- 2 Mart 2020
- 155
- 157
- 23
Darısı hepimizin başına Canım Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinMerhaba sevgili anne adayları
Hatırlarsanız; 15 Mart'ta ben de aşılama yaptırmıştım, burada sizinle gün saydim. Umudunuzu asla yitirmeyin, ben 7 yıllık bekleyişin sonucunda pozitifi gordüm ve bugün kontrolüm vardı, keseyi de gördük Allah'ın izniyle.
Umarım bugün doktordan güzel sonuçlarla gelirsin.Aslında 2 yumurtayla da aşılama oluyor. Garantiye almak için sanırım benim doktorum da 2 3 yumurta olması yeterli dedi. Benimde yumurta boyutları büyümüş de büyümüş Allah büyük bakalım.Doktordan sonra yaz bize haber ver hadi bakalım hayırlısı.Ben de iğne tedavisine başlamıştım. Menopur 75 ml 4 gün kullandım ve kontrolde 1 yumurtam vardı 15 mm. Aşılamayı durdurduk hem o kadar canım yandı hemde 350 tl boşa gitti hem de umudum kırıldı diye üzülmüştüm. Bu ay fostimon 150 ml lik iğne verdi. Ben de klomen kullandım.ediyorum canım. 3 yıldır 1 kürtaj 1 düşüğüm var. İlki doğal diğeri klomenle olmuştu. Son düşük 1 yıl önceydi 1 yıldır hamile kalamıyorum bu 1 yıl içinde 6-7 kez femara klomen denedik 1 kez klomenle aşılama yaptık ama olmadı. Bugün doktoruma randevum var femara bitti 10 adet yumurta bakacak 3 yumurta varsa aşılama yoksa normal demişti. Benim en fazla 2 yumurtam oluyo ilaçla. Bakalım nasip . sanırım bidahaki ay artık iğnelerle aşılamaya başlar. Başın sağolsun senin de içinin nasıl yandığını çok iyi anlıyorum
Canım sen kullandın mı nasıl memnun kaldın mı? Olmazsa bundan alayım.
inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. benim 2 yumurtam varmış sağda ve solda 1 er tane. düşünün dedi doktor çatlatma iğnesi olucam aşılama ya da normal denicez karar veremedim henüzUmarım bugün doktordan güzel sonuçlarla gelirsin.Aslında 2 yumurtayla da aşılama oluyor. Garantiye almak için sanırım benim doktorum da 2 3 yumurta olması yeterli dedi. Benimde yumurta boyutları büyümüş de büyümüş Allah büyük bakalım.Doktordan sonra yaz bize haber ver hadi bakalım hayırlısı.Ben de iğne tedavisine başlamıştım. Menopur 75 ml 4 gün kullandım ve kontrolde 1 yumurtam vardı 15 mm. Aşılamayı durdurduk hem o kadar canım yandı hemde 350 tl boşa gitti hem de umudum kırıldı diye üzülmüştüm. Bu ay fostimon 150 ml lik iğne verdi. Ben de klomen kullandım.
Ne kadar güzel bir haber canım yumurtanın boyutları kaç mm olmuş peki. Ben de aşılamaya gideceğim biraz sonra. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Senin için ben de çok heyecanlandım zaten heyecanlıydım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Ben de yumurta çoğaltıp çatlatma iğnesi olup doğal yolla deneyeyim demiştim ama sonra aşılama doğala göre bir tık daha üst seviyedeydi. Onu denemek istedim. Sen bir düşün araştır aklına takılan bir şey olursa yazarsın hadi bakalım hayırlısı.Aşılamada üst üste üçüncü kez denediğinde başarı şansı artıyormuş.inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. benim 2 yumurtam varmış sağda ve solda 1 er tane. düşünün dedi doktor çatlatma iğnesi olucam aşılama ya da normal denicez karar veremedim henüz
biri 18 biri 20 mm canım. Yaa aşılamaya mı gidiyosun hadi Allah yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Ben pcos hastasıyım eşimde sorun yok. defarlaca kez denedik klomen femara ovitrelle ama olmadı 1 yılı geçti. Her aşılamada şans yüzde 15 artar evet. ama aşılama da çok canımı yakıyo benim ya o taktığı spekulum var ya beni mahvediyoNe kadar güzel bir haber canım yumurtanın boyutları kaç mm olmuş peki. Ben de aşılamaya gideceğim biraz sonra. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Senin için ben de çok heyecanlandım zaten heyecanlıydım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Ben de yumurta çoğaltıp çatlatma iğnesi olup doğal yolla deneyeyim demiştim ama sonra aşılama doğala göre bir tık daha üst seviyedeydi. Onu denemek istedim. Sen bir düşün araştır aklına takılan bir şey olursa yazarsın hadi bakalım hayırlısı.Aşılamada üst üste üçüncü kez denediğinde başarı şansı artıyormuş.
