Saat 00.00 da 11. Güne giriyorumKızlar bu macundan haberi olan varmı ,
Walla ovittrele , vurmuşlardı bana ama karnıma degil, abla C-life macununu kullanmayı denese
Merhaba sevgili anne adayları
Hatırlarsanız; 15 Mart'ta ben de aşılama yaptırmıştım, burada sizinle gün saydim. Umudunuzu asla yitirmeyin, ben 7 yıllık bekleyişin sonucunda pozitifi gordüm ve bugün kontrolüm vardı, keseyi de gördük Allah'ın izniyle.
Merhaba sevgili anne adayları
Hatırlarsanız; 15 Mart'ta ben de aşılama yaptırmıştım, burada sizinle gün saydim. Umudunuzu asla yitirmeyin, ben 7 yıllık bekleyişin sonucunda pozitifi gordüm ve bugün kontrolüm vardı, keseyi de gördük Allah'ın izniyle.
Saat 00.00 da 11. Güne giriyorumbu ay olmazsa ben de böyle bir macun kullanmayı düşünüyorum.
Allah razı olsun, Ediyorum canim...Maşallah berakAllahrabbim kucağına almayı nasip etsin canım bizede bol bol dua et
Yumurta rezervim azdi canım. Bir de ben 4 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım, kürtaj sonrası rahim içinde yapisilik oluşmuş histereskopi oldum.Sizdeki sorun neydi canım?
Göbek deliğinden iki parmak aşağıda ve iki parmak sola doğru yaptım. Yumurta çoğaltıcı iğneleri yaptığımız gibi. Uyuyamıyorum yanlış yere mi yaptım diye kendimi sorgulamaktan. O kadar göbekten iğne yaptım gittim geldim yumurtalık takibi için özele o kadar para harcadım şimdi iğneyi göbek deliğinin yakınına yapmadım diye çatlamazsa çok üzülürüm hatta ağlarım yaniYok doğru
Göbek deliğinden iki parmak aşağıda ve iki parmak sola doğru yaptım. Yumurta çoğaltıcı iğneleri yaptığımız gibi. Uyuyamıyorum yanlış yere mi yaptım diye kendimi sorgulamaktan. O kadar göbekten iğne yaptım gittim geldim yumurtalık takibi için özele o kadar para harcadım şimdi iğneyi göbek deliğinin yakınına yapmadım diye çatlamazsa çok üzülürüm hatta ağlarım yani
Allah razı olsun, Ediyorum canim...
Yumurta rezervim azdi canım. Bir de ben 4 sene önce kürtaj olmak zorunda kaldım, kürtaj sonrası rahim içinde yapisilik oluşmuş histereskopi oldum.
O kadar milimetrik hesaplamaya gerek yok canım, benim doktorum da göbek çevresi demişti. Hemşireye yeniden sormuştum, göbek deliğinin 2-3 parmak altı, sağı, solu farketmez sadece göbek deliğinin üst tarafına geçme dedi. Senin yaptığın doğru, endişe etme.Göbek deliğinden iki parmak aşağıda ve iki parmak sola doğru yaptım. Yumurta çoğaltıcı iğneleri yaptığımız gibi. Uyuyamıyorum yanlış yere mi yaptım diye kendimi sorgulamaktan. O kadar göbekten iğne yaptım gittim geldim yumurtalık takibi için özele o kadar para harcadım şimdi iğneyi göbek deliğinin yakınına yapmadım diye çatlamazsa çok üzülürüm hatta ağlarım yani
Hayırlısı olsun canım, nasipse senin de güzel haberlerini alalım insaallahBenim de yum rezervim düşük geldi. Bende 1 buçuk sene önce kendiliğinden hamile kaldım ama kalp atışı durması sonucu kürtaj oldum ocak ayında hsg çekildim tüplerim açık bir sıkıntı yok tu çok şükür 25 martta da ilk aşılamam yapıldı hayırlı olsun canım bakalım bekliyoruz
Teşekkür ederim canım hayat inanınki bir tecrübe. Yaşaya yaşaya öğreniyorsunuz. Umarım ben de sizler gibi umut olurum burda herkese moral veririm tekrar teşekkür ederim.O kadar milimetrik hesaplamaya gerek yok canım, benim doktorum da göbek çevresi demişti. Hemşireye yeniden sormuştum, göbek deliğinin 2-3 parmak altı, sağı, solu farketmez sadece göbek deliğinin üst tarafına geçme dedi. Senin yaptığın doğru, endişe etme.
