Resmen moralsin ya teşekkürlerRegl olacak gibi karın ağrısı bende de vardı kızlar, hatta arada sırada hala devam ediyor. Moralinizi bozmayın...
Bbenimki de bakmamıştı ilk aşılamada çatlayıp açtlamadığına. canım benim yumurtalar hep çok güzel boyları 20 18 22 oluyo genelde ama gebelik oluşmuyo
Benim kasik ağrılarım asilama öldüğüm gündem beri kesilmedi , ama göüslerim da şişkinlik var bende adet olacam 100 de 100Benim de 12. Günüm sadece kasık ağrım var adet olacak gibiyim
Bu süreçte kadık agrisi normal canimB
Benim kasik ağrılarım asilama öldüğüm gündem beri kesilmedi , ama göüslerim da şişkinlik var bende adet olacam 100 de 100
2 gün önce idrar test yaptım sonuç 4 yıldır aynı negatifBu süreçte kadık agrisi normal canim
Kacinci günün?2 gün önce idrar test yaptım sonuç 4 yıldır aynı negatif
Bugün 12 günüm , 2 gün önce şerit testlerden yaptimKacinci günün?
Aşılamadan 10 gün sonra yaptın yani canım çok ama çok erkenBugün 12 günüm , 2 gün önce şerit testlerden yaptim
Şu ezanların hürmetine inşallah olmuştur canımInşallah öyledir cuma günü kan tahli 'li gunu , inşallah Allahım sündurmüştür ,
Malesef yok 2 gün daha sabredecem sonucu sizinle paylasacamŞu ezanların hürmetine inşallah olmuştur canımcumaya haber ver bize de canım internetten baktım şimdi hamile kadınların vücut ısısı yüksek olurmuş var mı evde ateş ölçerin
Tamam canım güzel haberlerle bekliyoruz inşallahMalesef yok 2 gün daha sabredecem sonucu sizinle paylasacam
Çok erken yapmişsin zaten canim. 3 gün sonra yaparsın tekrar. Hayırlısı olsunBugün 12 günüm , 2 gün önce şerit testlerden yaptim
Merhaba. Bnde pzrtesi asilama oldum. Benim doktorumda bakmadi. Bnce doktorun bi bildgi vardir. Skma canini.Senin az kalmış sonucu öğrenmeye ya süper. Çok güzel bir sonuç alırsın inşallah. Senin kaç tane yumurtan vardı ve kaç mm idi. Aşılamam yapıldı benimde az önce geldim eve doktor yumurtaların çatlayıp çatlamadığıba bakmadı bile ezbere yaptı seninkine bakmış mıydı?
2. Hamillegim klomenle olmuştu adet sancıları vardı hiç hamile olacağımı sanmıyordum ben de umudunu yitirmeB
Benim kasik ağrılarım asilama öldüğüm gündem beri kesilmedi , ama göüslerim da şişkinlik var bende adet olacam 100 de 100
Hayır bize iliski dememisti aşılamasana ondaki gün ben nolur bolmaz diye yapmistimBelki bu sefer olur inşallah. Bakmaması tuhaf geldi bana açıkçası. Bugün öğleyin aşılamamı oldum gece geç saatlerde ilişki dedi size de verdi mi ilişki aynı gün ?
Ne güzel moral veriyorsunuz ❤❤❤2. Hamillegim klomenle olmuştu adet sancıları vardı hiç hamile olacağımı sanmıyordum ben de umudunu yitirme
Hayırlara vesile olsun inşallah aşılaman. İnşallah öyledir canım sağolsun arkadaşlarda burda soruma cevap verdi içime umut geldi tekrar çok umutsuzdum Allah razı olsun hepinizden. Aramızda 2 gün var sen benden önce öğreneceksin sonucu hadi bakalım hayırlısıMerhaba. Bnde pzrtesi asilama oldum. Benim doktorumda bakmadi. Bnce doktorun bi bildgi vardir. Skma canini.
Teşekkür ederim canım her doktorun tedavi şekli farklı ama yapılan işlem aynı.Hayır bize iliski dememisti aşılamasana ondaki gün ben nolur bolmaz diye yapmistim
Benim bildiğim ilişki şart , bana asilamadan 1 gün sonra ilişkiye girmem söyledi doktorum 2 defasında daTeşekkür ederim canım her doktorun tedavi şekli farklı ama yapılan işlem aynı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?