Böyle düşünme. Hayırlısı için dua et, belki bebeğin seninledir ve negatif dusunerek onu olumsuz etkileme.Bugun Aşılamamin 12 gunu ve hiç bir umut yok içimde
Yumurtalarının boyutu çok güzel maşallah. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Aşılamadan geldim az önce. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı bile moralim çok bozuk ezbere yaptıbiri 18 biri 20 mm canım. Yaa aşılamaya mı gidiyosun hadi Allah yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Ben pcos hastasıyım eşimde sorun yok. defarlaca kez denedik klomen femara ovitrelle ama olmadı 1 yılı geçti. Her aşılamada şans yüzde 15 artar evet. ama aşılama da çok canımı yakıyo benim ya o taktığı spekulum var ya beni mahvediyo
Senin az kalmış sonucu öğrenmeye ya süper. Çok güzel bir sonuç alırsın inşallah. Senin kaç tane yumurtan vardı ve kaç mm idi. Aşılamam yapıldı benimde az önce geldim eve doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığıba bakmadı bile ezbere yaptı seninkine bakmış mıydı?Bugun Aşılamamin 12 gunu ve hiç bir umut yok içimde
2 gün önce evde idrar test yaptım negatif cikti ,Böyle düşünme. Hayırlısı için dua et, belki bebeğin seninledir ve negatif dusunerek onu olumsuz etkileme.
Bu benim 2 aşılamam , ve aşılama dan 1 gün önce doktor 1 yumurtamin olustugunu soyledi 23mm kadar ulaşmış, asilama sirasinda da yumurtamin catladigini soyledi .Senin az kalmış sonucu öğrenmeye ya süper. Çok güzel bir sonuç alırsın inşallah. Senin kaç tane yumurtan vardı ve kaç mm idi. Aşılamam yapıldı benimde az önce geldim eve doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığıba bakmadı bile ezbere yaptı seninkine bakmış mıydı?
Vajinal ultasona bakmadan yumurtamının çatladığını aşılama sonrasında görebiliyor mu kiBu benim 2 aşılamam , ve aşılama dan 1 gün önce doktor 1 yumurtamin olustugunu soyledi 23mm kadar ulaşmış, asilama sirasinda da yumurtamin catladigini soyledi .
benimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyoYumurtalarının boyutu çok güzel maşallah. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Aşılamadan geldim az önce. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı bile moralim çok bozuk ezbere yaptı
Aşılama sonrasında değil, asilama sırasında çatladığını söyledi ve uygulamayı yaptı , yumurta zaten gerektiği kadar buymuş iğne vurmamiza gerek yok bugün çatlayacak büyük ihtimale söyledi, ama ben ısrar etim ve iğneyi vururdum garanti olsun diye ertesi gün asilama oldumAş
Vajinal ultasona bakmadan yumurtamının çatladığını aşılama sonrasında görebiliyor mu ki23 mm deki yumurtana çatlatma iğnesi yapıldı mı. İdrar testine güvenme kan testi yaptır 16.günde canım. Olacak olduktan sonra tek yumurtayla da olur.
Benim de 12. Günüm sadece kasık ağrım var adet olacak gibiyimBugun Aşılamamin 12 gunu ve hiç bir umut yok içimde
Ben de 12. gün aşılama oldum. Doktor benimkinede bakmadı. İğneyi vurdum ertesi gün aşılama oldu.Yumurtalarının boyutu çok güzel maşallah. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Aşılamadan geldim az önce. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı bile moralim çok bozuk ezbere yaptı
Belki bu sefer olur inşallah. Bakmaması tuhaf geldi bana açıkçası. Bugün öğleyin aşılamamı oldum gece geç saatlerde ilişki dedi size de verdi mi ilişki aynı gün ?benimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyo
Hayırlı olsun canım senin de tedavin benim de iğneden 40.5 saat sonra yapıldı aşılamam.kimseninkine bakılmamış sanırım.Ben de 12. gün aşılama oldum. Doktor benimkinede bakmadı. İğneyi vurdum ertesi gün aşılama oldu.
İnşallah olmazsın canım hepimiz için dua ediyorum.Reglden değildir belkide hamilesindir. İyi düşünelim iyi olsun. Haber ver bize de sonucunu.Benim de 12. Günüm sadece kasık ağrım var adet olacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?