira bilirsin , ben şubat ayın da ilk aşılamamı yaptirdim sonuç negativ cıktı, şimdi 2 yine denedim ve bugün benimde 9 günüm, kesilecek kurbanlık gibi bekliyorum , allah yardımcımız olsunAşılamamın 9. günü. Heralde tutmadıBir sonraki aşılamayı diğer ay yaptırabiliyor muyuz kızlar? Ne zaman yaptırabiliriz?
Hakkımızda hayırlısı olsun canım inşallah tutar ikimizindeCanım hayırlısı olur inşallah, benimde 2 ci aşılamam bugün 9 günün sabırsızlıkla bekliyorum
Amin inşallah canım birbirimizi kaybetmeyelim artık ben sana çok ısındımRabbim hayırlısını nasip etsin canım yüzümüzü güldürsün inşallah
O kurbanlikmis hissi bende de varevy
Evt canım yaptira bilirsin , ben şubat ayın da ilk aşılamamı yaptirdim sonuç negativ cıktı, şimdi 2 yine denedim ve bugün benimde 9 günüm, kesilecek kurbanlık gibi bekliyorum , allah yardımcımız olsun
Amin inşallah canım birbirimizi kaybetmeyelim artık ben sana çok ısındım
Amiin inşallah, sonuçla buraya yazalım yine , ❤ sen kan testi yapmayi zaman dusunuyosunO kurbanlikmis hissi bende de varins hersey yolunda gider de ins pozitifi gorursun benim icin de dua edin.
Amiin inşallah, sonuçla buraya yazalım yine , ❤ sen kan testi yapmayi zaman dusunuyosun
Benim adetime 7 gün var, iç bir his yok içimde 4 yılık evliyim ve daha 20 yasindayim piskolojim çok bozukCanım benimde düne kadar sadece gögsüm ağrıyor ve şişip yanıyordu.. Yarın adet günüm ve dün itibariyle kasık ağrım kıramp şeklinde oluyor.
Benim adetime 7 gün var, iç bir his yok içimde 4 yılık evliyim ve daha 20 yasindayim piskolojim çok bozuk
Ben daha yarim saat once asilama oldum. Doktorum kendin yapma testi 15 gn snra gel burda yapicam dedi. Ilac yda jel flan vermediAmiin inşallah, sonuçla buraya yazalım yine , ❤ sen kan testi yapmayi zaman dusunuyosun
Hahaha 20 miBenim adetime 7 gün var, iç bir his yok içimde 4 yılık evliyim ve daha 20 yasindayim piskolojim çok bozuk
Canım benim ya ablam sen ne tatlısın kanım ısındı wallahi .. rabim isteyen herkeze sundursun , ben geçen yıl operatsiyon geçirdim laparoskopi tüplerimin 2 si kötünün en kötü sindesin dediler ,, hamile kalamazsin dediler ,Aaa daha 20 yaşındasın canım ne psikolojisi kızdaha yaşın küçük olur bebişin morelini bozma.. Biz ne yapalım 33 oldukk
Ilaçsız olurmu ki , ben 2 aşılamamda ılaç yazdı doktorum , Duphaston ,Neopholic , Aspirin prtotekt , bebegin tutunması acısından önemliymişBen
Ben daha yarim saat once asilama oldum. Doktorum kendin yapma testi 15 gn snra gel burda yapicam dedi. Ilac yda jel flan vermedi
Canım benim ya ablam sen ne tatlısın kanım ısındı wallahi .. rabim isteyen herkeze sundursun , ben geçen yıl operatsiyon geçirdim laparoskopi tüplerimin 2 si kötünün en kötü sindesin dediler ,, hamile kalamazsin dediler ,2 kez aşılama uyguladik allah yardımcımız olsun artık ❤❤
Tüplerim operatsiyondan sonra iyileşti abamlam hamilelik şansım artı , ve ben er ay düzenli adet görüyorum yumurtalıkların 23 mm kadar ulasiyor, oyuzde asilamaya karar verdik 2 cidi tutmasa 3 cu denemek istiyorum , vazgecmek yok ,,Kuzum benim sana tavsiyem stres sıkıntı yapma rabbim ol derse her şekilde olur sana tutunur bu manevi açıdan.. Bilimsel açıdan da madem tüplerin kötü niye aşılama? DR bunu bilip direk tüp bebek tedavisi uygulaması gerekmiyor mu? Hadi 1 defa aşılama neden 2.?
kuzum kanı carsambaya erteledim adetime 2 gün kalıyor hem varsa cıkarMiamia60 Canım erken belki bugün kan verdiğinde çıkar stres yapma Canım benim üzme kednini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?