Canım sen kullandın mı nasıl memnun kaldın mı? Olmazsa bundan alayım.Canım bir de bunu bir araştır istersen
kendini kasma sadece 1 tane 22 mm yumurta ile aşılamasız hamile kalmıştımMerhaba arkadaşlar tedaviniz hayırlara vesile olsun inşallah. Ben de aşılama için tedavi aşamasındayım. Çarşamba günü aşılamam yapılacak. Cuma günü gittim kontrole 3 yumurtam vardı solda 11,5 sağda 13,5 ve 15,5 mm dedi doktorum. Pazartesi tekrar gel dedi. Bugün gittim solda 1 yumurtam daha oluşmuş 2 sağda 2 solda. Soldaki yumurtalarım 18,5 ve 20 mm sağdakiler ise 22 ve 24 mm. Doktor 24 mm işimize yaramaz dedi ama ben internetten baktım 22 mm için de geç kalınmış gibi görünüyor. 22 mm yumurtası oluşup çatlatma iğnesinden sonra çatlayan var mı ?
Canım inanki okurken bile yüzüm gülümsüyor. Tecrübelerinizi burda paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun bebeğinin ömrü uzun kaderi hayırlı olsun inşallahkendini kasma sadece 1 tane 22 mm yumurta ile aşılamasız hamile kalmıştım
canım bu hamileliğim 2 yıl önce oldu pıhtılaşmam varmış kaybettim maalesef. ÇAtlatma iğnesi yapılmıştı. iğneden 12 saat ve 36 saat sonra birliktelik olmuştu.Canım inanki okurken bile yüzüm gülümsüyor. Tecrübelerinizi burda paylaştığınız için çok teşekkür ederim. Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun bebeğinin ömrü uzun kaderi hayırlı olsun inşallahsen çatlatma iğnesi yaptırmış mıydın ?
Rabbim sabırlar versin çok geçmiş olsun. Ben de 5 ay önce doğal yolla ikizlere hamileydim seni anliyorum çok yıkıcı.Benim de 7 hafta sürebildi hamileliğim ne yazık ki. Tekrar devam ediyor musun tedavine?canım bu hamileliğim 2 yıl önce oldu pıhtılaşmam varmış kaybettim maalesef. ÇAtlatma iğnesi yapılmıştı. iğneden 12 saat ve 36 saat sonra birliktelik olmuştu.
ediyorum canım. 3 yıldır 1 kürtaj 1 düşüğüm var. İlki doğal diğeri klomenle olmuştu. Son düşük 1 yıl önceydi 1 yıldır hamile kalamıyorum bu 1 yıl içinde 6-7 kez femara klomen denedik 1 kez klomenle aşılama yaptık ama olmadı. Bugün doktoruma randevum var femara bitti 10 adet yumurta bakacak 3 yumurta varsa aşılama yoksa normal demişti. Benim en fazla 2 yumurtam oluyo ilaçla. Bakalım nasip . sanırım bidahaki ay artık iğnelerle aşılamaya başlar. Başın sağolsun senin de içinin nasıl yandığını çok iyi anlıyorumRabbim sabırlar versin çok geçmiş olsun. Ben de 5 ay önce ikizlere hamileydim seni anliyorum çok yıkıcı.Benim de 7 hafta sürebildi hamileliğim ne yazık ki. Tekrar devam ediyor musun tedavine?
Canım bana hicbirseyin yok dediler her tahlili yaptım temiz çıktı Allah'a şükür esimieşimin spermlerinde morfoloji %2 çıktı maalesef bizde bu ayin birinde ilk defa aşılama yaptık bakalım hayırlısı OLSUN inşallahSenin sorunun ne peki,benim sorunum tüplerim yeterince açık degiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?