Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Darısı hepimizin başına Canım Rabbim sana da sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Umarım bugün doktordan güzel sonuçlarla gelirsin.Aslında 2 yumurtayla da aşılama oluyor. Garantiye almak için sanırım benim doktorum da 2 3 yumurta olması yeterli dedi. Benimde yumurta boyutları büyümüş de büyümüş Allah büyük bakalım.Doktordan sonra yaz bize haber ver hadi bakalım hayırlısı.Ben de iğne tedavisine başlamıştım. Menopur 75 ml 4 gün kullandım ve kontrolde 1 yumurtam vardı 15 mm. Aşılamayı durdurduk hem o kadar canım yandı hemde 350 tl boşa gitti hem de umudum kırıldı diye üzülmüştüm. Bu ay fostimon 150 ml lik iğne verdi. Ben de klomen kullandım.

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. benim 2 yumurtam varmış sağda ve solda 1 er tane. düşünün dedi doktor çatlatma iğnesi olucam aşılama ya da normal denicez karar veremedim henüz

inşallah güzel sonuçlar alırsın canım. benim 2 yumurtam varmış sağda ve solda 1 er tane. düşünün dedi doktor çatlatma iğnesi olucam aşılama ya da normal denicez karar veremedim henüz
Ne kadar güzel bir haber canım yumurtanın boyutları kaç mm olmuş peki. Ben de aşılamaya gideceğim biraz sonra. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Senin için ben de çok heyecanlandım zaten heyecanlıydım. Eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Ben de yumurta çoğaltıp çatlatma iğnesi olup doğal yolla deneyeyim demiştim ama sonra aşılama doğala göre bir tık daha üst seviyedeydi. Onu denemek istedim. Sen bir düşün araştır aklına takılan bir şey olursa yazarsın hadi bakalım hayırlısı.Aşılamada üst üste üçüncü kez denediğinde başarı şansı artıyormuş.

biri 18 biri 20 mm canım. Yaa aşılamaya mı gidiyosun hadi Allah yardımcın olsun hayırlı sonuçlar alalım inşallah. Ben pcos hastasıyım eşimde sorun yok. defarlaca kez denedik klomen femara ovitrelle ama olmadı 1 yılı geçti. Her aşılamada şans yüzde 15 artar evet. ama aşılama da çok canımı yakıyo benim ya o taktığı spekulum var ya beni mahvediyo

Yumurtalarının boyutu çok güzel maşallah. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Aşılamadan geldim az önce. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı bile moralim çok bozuk ezbere yaptı

Bugun Aşılamamin 12 gunu ve hiç bir umut yok içimde
Senin az kalmış sonucu öğrenmeye ya süper. Çok güzel bir sonuç alırsın inşallah. Senin kaç tane yumurtan vardı ve kaç mm idi. Aşılamam yapıldı benimde az önce geldim eve doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığıba bakmadı bile ezbere yaptı seninkine bakmış mıydı?

Bu benim 2 aşılamam , ve aşılama dan 1 gün önce doktor 1 yumurtamin olustugunu soyledi 23mm kadar ulaşmış, asilama sirasinda da yumurtamin catladigini soyledi .

Bu benim 2 aşılamam , ve aşılama dan 1 gün önce doktor 1 yumurtamin olustugunu soyledi 23mm kadar ulaşmış, asilama sirasinda da yumurtamin catladigini soyledi .
Vajinal ultasona bakmadan yumurtamının çatladığını aşılama sonrasında görebiliyor mu ki 23 mm deki yumurtana çatlatma iğnesi yapıldı mı. İdrar testine güvenme kan testi yaptır 16.günde canım. Olacak olduktan sonra tek yumurtayla da olur.

Yumurtalarının boyutu çok güzel maşallah. Çatlatma iğnesini ne zaman olacaksın. Aşılamadan geldim az önce. Yumurtamın çatlayıp çatlamadığına bakmadı bile moralim çok bozuk ezbere yaptı
benimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyo

Aşılama sonrasında değil, asilama sırasında çatladığını söyledi ve uygulamayı yaptı , yumurta zaten gerektiği kadar buymuş iğne vurmamiza gerek yok bugün çatlayacak büyük ihtimale söyledi, ama ben ısrar etim ve iğneyi vururdum garanti olsun diye ertesi gün asilama oldum

Ben de 12. gün aşılama oldum. Doktor benimkinede bakmadı. İğneyi vurdum ertesi gün aşılama oldu.

benimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyo
Belki bu sefer olur inşallah. Bakmaması tuhaf geldi bana açıkçası. Bugün öğleyin aşılamamı oldum gece geç saatlerde ilişki dedi size de verdi mi ilişki aynı gün ?

Ben de 12. gün aşılama oldum. Doktor benimkinede bakmadı. İğneyi vurdum ertesi gün aşılama oldu.
Hayırlı olsun canım senin de tedavin benim de iğneden 40.5 saat sonra yapıldı aşılamam.kimseninkine bakılmamış sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…