çok tebrik ederim canım çok sevindimKızlarrrrr test sonucunu aldım 53 :) allahım deger artmıs ben sımdı hamıle mıyım yanı :) delı gıbı guluyorum evde allahımmmmm
ayyyy tebrik ederim canım çokkkkkkkkkkkk sevindimKızlarrrrr test sonucunu aldım 53 :) allahım deger artmıs ben sımdı hamıle mıyım yanı :) delı gıbı guluyorum evde allahımmmmm
Sagol canım cok tesekkur ederım :) rabbım herkese bu duyguyu yasatsın inşallah.çok tebrik ederim canım çok sevindim
Amınnnnnn canım inşallah cok tesekkurler.rabbım herkesi evlat sahıbı yapsın ınsallah.ayyyy tebrik ederim canım çokkkkkkkkkkkk sevindimAllah hayırlı hamilelkler bebişler etsin..
Sen umudunu kaybetme canım.bende bugun tekrar test yaptırdım deger arttıgı halde drum 2 gun sonra testı tekrarlayalım dedı.10 gun sonrada kesesı gormek ıcın muayene edelım dedı.offff hala sevınemedım yanıKızlar bugun kan testı vermıstım 6.53 cıktı doktor cok umut vermedı bu sonuca gore pozıtıf ama ıgnenın etkısıde olabılır dedı yrn da gel dedı bende kendı doktoruma gıderım dedım sızce ıgnenın etkısımı 17. Gun bugun ve normal adet gunum bugun
Kızlarrrrr test sonucunu aldım 53 :) allahım deger artmıs ben sımdı hamıle mıyım yanı :) delı gıbı guluyorum evde allahımmmmm
Hadı yaaa kanaman mı vardesirrem canım bende kan verdım bu gun sonucunu beklıyorum bı taraftanda nöbetteyım ama düşük çıkacak galiba sonucum aktif kanamam var bu gün başladı resmen yani kimyasal gebeliğim sonuçlanıyor Allah seninde hakkında hayırlısını versin değerin kat kat artsın inşallah stres yok bu anların tadını çıkar inşallah bebişin de tutunur sana
Hayırlı olsun canım gördün mü bak sonuç çok güzel iki günde bir iki katı olması lazım yani bu gün tam olması gerektiği gibi Salı günü de tahmini 200 veya üstü olur inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamileliği ce sonunda sağlıkla kucağına almayıCanım hala hamıleyım dıyemıyorum salı yekrar kan tahlılı yapalım dedı doktor. 10 gun sonrada keseyı gormemız gerek dedı.sanırım keseyı gormeden ben hamıleyım dıyemıcem.hepımızın hakkında hayırlısı canım
Ayni cnmm bildiginden farkli bisiyokkSagol canım inşallah.sen neler yapıyorsun.durgunsun sankı bıraz
Hayirli ugurlu olsun canimm cok sevindimmKızlarrrrr test sonucunu aldım 53 :) allahım deger artmıs ben sımdı hamıle mıyım yanı :) delı gıbı guluyorum evde allahımmmmm
Kardelen seninle iğne günlerimiz aynıydı sende bir değişiklik varmı ben bugün çok adet olacakmışım gibi hissettim sürekli lavaboya koştum birde Ayıptır söylemesi kaşıntı başladı ne olacak halim merak ediyorum günler yaklaştık ca zaman Geçmiyor sankiayyyy tebrik ederim canım çokkkkkkkkkkkk sevindimAllah hayırlı hamilelkler bebişler etsin..
İnşallah canım yaaa cok moral verdın bana.ınsallah dedığın gıbı salı gunu deger 200 falan olurda ıcım rahatlar.amınnnnHayırlı olsun canım gördün mü bak sonuç çok güzel iki günde bir iki katı olması lazım yani bu gün tam olması gerektiği gibi Salı günü de tahmini 200 veya üstü olur inşallah Rabbim bekleyen herkese nasip etsin hamileliği ce sonunda sağlıkla kucağına almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?