Aşılama mart ayı aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Regl olacak gibi karın ağrısı bende de vardı kızlar, hatta arada sırada hala devam ediyor. Moralinizi bozmayın...

benimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyo
B
Benim de 12. Günüm sadece kasık ağrım var adet olacak gibiyim
Benim kasik ağrılarım asilama öldüğüm gündem beri kesilmedi , ama göüslerim da şişkinlik var bende adet olacam 100 de 100

Inşallah öyledir cuma günü kan tahli 'li gunu , inşallah Allahım sündurmüştür ,
Şu ezanların hürmetine inşallah olmuştur canım cumaya haber ver bize de canım internetten baktım şimdi hamile kadınların vücut ısısı yüksek olurmuş var mı evde ateş ölçerin

Merhaba. Bnde pzrtesi asilama oldum. Benim doktorumda bakmadi. Bnce doktorun bi bildgi vardir. Skma canini.

Belki bu sefer olur inşallah. Bakmaması tuhaf geldi bana açıkçası. Bugün öğleyin aşılamamı oldum gece geç saatlerde ilişki dedi size de verdi mi ilişki aynı gün ?
Hayır bize iliski dememisti aşılamasana ondaki gün ben nolur bolmaz diye yapmistim

Merhaba. Bnde pzrtesi asilama oldum. Benim doktorumda bakmadi. Bnce doktorun bi bildgi vardir. Skma canini.
Hayırlara vesile olsun inşallah aşılaman. İnşallah öyledir canım sağolsun arkadaşlarda burda soruma cevap verdi içime umut geldi tekrar çok umutsuzdum Allah razı olsun hepinizden. Aramızda 2 gün var sen benden önce öğreneceksin sonucu hadi bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…