Ayyyy canım cok haklısın.dr hala hamılesın demıyor.normal bır hamılelık baslamıs gıbı gorunuyor ama 2gun sonra tekrar test yapalım dedı.10 gun sonrada keseyı gorelım dedı.dedıgın gıbı garantıcı davranıyordesirrem canım içini ferah tut ki bebeğin tutunsun doktorlar garantici oluyor ne yaparsın ama sen iyi dusn iyi olsun
İnşallah canım allah gonlune gore versındesirrem kanamam var canım hemde ne kanama nasip kısmet yükselişim normal değildi zaten inşallah bi dahakine sağlıklı nasip olur
Canım ne zaman test yapıcaksın?adet gununu mu bekleyeceksın?Ayni cnmm bildiginden farkli bisiyokk
Canım ben doktorum yuzunden hala sevınemıyorum.cok garantıcı davranıyor.salı gunu tekrar test yaptırıcaz hayırlısı olur ınsallahHayirli ugurlu olsun canimm cok sevindimm
Canım umut vermek ıstemem ama gecen hafta bendede acaıp bır kasıntı vardı.mantar oldum sanmıstım.ayyy canım hayırlısı ınsallah sende hamılesındırKardelen seninle iğne günlerimiz aynıydı sende bir değişiklik varmı ben bugün çok adet olacakmışım gibi hissettim sürekli lavaboya koştum birde Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ne olacak halim merak ediyorum günler yaklaştık ca zaman Geçmiyor sanki
Canım ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın.Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum
Insallah canim hepimiz tez zamanda hamile oldugumuzu duyururuz ve seviniriz. Herkes psikolojik olarak rahatla dusunme diyor.. mumkunmu dusunmemek :))Canım ınsallah hayırlısıyla bebegını kucagına alırsın.
Arkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum
Herkesın belırtılerı farklı olabılır tabıkı.benım ara ara sancım oluyordu ve karnım agrıyorduBu arada benim igneden sonra cok fazla agrim olmadi sadece kasiklarimda 2-3 gun suren sislik ve surekli idrara cikma ihtiyacim oldu. Sizde agri oldumi
Bu arada benim igneden sonra cok fazla agrim olmadi sadece kasiklarimda 2-3 gun suren sislik ve surekli idrara cikma ihtiyacim oldu. Sizde agri oldumi
Canım sen ne zaman test yaptıracaksın?evet bende kasıklarımda hep ağrı oldu 7-8 gün ama giderek azalan bi ağrıydı..
evet bende kasıklarımda hep ağrı oldu 7-8 gün ama giderek azalan bi ağrıydı..
Canım sen ıgnenı ne zaman hangı tarıhte vuruldunArkadaslar merhaba araniza yeni katildim. 2.5 yildir evliyim ve 7 aydir bebek istiyoruz. 7 aydir her ay yumurtlama takibim yapilmasina ragmen olmadi ama herhangi bir sorunum da yok diyor doktorum. Gecen ay 21.gun progesteronum 2.05 cikti ve cok uzuldum. Bu ay doktorum adetimin 5.gunu gunde 2 kez icmem icin klomen verdi ve 13.gun cagirdi. 13.gun gittigimde 4 tane 17 mm ve ustu yumurtam olustugunu ve daha kucuk yumurtalarin oldugunu soyled( tabi ben klomenle birlikte hafize sultan macunuda kullanmistim gunde 2 kez ac karnina) ve o gun benden e2 hormonu istedi hormon da 502 cikti. Ve ovitrelle verdi ayni gun ignemi koldan vuruldum. Igneden 36 saat sonra yani ertesi gunu ve sonraki gun 1 er kez birliktelik ve 1 gun aradan sonra tekrar birliktelik Allahin izniyle yetecektir dedi. Ve adetin 16.gunu baslamak uzere progestan 100 mg kapsul verdi ( 2×1) Ignemi vurulali bugun 5.gunum... Rabbim insallah hepimize evlat kokusunu nasip eder. Dualarimiz kabul olur. Bebek vesilesiyle 5 vakit namazada basladim bu ay meryem suresini de okuyorum. Rabbim tez zamanda hepimize nasip etsin..sabirsizlikla bekliyorum
19 martta adet oldum. 23 martta klomen basladim 31 mart ignemi oldum tatlim.3 nisanda progestan basladim. 17 nisanda kanda bhcg bakalim dediCanım sen ıgnenı ne zaman hangı tarıhte vuruldun
Canım iğne tarıhın cok yenı.o yuzden hıc stres yapma.elınden geldıgınce sakın olmaya calış.canın sıkıldıkca bıze yaz.kendını oyalayacak işler bul ve sankı bu ay hıc denememişsiniz gıbı davran.benım tavsıyem bu.nısanın 13 /14 une kadar hıc test falan yapma bekle canım19 martta adet oldum. 23 martta klomen basladim 31 mart ignemi oldum tatlim
Canım sen ne zaman test yaptıracaksın?
canım sağlık camiasında durum buAyyyy canım cok haklısın.dr hala hamılesın demıyor.normal bır hamılelık baslamıs gıbı gorunuyor ama 2gun sonra tekrar test yapalım dedı.10 gun sonrada keseyı gorelım dedı.dedıgın gıbı garantıcı davranıyor
Olsun be canım bellı olmaz bat ne zamankı? Notmalde benım bat 8 yada 9 nısandı.suan benımde adet olucak gıbı ağrım varcanım adetim gelmezse yaptırırım fakat yarın gelecek gibi duruyor..zaten bugün tekrar test yaptım idrar stribi ile ama silik çizgi bile çıkmadı..olsa biraz da olsa çıkardı bu kadar gün geçti..
Ayyy canım benım yaaa guzel artmıs dımı? Cuma gunu 10 du.pazar gunude aynı saatte test yaptır dedı.tam aynı saatte yaptırdım 53 cıktı. İnşallah salı gunu 150 ve ustu cıkarsa cok mutlu olucam.rabbım hayırlısıyla tamamlamayı nasıp etsın.tum dostlarımda bu duyguyu yasasın ınsallahhhhhhh tek duam budur.adaklar adadım artık ınsallah gerceklestırme zamanı.canım sağlık camiasında durum bugarantici olmak zorunda kalıyoruz ama senin değerin Allah'ın izniyle çok güzel artmış hiç telaşa verme daha güzel günlerin olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?