Cok haklisin canim.. insallah seninde birkac gun icinde garanti hamis haberlerini duyariz.. sCanım iğne tarıhın cok yenı.o yuzden hıc stres yapma.elınden geldıgınce sakın olmaya calış.canın sıkıldıkca bıze yaz.kendını oyalayacak işler bul ve sankı bu ay hıc denememişsiniz gıbı davran.benım tavsıyem bu.nısanın 13 /14 une kadar hıc test falan yapma bekle canım
Olsun be canım bellı olmaz bat ne zamankı? Notmalde benım bat 8 yada 9 nısandı.suan benımde adet olucak gıbı ağrım var
Ben adetim gecerse anca o zaman yaptiririm canim kandaCanım ne zaman test yapıcaksın?adet gununu mu bekleyeceksın?
Kizlar perşembe aksam onda catlatma ignesi oldum.36. Saat ve 72. Saatte iliski oldu.bugun kasik agrim vardı. Sizce sansim ne?
Ben adetim gecerse anca o zaman yaptiririm canim kanda
Idrari da hic yapasim yok ovuyla bakiyorum onda bisey cikmiyor olmadigini biliyorumm o yuzden heycanim da yok cnm
İnşaallah canım Öyledir uyanır uyanmaz test yaptım çok silik ikinci Çizgi çıktı bu gün iğnenin 11. Günü eğer hala adet olmazsam Çarşamba yeniden yapcam cumaya kadar devam inşallah o ikinci çizgi hiç kaybolmaz da gittikçe koyulaşırCanım umut vermek ıstemem ama gecen hafta bendede acaıp bır kasıntı vardı.mantar oldum sanmıstım.ayyy canım hayırlısı ınsallah sende hamılesındır
ayyyy inşallah.şöyle bir doya doya sevinebilsem.bu defada nazar degecek diye korkuyorum.Cok haklisin canim.. insallah seninde birkac gun icinde garanti hamis haberlerini duyariz.. s
ayyyy rabbim inşallah hayırlısıyla tamamına erdirir.Daha once 3,5 aylık bebegim karnımda ölmuştu.bişey olucak diye çok korkuyorum.allah korusun inşallah.desirrem tabii ki iki günde beş katı artmış daha ne olsun bebeğinin cinsiyetini öğrendiğin günler de gelecek inşallah dahaa ne sevinçler göreceğiz
evet canım hiç idrar testi yapmadım.hatta bu ay ovu testi bile yapmadım ben.moralim bozuluyor onlarla diye yapmak istemedim.bat 7 yada 8 nisan..sen hiç idrar testi yapmadan mı kan testi yaptırdın?
ben hiç idrar testi yapmadım ama ignenin 12.gundu kanda baktırdım.ama sen daha garanti olmasını istiyorsan.14 yada 15.gun kanda baktır.inşallah bu arada reglin gelmez.İnşaallah canım Öyledir uyanır uyanmaz test yaptım çok silik ikinci Çizgi çıktı bu gün iğnenin 11. Günü eğer hala adet olmazsam Çarşamba yeniden yapcam cumaya kadar devam inşallah o ikinci çizgi hiç kaybolmaz da gittikçe koyulaşır
hayırlısı be canım.inşallah sende de vardır da belirti vermiyordur.hayırlısıyla hepimizin olucak inşallah.valla hep dua ediyorum.Ben adetim gecerse anca o zaman yaptiririm canim kanda
Idrari da hic yapasim yok ovuyla bakiyorum onda bisey cikmiyor olmadigini biliyorumm o yuzden heycanim da yok cnm
Aynen cnm bende ayni dusuncedeyimmben de bugün artık hazırladım kendimi tamamen olmayacağına..tutarsa mucize derim
Sagol canim benimmhayırlısı be canım.inşallah sende de vardır da belirti vermiyordur.hayırlısıyla hepimizin olucak inşallah.valla hep dua ediyorum.
Canım tebrik ederim cok sevindim şimdi qördüm msjlarını Allah saq salim kucaqına almayıda nasip etsin inşallah...Benimde senin gibi ilk iqnem hiç belirtin olmuşmuydu canım senin.. ?hayırlısı be canım.inşallah sende de vardır da belirti vermiyordur.hayırlısıyla hepimizin olucak inşallah.valla hep dua ediyorum.
canım çok teşekkür ederim ama benim doktorumun garanticiliginden hamileyim diyemiyorum valla henuz.aman olsun önemli degil.amin inşallah herkes sag salim kucagına alır.benim kasık agrım nerdeyse hiç bitmemişti.sonra karnım agrıyor demeye başlamıştım size.gogus uçlarımda acı vardı o acı şimdi daha belirgin ve tum gogse yayıldı.sırtım çok agrıyordu benim.oturarak çalıştıgım için kambur oturuyorum ondan agrıyordur diyordum.10. gunu falandı ignenin çok şiddetli sancı giriyordu kasıgıma.herkesin belirtisi farklı tabii.inşallah seninde ilk ignede tutar canımCanım tebrik ederim cok sevindim şimdi qördüm msjlarını Allah saq salim kucaqına almayıda nasip etsin inşallah...Benimde senin gibi ilk iqnem hiç belirtin olmuşmuydu canım senin.. ?
canımmm gözünaydın inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın değerin çok güzel artmşhayırlısı be canım.inşallah sende de vardır da belirti vermiyordur.hayırlısıyla hepimizin olucak inşallah.valla hep dua ediyorum.
evet canım bende guzel arttıgını duşunuyorum ama benim şu doctor :) tatlı adam ama sevdim ben onu.yarın tekrar tahlil yaptıracagım.inşallah söyle 150 / 200 lere çıkar.darısı hepinizin başına inşallahhhhhh :)canımmm gözünaydın inşallah sağlıcakla kucağınada alırsın değerin çok güzel artmş
Amin canım inşallah benimde kasık aqrım hiç kesilmedi kıvrandırdı diye bilirim karnımdaki aqrıda hiç kesilmedi ama göğüslerim dokununca aqrıo bitek buqün 10.gün bakalım ne olcak...canım çok teşekkür ederim ama benim doktorumun garanticiliginden hamileyim diyemiyorum valla henuz.aman olsun önemli degil.amin inşallah herkes sag salim kucagına alır.benim kasık agrım nerdeyse hiç bitmemişti.sonra karnım agrıyor demeye başlamıştım size.gogus uçlarımda acı vardı o acı şimdi daha belirgin ve tum gogse yayıldı.sırtım çok agrıyordu benim.oturarak çalıştıgım için kambur oturuyorum ondan agrıyordur diyordum.10. gunu falandı ignenin çok şiddetli sancı giriyordu kasıgıma.herkesin belirtisi farklı tabii.inşallah seninde ilk ignede tutar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?